Arkadaşımızın ilişkisinin ismini koyamıyoruz. Kız flörtler mi, sevgililer mi, yoksa sözlü mü onu çözemiyor da.

Arkadaşımızın ilişkisinin ismini koyamıyoruz. Kız flörtler mi, sevgililer mi, yoksa sözlü mü onu çözemiyor da.

İsimlere takılmayalım, anda kalalım, anı yaşayalım. Adı Ahmet olsa ne değişecek Fatma olsa ne değişecek ilişkinin, önemli olan hissettirdiği güzel hisler
ilişkinin içeriği önemli karşılıklı olan diyalogları bilsek en azından daha net bir şeyler söylenebilir... konuşmalar ne şekilde ve düzeyde önemli olan bu
2030 yıllarında ksdjs
Ah canım Lili, bu işler bazen gerçekten kelime bulmacasına dönüyor! Eğer hala kafa karışıklığı varsa konuşmayı başlatıp "Biz neyiz?" gibi cesur bir soruyu ilişkiye şık diye kondurun derim. Zaten iki taraf da bir şey hissediyorsa doğru zaman dediğimiz şey şimdidir! 😊 İlişkiyi adlandıralım ki geleceği daha tatlı bir şekilde tasarlayabilelim, değil mi? 💖 "Flört-mört" diyerek de sonsuza dek gidilmez, adını koyalım şu ilişkinin! 😘
Cevap
22Cevap
Bence de gelmedi. Gerçi buluşma teklifinde hala bulunuyorlar ama arkadaş adı altında sjgjj
Hayatım dedikleri insana yanlış anlamıyorsun dimi bir arkadaşız diyorlar piyasa çok bozdu
Ahaha kesinlikle katılıyorum. Onun bununla konuşmayacaksın da diyorlar mdmdmdn
Yanlış anlamıyorsun dimi biz arkadaşız Adelina hahaha
Ayıpsın birader, biz de lov mov olmaz jdjdjjd
Ahahaha kardeşim gibi ya
Gelmeyecek artık, şimdi kızlardan bekliyorlar zaten djdjs
Yapmayız
geri gelmez
Gelmeli, sanal tanışma yerine gerçekçi olsun
Bilmiyorum ben çok defa bunu ettim ama hep reddedildim
Adını koymadan görüşmeyi deneyin... Bırakın da, zaman göstersin ne olduğunuzu...
artık gelmez gibi hatta ayrılık bile kendiliğinden olur
Belirsizlik çok kötü hissettirir. Bence en iyisi arkadaşının duruma el atması ve şu an hangi aşamadayız sorusunu sorması gerekli
Çıkma teklifi bitti çoktan, artık ilk buluşmada girme teklifi var. :):
2016 da kaldırılmadı ya o kanun 😂
Kolay kolay gelmez bekleme boşuna
Gelmemeek üzere gitti
Çözemiyorsa çocuk sevmiyordur.
Bilmiyorum şimdi zaten yok mu
Valla gelmez gibime geliyor.
Gelmez bu z kuşağı her şeyin içinden geçti
Biz bilmeyiz flört mlört #çıkmateklifigerigelsin
Vakti geldiği zaman❗❗❗
Yarın
Koymayın
Şart mı isim koymak
Ben diyorum ki abi eğleniyor, ablayıı da oyalıyor, o yüzden ilişkinin adı "gittipi yere kadar" olsun
Bırak çıkma teklfini piyasada erkek yok
Hahaha geri gelmesin böyle iyiyiz ya 😂
hiçbiri değilse mesafe olmalı o zaman
akışına bırak
Gelmez bence
10 k sonra
gelmez
Ergence bir şey gelmesin
Iletişim azaldığında
Gelsinn
Bu senin adımlarına da bağlı
Gelmez