Ben üniversiteli birisi olarak arkadaşlarımla bir konu hakkında biraz tartıştım.
Erkek arkadaş seçerken ilk baktıkları şeyin adamın mesleği sonra kazandığı para olduğunu söylediler bence bir nebze haklılar da
Çünkü çok fazla erkek arkadaşları olmadığı için sosyal medyadan ilk bakalbilecekleri bunlar.
Ama onların aksine benim çok fazla kız ve erkek arkadaşım var ve aramıza girmesi için ilk dikkat ettiğim şey ise karakteri. cunku zaten adama pat diye sevgili gözüyle bakmıyorum yani hislerim sonradan pekişiyor ve meslek ile para ikinci ve üçüncü plana kalıyor.
Kız arkadaşlarımın bir nebze hakkı da var gibi
Ama bilemedim siz ne düşünürsünüz?
Erkek arkadaş seçerken ilk baktıkları şeyin adamın mesleği sonra kazandığı para olduğunu söylediler bence bir nebze haklılar da
Çünkü çok fazla erkek arkadaşları olmadığı için sosyal medyadan ilk bakalbilecekleri bunlar.
Ama onların aksine benim çok fazla kız ve erkek arkadaşım var ve aramıza girmesi için ilk dikkat ettiğim şey ise karakteri. cunku zaten adama pat diye sevgili gözüyle bakmıyorum yani hislerim sonradan pekişiyor ve meslek ile para ikinci ve üçüncü plana kalıyor.
Kız arkadaşlarımın bir nebze hakkı da var gibi
Ama bilemedim siz ne düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hikaye anlatıyosun hadi git karakterli düzgün 5 vakit namazlı bir asgari ücretli fabrika çalışanıyla evlende görelim bakalım ne kadar samimisin
Ben zaten sadece karakterli olsun işsiz olursa da olsun demedim. benim için ikinci planda kalıyor dedim. ben kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. ne demişler davul bile dengi dengine.
Bizim milletimiz lafa gelince hep derki Adam olsun efendi olsun ama ne hikmetse bu adam olanlar efendi olanlar hep doktordan mühendisten öğretmenden çıkıyo sonrada diyolarki napalım bizim kızımızın kısmetide doktormuş kızını paraya pula mala mülke peşkeş çeken iki yüzlü anne babalarla dolu bu ülke
Herkesin bir dengi var. asgeri ücretli düzgün adamın kısmeti hayli vardır. ama gel gör ki davul bile dengi dengine. kendi eğitimine hiç dikkat etmemiş ahlaksız bir kadının doktor veya mühendis istemeye hakkı yok bence. durup ben neyim diye düşünmesi lazım. ama bu bahsettiğim kızların ikiside mühendislik ögrencisi
Ve gözlerini de daha iyisine dik zaten iyi eğitimli ve yetişmiş bir kızsın diyorlar
O çok beğendikleri parasına bakarım diye kızlar ilerde zenginle evlenip dayak yiyip baba evine geri geldiği zaman acımıyorum hiçbirine iyi olmuş mk zengin adamın böyle m.. ına kor sonra yollar babasını evine işte diyorum
Bak diyorum ki ilk plana koydukları şey meslek ama bu demek olmuyor ki karaktersiz olacak.
Bende diyorum ki genel olarak zenginlerde ahlaklı bulmak zor zengine kadın çok zenginin gözü dışardadır hep evdeki hanımı manken bile olsa başka manken yokmu takılayım diye arar durur hep
Kendileri ne kadar güzelse o zaman paralı erkeğe o kadar ulaşabilirler. Çirkin kızları asla ciddiye almam
Kızlar üniversitede iyi bölümler okuyan zeki kızlar. Çok da güzeller. Tabii sen zeka aramıyor olabilirsin o da bir tercih..
Güzellik, iyi yemek yapması, namus
Güzellikten biraz kısabilirim ama illaki ortalama üzeri olacak :D
Pazardan hıyarmı seçiyorsunuz
Estağfurullah. mesela erkekler kendinden az kazanan bir kadın ile evelenbilirken kizlar daha çok kazananı arıyormuş
Allah huzur versin gerisi yalan