Bunaldım kötüyüm sizce Napayım?

Eşimle 5 ay önce nikahlandık. Hala düğünümüz olmadı. Nişanı ailem yaptı masrafları üstlendiler. Eşim borç içindeydi tanıştığımızda ve ben kendi bütçemle bu borçu kapattım. şu an bir düğün istiyorum küçük ya da büyük bütçe neye yeterse. Çünkü hayalim bu eşim bunu en başta da biliyordu. Aile destek olacağını söyledi ama sonra paramız yok dediler ama para saklıyolar eşimde gördü şahit oldu. Cidden eşimin durumunun çok da iyi olmadığını bilmelerine rağmen hani insan çok bir şey de istemiyor para yoksa bile dilleri zehir gibi olmasın. her türlü saygısızlığı gördüm. Araya biri girdi ümitlendirdiler bizi Eylül ayı için sonra eşim umutlanırken biz yer parası ödeyemeyiz takıdan ödeyin biz iki bilezik takarız dediler. Yine konu nasıl takıya gelmişti ki? Hani oğlum bizim gücümüz şu an yetiyor sen kalanını halletmeye çalışsan olmaz mı demek yerine neden takılar gözde büyür? Eşime bazen farklı konuşuyorlar bana borç varken de o imzayı attın o borç senin borcun demişlerdi. İçimden çıkmıyor. şu an da düğünü yapın misafir gibi gelelim dediler. Napabilirim?

Bunaldım kötüyüm sizce Napayım?