Aşk İlişkileri Hiç bişey yaşamadım kendim gibi birini arıyorum ama yok bu dünyanın hali ne böyle? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri ile tanışıyorsun ya evlenmeden bişey yaşamış ya evlenmiş boşanmış valla bezdim Güncellemeler1 yıl ... Güncellemeler1 yıl Güncel Hiç bişey yaşamadım kendim gibi birini arıyorum ama yok bu dünyanın hali ne böyle? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Burası bir şey yaşamamış insanlarla dolu, bulursun. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Dolu mu bilmem ben kimle tanışasam bir geçmişi var hayırlısı diyorum artık Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl demi ya bide yasadiklarini havaliymis gibi anlatiolar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Avumaya çalışıyorlar havalı mi 😄 üzücü Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl umarım kalbine ve isteklerine göre birini bulursun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Umarım hepimiz buluruz:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl buluruz bence, sadece zamanı var Yorumla Soran 1 yıl Zamanı var diye diye yaşım neredeyse 32 oldu :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl geç değil tam zamanları ya, ben daha buyuk sandım Yorumla Soran 1 yıl Yok yok yaşlı da değilim o Yoda gidiyor olsam da 🤣😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl cok iyi olup 35 yasında hala bekar olanlar biliyorum, bazen olmayınca olmayabilir 😭 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa başta evliliği önemsemezdim ama yaş ilerleyince fikirler değişiyor erkek mi bu 35 yaşında olan tanıdığın kadın mı merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl erkek ve kişisel olarak tanımıyorum ama övülen birisi. biraz çabalamak gerekiyor bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burası bir şey yaşamamış insanlarla dolu, bulursun.
Dolu mu bilmem ben kimle tanışasam bir geçmişi var hayırlısı diyorum artık
demi ya bide yasadiklarini havaliymis gibi anlatiolar
Avumaya çalışıyorlar havalı mi 😄 üzücü
umarım kalbine ve isteklerine göre birini bulursun
Umarım hepimiz buluruz:)
buluruz bence, sadece zamanı var
Zamanı var diye diye yaşım neredeyse 32 oldu :))
geç değil tam zamanları ya, ben daha buyuk sandım
Yok yok yaşlı da değilim o Yoda gidiyor olsam da 🤣😅
cok iyi olup 35 yasında hala bekar olanlar biliyorum, bazen olmayınca olmayabilir 😭
Yaaa başta evliliği önemsemezdim ama yaş ilerleyince fikirler değişiyor erkek mi bu 35 yaşında olan tanıdığın kadın mı merak ettim
erkek ve kişisel olarak tanımıyorum ama övülen birisi. biraz çabalamak gerekiyor bence
İşin zor