Şahsen, aşk acısını kaldıramayan, kadınlarla düzgün sevgi ilişkisi kurmayı becerememiş erkeklerin ezikliklerini teorize etmeleri olarak görüyorum.
Siz bakmayın bunların evrimsel biyolojinin kavramlarıyla daha "elit" bi jargon kullandıklarına, aslında sünepe oğlanların, "daha üst" gördükleri erkeklerden, erkeklik öğrenmeye çalıştıkları bir tarikat gibidir.
ABD'den çıkmış bi saçmalık elbette. LGBT gibi oradsn ithal bir ideoloji.
Yorumları size bırakıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorsan asi karsiti adam red pill black pill diyor 😄 bunlarin trde atası da twitterdaki borsa kaplani nickli dombili herhalde. kendi yetersizliklerini kadinlara yuklemeleri yetmiyormus gibi "hap" zirvalariyla gelismeye 'calisiyorlar' ama maalesef yine yalnizlar, hep de yalniz kalacaklar. kolay kolay kimseye hakaret etmem, su sitede cok nadir kotu yorum yaparim ama bu tipte erkekleri, incelleri ezmekten aldigim keyfi baska sey veremiyor bana
Şans verdiğiniz adamlar da adam çıksa bari ya katlediliyorsunuz ya da aldatılıyorsunuz
lgbt abdden çıkmadı ama avrupa da saçma sapan eylemler var muhtemelen abdde de vardır. lgbt genel dünyada zaten vardı diye biliyorum. redpill de bomboş.
Batı'nın çürümüşlüğünün eseri ikisi de. Redpill de lgbt de
öyle demesen mi abim ya ağdlğsld ben iyi bir şekilde yapılabilirse zehirli olabileceğini düşünmüyorum lgbtnin çünkü insan hakları.
işin içine çocukları falanda katıyorlar çünkü bayağı toxic bir kitleye sahip
Lgbt değil, eşcinsel diyelim. Batının kavramlarıyla konuşmayalım.
Eşcinsellerin hangi hakkı gasp edilşyor? Eşcinsel diye ile giremeyen var mı?
var bu arada özellikle Türkiyede transeksüeller iş bulamıyor ya da eşcinseller yönelimlerini açıkladıkları zaman homofobik nedenlerden dolayı vs. özellikle Türkiyede mevcut zaten çok fazla var burada homofobi. rahat olan ülkelerde çok problem değildir. sadece büyük bir topluluğun yani lgbtnin protestoları çok absürt geliyor bana. geçen k*rdistan şeyi yapmışlardı gereksiz.
Transeksüeller erkek. hayat kadını yapıyorlar. Kadın kılığına girmeden iş bulabilirler. Bu konuda herhangi bir engel yok.
yok kanka meseleyi çok yanlış anlamışsın. tanıdığım var transeksüel, hayat kadını olmak zorunda değiller normal bir işte de çalışabilirler. bunu cinselliğe indirgemek garip. sadece hissettiği gibi yaşamaya çalışıyorlar ama bunu belirttikleri süre zarfında normal bir işe girmeleri çok zor. özellikle Türkiye gibi bu durumlara radikal bakan ülkelerde fazlasıyla zorlanıyorlar. büyük ihtimalle sen öyle bir birey olmadan anlayamazsın, bende anlayamam.
Alakası yok. Trans erkeklerşn geçmişine bak. Muhakkak aile içi taciz, istismar, şiddet söz konusu. Zengin bir aileden trans çıkmaz mesela. "Ben kadın gibi hissediyorum o yüzden öyle oldum" yok. Kadınsılaşmada erotik bir görünüme evrilmelerinin nedeni de hayat kadını dışında başka bi kazanç yollarının olmayışı.
Yoksa, kşmse evde basıl kimle yaptığına karışmıyor.
kanka elon muskın oğlu bile trans ya. vardır illa. aile içi istismar mi bilmiyorum ama toplumda canım saçma ithamlara uğradıklarını net bir şekilde söyleyebilirim. ayrıca kimsenin ne gibi hissettiğine ve ne yaşadığını bilemem, bilimsel kanıtlar bunu gösteriyorsa tamam der geçerim. benim düşüncem öyle hissettikleri için öyle oldukları yönünde. çünkü bende biseksüelim, aile içi istismar gibi bir durum yoktu ama kızlara ilgi duyduğum için ve kızlarda erkeklerdem etkilendiği için uzun süreler boyunca erkek olmak istemiştim. ergenlik sürecimde o işlerin öyle yürümediğini anladım. kısacası kişisel deneyimlerden büyük bir istatistik yapmak tutarsız…
Bu konuda sanıldığı kadar bilimsel argüman yok. Tartışmalı yni.
Senin biseks durumun da, bi kadın olarak daha farklı erkeklerden.
Erkek ve kadın cinselliği nasıl birbirinden farklı ise, eşcinsel eğilimleri de çok farklı. Bi kadının eşcinsel eğilimlerinin toplumsal bi faturası yok, erkeklerşn var. Erkekliğin yğceltildiğş toplumda erkeğin "kadınsılaşması" daha zordur. O yüzden ben lezbiyenleri bile eşcinsel görmek yerine eğlence arayışı olarak tanımlıyorum. Erkek eşcinsellerin durumu farklı
bunlar senin yorumların. henüz bir bilimsel sonuç yok bunlarla ilgili diye biliyorum. o yüzden sadece yorum olarak kalacaklar. 🤷♀️
Evet. Tamamen öyle. Benim yorumlarım. Ve yanlışlanabilir.
Çok doğru bi tavır seninkisi.
Bu tip tartışmalarda objektif olmak gerekir, sen de öylesin tsbriks
öyle olmaya çalışıyorum yeterince. toksiklik yapmaya gerek yok, araştırıp yargılamak veya eleştirmek gerekir. yeri gelirse de yereriz.
Konumuz redpilldi aslında. Ama tartoşma genişleyebilşyor. Redpill gömelim abi, litfen xkkdfk
redpill potansiyel k*til ideolojisi. ted bundy yaşasaydı redpillciydi bu arada
Ted bundy? Dizideki karalter mi? Elimi pantolonuna sokab?
seri katil olan kral
bu arada bu meseleleri irdeliyorsan bu adamı öneririm sağlam adamdır
https://youtu.be/3-tZoAjStH4?si=EDDh59LufMzdyEPH
Ahshdjdj deli misin, bu elemana bayılıyom ben. Ki redpill'le ilgili iki videosu falan var.
Bi de balta gayet üslubu koruyor, sonlara doğru dayanamıyor sövmeye naşlıyor yandjdjf
valla çoğu kişi bilmiyor bu elemanı ondan önerdim
Herif derya deniz, özellikle o buseye falan yğklenmesi. Oyutun'u da epey tokatladı bu herif
bu adam zatem tokat manyağı iyi bir alt yapısı olduğu için
Boş iş.
Tamam kendini geliştirmen lazım belirli ölçüde karşı cinse ulaşabilmek için.
Kimse yanında fakir , bakımsız , loser bir adamı istemeyecektir.
Ama redpill olayı full kolpadan ibaret.
En azından incel değiliz abicim bak nickime ben de redpillciyim
kac kere soracan
İlk defa sordum.
Canom vansnım, eski hesapları saymıyoruz. Selam ayrıca
pardon? çıkaramadım
Eski hesabımı bilmiyo musun? Çok ünlüyümdür ben burad😎
Redpillci gelmedi hiç ya la
Hiçbir şey düşünmüyorum. 💅🏻
Redpill falan bilmem ben hepsi sacma