Kız arkadaşıma ulaşamıyorum ?

2 senelik kız arkadaşım var ailelerimiz arkadaş annem kızı çok sever genelde hep beraberler biz şehir dışında müteahitlik yapıyoruz babamla kızda o sokata oturuyor ben istanblda duruyorum genelde o yüzden senede 1-2 defa gidebiliyorum artık kızın sınav senesi çok yoğun 1 okul 1 kurs 1 dershaneye gidiyor akşam 10 da geliyor eve ve telefonunu alıyorlar çok bakıyor diye 1-2 kere daha böyle oldu bu yıl içinde ama geri alınca yazıyordu vs konuşuyorduk ben geçen yılbaşı oraya gidecektim kızı aradım ulaşamadım meğersem bize gelmişler annemi arayıp zeynebi istedim telefonumu kurcalıyorlar herkesi arşive aldım ne zaman geleceksin geldiğimizde buluşalım anlatıcam vs dedi o süre zarfında 1 hafta konuşabildim oraya geldiğimde konuştuk istanbuldan akrabaları geldi kızı salmadılar buluşamadık ama o zamandan beri kızla konuşamıyorum ulaşamıyorum benimle alakalı bir şey yok ortada ama ben öncesinde 1.5 sene biz ful beraberdik zaten her gün oradayken 6 aydır görüşemiyoruz başkasıyla görüşüyor takılıyor desem çevresi yok evden okula giden bi kız ama hiçbir şekilde cevap alamıyorum annesiyle konuşmakta istemiyorum beni çok sever ama bekleyeceğim bakalım uzun süredir beraberiz ama anlayamadım sizce nedendir
Kız arkadaşıma ulaşamıyorum ?