Hiç kimse aldatılmayı hak etmez ama böyle bir kocam var?

11 yıllık evliyim maddi olarak hiç bir zaman rahat ettirmedi 3 5 kuruş para için kavga dövüş çıkar öyle alırım. Çalışmama izin vermez halbuki çalışmayı üretmeyi seven bi kadınım. Yine bu imkansızlıklara rağmen 2 çocukla evden çalışmak için çabaladım el işi öğrendim yapıp sattım network işlerini kurcaladım e ticaret yaptım bir şekilde hep kendi paramı kazandım ona muhtaç olmak istemedim ama bi yerde illaki muhtaç kalıyordum o zamanlarda da mağdur etti hep sakındı parasını. Cinsel olarak asla ama asla doyurucu bir eş değildi benden 8 yaş büyük ne kafalarımız uyuşur ne ruhumuz bambaşka insanlarız. Herşeye söylenen evde sürekli sesini yükselten biri. Ben artık geçimsiz huysuz hayattan soğuyan bi kadına dönüştüm. Bütün bunlara rağmen bakımlı ve ilgi görmeyi seven biriyim. Son zamanlarda aldatmak geçiyor aklımdan ama nasıl yaparım bilmiyorum cesaretim yok çevremde böyle bi imajım da yok güzel olsam bile kimseden böyle bi yeşil ışık alamadım birinden biraz ilgi görsem yapmaya meyilim var ama görmüyorum. Çünkü duvarları sınırları olan soğuk biri gibi davranıyorum buna cesaret edemiyorlar diye düşünüyorum. Artık bi heyecan istiyorum kadınlığımı bana hissettirecek güçlü biri olsun istiyorum nasıl yapabilirim bunu? Daha mı cilveli davranmalıyım fark edilmek için. (Boşanma aşamasına çok geldik aylarca baba evinde kaldım ama ölsem boşanmam diye kesin bi dille konuştuğu için o seçeneği sildim mecburen evliyken yaşayacağım bunları )
Güncellemeler
1 yıl
Şu kendini uyanık sanan abazalar gel dertleşelim ayağına yavşamaya çalışan tipler.. ben burada eli sîkinde sapkınlık yapacak eziklere bakar mıyım?
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez ama böyle bir kocam var?