Benim gibi istemediğiniz bir kızla evlenmek üzere olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar 24 yaşındayım ve maalesef çok zengin ama görgüsüz cemiyet hayatına aşık(!) bir aileye sahibim.Babam bukadar zengin olmadan önce küçük çaplı ticaret dönemlerinde babamın bu günlere gelmesinde en büyük emeği kendisine pay biçen(!)-belki gerçekten öyle ama ifade etmesi yanlış-bir arkadaşı var.Gerçekten adamın babama hem sermaye anlamında hemde ticari çevre kullanımı anlamında çok faydası olmuştur kabul ediyorum.Kızıyla aramda konrolümde olmayan bazı olaylar gelişti.(Fazla detaya girmek istemiyorum.) Ve şuan bu kızla evlilik yolunda hızla ilerliyorum.Kız beni çok istiyor.Ailemse yine ticari bağlantıları cemiyet hayatında(sözde!) saygınlıklarını korumak düşüncesiyle bu ilişkinin evlilik ile noktalanmasına hükmediyorlar.(Evet resmen hükmediyorlar.)Bense bu evliliği istemiyorum ama hem ailemden hemde kızın ailesindende çekiniyorum açıkcası.Ve asıl sorun dışardan herşeyin muhteşem gözükmesi.En yakın arkadaşım bile 'Bence bu drumu abartıyorsun kız güzel zengin tanınmış bir ailenin kızı daha ne istiyosun.' diye tepki gösterdi bana.Ama aşk ayrı bişey.Arada bir çekim olması lazım.Ne yapacağım bilmiyorum.Siz olsanız ne yapardınız acaba?
Benim gibi istemediğiniz bir kızla evlenmek üzere olsanız ne yapardınız?