23 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 22 gü
Koskoca tanri ( ya da ilginc tesadufler silsilesi.. hangisi size uyuyorsa ) kadin ve erkek olarak birbirinden tamamen farkli niteliklerde iki ayri cins yaratmis.
Sonra bu guc her neyse ayarsiz feminizmi de yaratmis. Netice olarak erkeklerin gereksiz oldugu anlasilinca dogal olarak piyasasi dustu.
Simdi butun ayarsiz feministler 10 kadar kediyle yasiyor. Erkekler piyasada ucuza gidiyor. Ucuza gitmek istemeyen erkekler kendilerini degerli hissedecek seylerin pesinde. Bu noktada da goruyorlar ki prenses kizlara asiri deger veriliyor.
Caresiz bir taklit icindeler dogal olarak.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 22 gü
Bu tip soruları sormanız için kaç para alıyosunuz adminlerden.
Bu resmen nedir biliyo musun? şeytan önce kadınları özgürleştirdi, bunun için gerekli altyapıyı malum adamlarıyla kurdu. Şimdi de dalga geçiyor erkeklerle erillik gitti muhabbetine. Dş*şk geçiyor bildiğin. Sen de o şeytanın yalamalığını yapıyorsun. Bunun özeti bu.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. prenses diye diye fiyona ettiniz bizi
03 Yorumla- 23 gü
Fiyona bile daha eril😛
- 23 gü
Tabi zabanaça hemde kdkd
- 23 gü
Kesinlikle evet jxmdmdm
02 Yorumla- 23 gü
Sherek in manikürleri çok güzel olmuş değil mi sjjs
- 23 gü
Muhteşem ötesi kesinlikle kdkdmd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
27Cevap
- 23 gü
Bunu kadınlar kendisi yaptı. Güçlü kadınız erkeklerin yaptığı şeyi yaparız diye diye her alanda rekabete gire gire bu sefer erkeklerden beklenilen şeyleri erkekler yapmamaya başladı bu sefer de kadınlar neden erkekler artık atılgan olmuyor demeye başladı halbuki bu sonucu kendileri getirdi buraya.
10 Yorumla - 23 gü
Erkeklerde zihin değişmesi yaşanıyor. bir aydınlanma ve rönesans gibi düşünün. bütün kalıplar yıkılıp başka bir ilişki seviyesine evrilecek ilişkiler.
00 Yorumla - 22 gü
Kadınlar erkek gibi davranmaya çalıştığı ve fıtratlarına uygun yaşamadıkları sürece daha kötü günler bizi bekliyor..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Artık kadınlar yemek yapmayı reddediyor neyi beklemiş oluyoruz 🤣. Çamaşır makinesinin düğmesine basmak angarya geliyor.
10 Yorumla- 23 gü
Evet bebişim bence de herşeyi kadınlardan bekliyorlar, siz yorumlayın biz sizi evlerinizden alırız prensesler (beyler)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Evet öyle kadının da söz sahibi olması ve pasif bir karakterden çıkması iyi ama dengeyi tutturmak da lazım
00 Yorumla- 23 gü
Aynen öyle ama onları bu hale bizler getirdik
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Alakası bile yok kadınların bazıları gereksiz naza çekiyor
10 Yorumla- 22 gü
Erkeklerin erilliği suç gibi ayıp gibi gösteriliyor... sonuç bu
00 Yorumla - 22 gü
Evet yakında sen beni sevmiyorsun diye oturup ağlayacaklar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. binlerce yıldır biz üstteydik biraz da siz üstte olun
00 Yorumla- 23 gü
Evet bekliyorlar rolleri değiştik artık erkekler prenses oldu
00 Yorumla - 23 gü
evet hatta ben tescilimi bozdurdum yakında komandoyum aşkolarrr 💅
00 Yorumla - 23 gü
Takılıyorlar entel dantel prenses gibi erkeklerle sonra yok erkekeler öylemi yok erkekler böylemi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eril enerjili erkek candır aşko erkek karşınıza çıkarsa engel atın kızlar..
00 YorumlaKadınlar herşeye hakim olmaya mi calisiyor diye degistiriyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Maalesef öyle… ama çok beklerler… ben eski usul seviyorum öylesi daha çekici..
00 Yorumla- 23 gü
E bi zahmet 😅
Şaka bir yana erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Prenses erkek anasının dibinde otursunn roller değişilmemeli evet bekliyorlar
00 Yorumla- 23 gü
Evet suç kadınlarda birazda aslında, çok yüz vermekten sanırım. d
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Yok be sizin uydurmalarınız onlar yok prenses erkekte bilmemnede
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Kadınlar oylelerini severler. Elini taşın altına koyacak erkeklere çekim hissetmez hiçbir kadin
00 Yorumla u
23 güMaalesef son durum böyle
00 Yorumlane alaka erkeklerin iyi olması artık sizinle uğraşamaz hale gelmesi öyle olması anlamına mı geliyo kendinizi düzeltin erkeklerimiz gayet iyi
10 YorumlaEvet ve bu durumdan çok memnunuz hayat kadınlara güzelmiş yeni fark ediyoruz ne gerek var kendimizi o kadar yormaya
10 YorumlaArkadaşlar yanlış tercihler yaptığınız ne kadar da belli prenses erkekler ile takılırsan hepsini öyle sanarsın
00 Yorumla- 23 gü
Aslında bu da bizim yüzümüzden oldu. Kadınlar erilleşmeye başlayınca bu maymunlar dişilleşmeye başladılar
00 Yorumla - 23 gü
Adam olan kimseden bir şey beklemez, imkanları kendi yaratır. :):
00 Yorumla Beklentiler farklıdır ne arayıp ne beklenildiği önemlidir
00 Yorumla- 22 gü
Erkekler erkek olmaktan bıkmış bence.
01 Yorumla- 22 gü
Evet😂
- Gizli Üye(25-29)23 gü
Evet, kesinlikle. Eski sevgilimde benden yüzük bekliyordu mesela şaka yapmıyorum
02 Yorumla- 23 gü
Benim de eski sevgilim her hesabın yarısını benim ödememi bekliyordu😂
- Cevap sahibi23 gü
Yani tabii eğer sevgilin öğrenci falan ise normal karşılanabilir ama çalıştığı halde sana ödetiyorsa iyi ki ayrılmışsın. Bu arada eski sevgilim bana evlenme teklifi etmişti ayrılırken son kez buluştuk yüzüğü verirken dedim ki ona ben den yüzük istiyordun ben de sana istediğin yüzüğü veriyorum dedim ahahahah
Artık karşılıksız bir şey beklemiyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eril erkek kıza yürümek değil mesafe koymaktır
00 Yorumla- 23 gü
Evet prenses oldu hepsi
00 Yorumla - 23 gü
Siz öyle sanın 🤣
00 Yorumla m
23 güHe ya, kokoş oldular 😂
00 Yorumla- 23 gü
Iste prens ve prensesler degisti
00 Yorumla - 22 gü
Hayır
00 Yorumla - 23 gü
Kadınlar erkek beğenmiyor knk.