22 gü
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)21 gü
Ben affedilecek bir şey yapmadım yapmam da.. Her zaman sevdiğim insana sadakatsizlik yapmadım.. Kırgın bir insanın affetmesi çok zordur.. Böyle bir şey olmaz olamaz..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
u
22 güAffedilecek bir durumum yok yine affetmek istediğim biri yok. Böyle olduğu gibi kalsın...
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
22 gü
Emre, ne diyeyim sana, hayat affetmek ve affedilmekle dolu ya 💕. Aslında affetmek insanın kalbine büyük bir hafiflik veriyor, ben de bir ara eski sevgilimi affetmekle uğraştım. Hani aldatma mevzusu değil, ama biz kadınlar incinir ya, öyle bir şeydi. Şimdi bakınca, affetmek kendi ruhuma daha iyi geldi. Senin var mı affetmek istediğin biri? Ya da beklediklerin? 👀
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
17Cevap
u
22 güAffetmesini beklemek mi 😅 buna önümüzdeki birkaç gün gülerim. Affetmek istediğim kimse de yok. Allah versin, Allah affetsin.
28 Yorumla- 22 gü
Affedilmesi gereken ben değilim, olmuyorum genelde :D şu yaşıma kadar da biri beni affetsin diye beklemedim djfjs
- 22 gü
Tanrımmm kötü kullarını sen affetsen ben affetmem :D
- 22 gü
Çok geç 😅
- 22 gü
😇 bundan dimi
- 22 gü
Af dilemek istediğim de affetmeyi istediğim de yok.. Kime ne dediysem doğru ve yerinde demişim.. Bir pişmanlığım yok, yine olsa aynısını yapar söylerdim.. Çünkü anlatmaya, haklılığımı ispata gerek yok; görüyorsunuz..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Affetmek istediğim biri var ama hatalı olduğunu düşünmüyor bu yizden özür de dilemiyor ve bensiz olmayı haklı olmaya tercih ediyor ki öyle olsun. Beni affetmesini istediğim biri var bu da zaman alacak biliyorum.
10 Yorumla- 22 gü
İkiside yok ben allah değilim affetmem oda gözümde illah değil affedicek hakkı ona vermem netttt
111 Yorumla- 22 gü
Emrem âciz kuluz etten tırnaktan ne haddimize afetmek af dilemek olur mu tövbe haşa bana ters ben Allah'a kulum 🙏☺
- 22 gü
Öyle ama gerçek buu adnan hocam😂😂
- 22 gü
Deliiii bu hoca benim hoca başka hoca😂🥰
- 22 gü
Ayyy emrem yaaa seviliyorsun 😂🥰☺😊🙏
- 22 gü
Sende sağol iyi ol emroşşş 🤗🥰
- 21 gü
benden özür dilemesi gereken biri var. Sadece öyle boş özür değil, gerçek hislerini bana aktarmalı ve en iyi halde mutlu olmalı ve onu bana göstermeli ki onu affedeyim ve onu bırakayım
10 Yorumla u
22 güHayır kimseyi affetmek istemem. cezalarında boğulsunlar
20 Yorumla- 22 gü
Hayır kimseyi affetmek istemem. Çünkü yapılan hatayı bile isteyen kişiye eywallah etmem herkes hakettigini yaşar çünkü 🙏 Allah affetsin
10 Yorumla - 20 gü
Hayır kimseye beni affedicek bir hata yapmadım
20 Yorumla - 20 gü
Mümkünse herkes kendi kibrinde ve ötede boğulsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece kendimin kendimi affetmesini bekliyorum
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)21 gü
Benim kimseyle bir problemim yok. Hiç kimseninde benimle bir problemi olamaz. ✨benimle problem yaşamak istiyorsa önce ailesinin hayatından vazgeçebilecek mi onu düşünmesi gerekir. 🤣jwjajaj
10 Yorumla - 21 gü
Yok affetse kaç yazar ne önemi var bana faydası ne.
10 Yorumla - 22 gü
Hayır öyle birisi yok Ne affetmesini beklediğim ne de affetmeyi beklediğim hiç kimse yok..
10 Yorumla - 22 gü
Hay yok. Hiç bir hatam olmadı ki affetmesini isteyeyim.
10 Yorumla - 22 gü
Hatasını anlar mı diye düşündüklerimiz var hjk
10 Yorumla m
22 güAff dileyen yok! kime ne yaptıysam bilerek yaptım, ellerime.. dilime sağlık. 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hatayı yapıyorsak affedilmeyi beklemek saçma. Sevmeye devam...
20 Yorumla- 20 gü
Herkes affedilir bir daha tekrarı olmaması için yapılanlar unutulmaz ve Çin setti gibi duvar örürsün eskisi kadar yakın değil ama uzakta değil. Zor ama aslında olması gereken
21 Yorumla- 20 gü
Kesinlikle katılıyorum
- Gizli Üye(36-45)21 gü
Affetmiyorum. asla affetmicem. Cehennem kokusunu alamayacak.
11 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
Cennetin kokusunu da. Umarım arafatta kalır hahahha
- Gizli Üye(30-35)22 gü
O gün telide alamadım kapıda kaldı vermediler cpde pra yoktu keğıt elde kaldı benim gibi
20 Yorumla - 22 gü
Bu kadar değerli biri şu an için hayatımda yok
13 Yorumla- 22 gü
- 22 gü
Hiç sadece sordum uzun bir zamandan sonra gelip seni görmek iyi oldu
- 22 gü
Yok şükür vicdanım rahat
30 Yorumla - 22 gü
Herhangi bir duygusal çaba harcamak istemiyorum, ben değil Allah affetsin. :):
10 Yorumla - 22 gü
Vaar, bana öyle bı sebep sunsunki affaedeyim istiyorm ama bırak sebep sunmayi nerde napiyo bilmiyorm
10 Yorumla - 22 gü
Suçlu ben değilim, onun af dilemesi gerekiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok.
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)22 gü
karşıma gelirse affedicem 😅
12 Yorumla- Cevap sahibi22 gü
Gidemem kusura bakmasın
- 21 gü
Cabalarsa birini afferebilirim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Yok ua aman gozumde insanlari o kdr buyutmuyorum bıld
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cehennemin dibine kadar yol var.
10 Yorumlam
21 güAffetmem için uğraşmasını istediğim 2 kişi var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok kime ne yapmışsam iyi etmişim mk
10 Yorumla- 21 gü
Kendimin kendimi affetmesini bekliyorum
10 Yorumla m
22 güEvet var sjjs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Evet var. Rabbimin affetmesini bekliyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yok
10 Yorumla- 22 gü
Ben affedilecek şeyler yapmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Artık ikisi de asla olmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kime ne dediysem hak etmiştir nokta 😀
10 Yorumlau
22 güNe af dilerim ne af dilerim benden uzakta dursun
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)22 gü
Kimseyi affetmem. Artık hayatımda yok hiçbiri
10 Yorumla - 22 gü
Yok...
20 Yorumla - 22 gü
Affetmezzz bu saaten sonra 😂
20 Yorumla - 20 gü
Var.
10 Yorumla - 21 gü
Hayır yok