Sevgilim beni tehtid etti?

Merhaba ben 18 yasindayim sevgilimle yaklasik 5 aydir cikiyoruz. İlk öncelikle söyle bir şeyeliner bahsetmek isterim kendisi biraz garip bir tip tabi ben bunu daha sonralardan fark ettim. Banka hesabında cok yukli bir para var calismiyor ya da ailesi zengin degil. Sorgulamadim. Bunu arkadsslarima söyledigimde o buyuk ihtimalle bir cete uyesinden dediler yasadigim yerde böyle olaylar cok olur. Her neyse, kendisi bana asla guvenmiyor konum uygulamasi yuklettirdi disari ciktigimda deliriyo yani her neyse. Bugun bir Olay oldu uzun hikaye yazmayayim ama ortaya bir aldatilma konusu cikti. Bana telefon da dedi ki Eger simdi söylemezsen ben daha sonradan bunu ögrenirsem seni öldururum dedi ilk saka yapiyor sandim. Defalarca seni öldururum dedi bende saka yapiyorsun demi dedim oda gulerek saka yapmiyorum yemin ederim ki seni öldururum dedi. Nasil diye sordum silahla dedi. Seni öldurudugum zaman böylexe benim olmus oluyorsun dedi. Benim degilsen kimsenin olamazsin dedi sok oldum by manyak bir olayi yanlış anlar ya da arkadaslsri yanlış şeyler anlatir dolar dolar beni öldurur aileme korktugum icin bir sey diyemedim ama ne yapayim? Bu arada bana adresimden tutun komsularimin adına kadar isimlerini söyledi.

Sevgilim beni tehtid etti?