Bi arkadaşıma kendimi sildirttim ama cok uzgunum?

8 aydır tanıdığım çocuğa kendimi sildirttim çünkü bunun arkadaş ortamında bana çok laf ettiler işte sen bundan hoşlanıyosun işte bilmem ne falan diye sonra ben bi arkadasimla tartıştım kız gitmiş bunu eklemiş işte niye eklediniz falan diye soruyorum işte benimde arkadaşım diyo tamam da diyorum siz ben yokken ne konuşacaksınız ki eklesiyisunuz dedim kızla iyice tartıştık çocukla resmen 3 aydır tartisiyodum sonra bu çocuk başka bi kızla konuşmaya başladı diyorum ki beni sil senin arkadaşların benim senden hoşlandığımı düşünüyo diyorum sen benjm arkadaşlarımla mi arkadaşsın onlar ne derse desin diyo dedim hayır beni sil sil dedim yok silmedi en son ben sildim bu sefer de yine ortak bağlantımız var diye tekrar istek attım sonra çocuğa başladım beni sil falan demeye işte yok falan dedi niye silcem falan diye söylendi ve ben bunun için 3 aydir ugrasıyodum en son sildirdjm kendimi gelmiş simdi bana şey diyo rahatlamissindir dedim hayır rahatlamadim hatta çok da üzgünüm ama böyle olması lazımdı dedim çocuk hala rahatlamissin işte dedi gitti

Bi arkadaşıma kendimi sildirttim ama cok uzgunum?