hani böyle efendi yolunda kimsye zararı olmyan erkeklerden hoşlanıyorlardi aq çoğu kadın belalı tiplerden hoşlanıyorlar kendisine saygısı olmyan keko tayfa bizde erkeğiz bizde yaparız ama vicdanımız el vermiyor efendilik cömertlik yiğit olmak bize yakışır ama o da bu dönemde olmuyor aq
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya hafif yoldan çıkmış sevildiği doğru ama herkes de öyle değil yani efendi seven de çok var sen muhtemelen denk gelmemişsin bir de bu ikisi haricinde yoldan çıkmış sevdiği hâlde ilişkiyi efendiyle kuranlar da var ki onlardan birisiyim mesela. İçten içe belki de çok kısıtlandığım için o tarz erkekler ilgimi çekiyor ancak hiçbirisiyle bir hayat kurulmaz, takılmak bile kötüye götürür hayatımı bildiğimden efendi erkeklerle romantik ilişki yaşıyorum yaşarsam ki böylesi daha mantıklı ve tatlı zaten bence.
Valla o kadar insanın derdini dinledim bin pişmanım mesaj atan oluyor konuşuyorum Medeni insan gibi sonra engel atan oluyor ben sen olmaz diyen oluyor bende bunaldım artık
Sence nasıl birisi olmalıyım
Bu siteden birilerini bulmaya çalışıyorsan bence yapma hani hatayı burada yapıyorsun bana sorarsan.
Böyle efendi hâlin gayet güzel senin gibileri arayıp duran çok fazla kız var hem sen doğru olanı yapıyorsun sadece özellikle bir kızdan hoşlandıysan ve senden hoşlandığına inanıyorsan biraz daha özgüvenli hareket etmen gerekiyor diye düşünüyorum. Yani efendi olman çok güzel ama özgüven konusu da fazlasıyla önemli. Hani belki o kısımda yaşadığın meseleler sebebiyle kendine güvenmediğin icin oluyor olabilir bunlar ancak tekrar söylüyorum bu sitede kimseyi bulmaya çalışma bence çünkü burası biraz kirli bir platform o açıdan buradaki kızlar ya kısa süre için konuşurlar seninle ya da egolarını tatmin etmek için falan.
Şiir gibi konuştun ya teşekkür ederim Yo sabah akşam burada takılan birisi değilim öyle her gelen gidene yazmıyorum ama gönül bu istemsizce bazı şeyleri yapıyor elde ollan bişey değil işte benim de derdim yani senin gibi düşünen bir kız bulup bir köşeye çekilmek çok zor bişey değil ama günümüzde bir çok kız ego tatmini yapıp gidiyor bende öyle içimde kaldı yazdım teşekkür ederim sana
Ay rica ederim☺️☺️ anlamı olduysa ne mutlu. Seni anladım ama bu sitede şöyle bir durum var bazı erkekler pembe rengi görmeleri bile yeterli alayına yürüyorlar öyle olunca da kızlar sanıyor ki ooo ben harikayım, herkes benim peşimde. Hatta bu durumu izah etmesi için bir link bırakıyorum buraya: youtube.com/shorts/Kbw0dH1EogI?feature=shared
Yaşanan durum tam olarak bu ve bu akımın olduğu videolardan birisinde de çok doğru bir yorum görmüştüm.
Siz bu ilgiyi üst değer olarak görüldüğünüz için verildi sanıyorsunuz ama erkekleri zerre kadar tanımıyorsunuz. O çakmak uzatan ekip aynısını bütün kadınlara yapıyor.
Tarzında bir yorumdu ve gerçekten ben de bir zamanlar böyle sanıyordum. Yani sonuçta çevrende senin peşinden koşan bir sürü adam var ilk aklına bu geliyor ama sonra fark ediyorsun ki hiçbiri ne seni tanıyor ne gördü hani ne karakterin ne güzelliğin için yani sadece cinsiyetin için peşindeler ki bu da ilgiyi, değeri her şeyi o kadar ucuz yapıyor ki o zaman anladım yani gerçekten bu işler, bu insanların ilgisi hepsi boş. İşte bunu anlamayan kızlar için bu sitedeki bütün erkekler bir ilgi, bir değer gördüğünün delili gibi. Bazı kızlar rahatsız oluyor bu arada onları tenzih ediyorum bu sözlerimden. Onlar işin doğrusunun eğrisinin farkında olanlar mesela. Ama toparlamam gerekirse özellikle bu siteden umudun olmasın diye bu sebeple söylüyorum burada ortam ve insanlar bu mantıktalar ve aradığını bulmak daha zor. Daha günlük hayatta, çevrende olan insanlar aradığın şekilde olmaya daha müsaittir diye düşünüyorum bir de o şekilde düşün. Bir de en aramadığın anda karşına çıkar ya belki de hayatına odaklanman ve bunu aramaya bu kadar takılmaman gerekiyordur bilemedim ama inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda çok mutlu olacağın o insanla tanışırsın ve romantik bir ilişkiniz olur diyorum. Kendini üzme böyle bir şey için eminim bir gün sen de bulursun.
Cemal Süreya gibi yazmışsın ya
Yani bu kadar emek verip bana cevap vermen bile ayrı bir olay ama bu kadar düşünerek yazman bide bu olaya benzer video atman çok iyi ne yazacağımı unuttum ya kitap yaz okurum yemin ederim ki ya bilmiyorum ya o kadar umrumda değildi bu durum ama senin bu kadar ince konuşman beni sersemleti 😂😂 birni bulurz elbette ama senin gibi birini bulmak çok zor yani ilk defa bir olayı bu kadar iyi özetleyen birine denk geldim çok iyisin yemin ederim
Ay asla hiç öyle güzel yazmadım bence ya jhffdd o şairler, yazarlar gibi yazmam mümkün değil zaten ama benzetmen bile büyük bir onurdur benim için çok teşekkür ediyorum beğendiysen ne mutlu bana<3
Benden çok daha iyiler var inan bana. Aylardır hiçbir işe yaramayan, bomboş bir insan olarak yaşadım. Hâlâ bile düzelmeye giden bir yanım yok diyebilirim. Şu an dünyadaki herkes benden daha fazla yaşıyor gibi hissediyorum, daha çok şey başarıyor, en azından hayat adına savaşıyor falan. Ben de işte bu sitede takılıp var olduğumu ispat etmeye bir de birazcık bazı kalplere dokunmaya çalışıyorum, hepsi o kadar.
Sen de çok iyisin gerçekten yani umarım böyle senin gibi dünyaya, insanlara güzel bakan birisi çıkar karşına.
Yoldan çıkmış bir kız efendi adamı haketmez ama
@maxfriend e orası öyle tabii tam tersi de geçerli yoldan çıkmış adamlar da hanım hanımcık kızlardan uzak dursunlar mesela ama işte nedendir bilinmez bu dörtlü hep ters eşleşiyor zıtlıklar birbirini çekiyor mu dersin ne dersin buna bilemiyorum artık.
Varsa zamanın bana mesaj atabilirmisin azıcık konuşmak istiyorum o kadar teşekkür ederim
Ya aslında sohbet edebilirim zaman sıkıntım yoktur fakat sana özelden yazamam çünkü sevgilim bu siteden erkeklerle özelden konuşmamdan pek hoşlanmıyor ve ne zaman yapsam ilişkim sıkıntıya giriyor hassas bir konu yani o açıdan burada devam edersek daha hoş olur benim adıma anlayışın için şimdiden teşekkür ediyorum ben de.
Aa pardon bilmiyordum kusura bakma sen öyle birkaç aydır ne yaşıyorum bilmiyorum dedin bende sen ben sohbet ederiz diye yazacaktım:)
Yok sorun değil yani vahiy olarak inecek değil ya bu bilgi nereden bilebilirdin zaten ama sohbet etmeye ihtiyacın varsa dediğim buradan yazdıklarına cevap verebilirim
her şey için teşekkür ederim en azından fikrlerimi yargılamayan birisi oldu bu arda sevgilin çok şanslı senin gibi birisini bulmak çok zor hayatımı soracak olursan hiç iyi değil tek tabancayim gez toz kendime öyle işte
Şimdi yanlış anlama sen ben yoldan çıktım ama sevgilim efendi biri mi demek istedin?
Aman depresyona girme de hayatı sev yeter yani bence direkt kendini sev her şeyden önce böylece ilişkin olduğunda zarar da almazsın bu çok önemli bir konu. Rica ediyorum ve ben de teşekkür ediyorum, güzel bir konuşma oldu. İnşallah senin için her şey en kısa zamanda eskisinden bile daha iyi olur hayırlısıyla diyorum.
Seni yakından tanımak için herşeyimi verirdim ya o derece yakın hissettim kendimi sana inşallah hayatın boyunca hiç üzülmesin rabbim sana en kolay olanı versin bazen hayırlı ollan şeyler bize ağır gelir kolayını istemeliyiz çok teşekkür ederim sana güzel giden bir ilişkin var bozmak istemem dediklerini yapmak da bana düşer gece gece yüzüm güldü ya sayende sana baktıkça kendimi görüyorum ya çok teşekkür ederim namazımı kılıp sana dua edicem ben 🙏❤️
Ayyy teşekkür ederimmm gerçekten ne kadar güzel bir kalbin var öyle gerçekten şu platformda bu kadar güzel düşünen kimseyle karşılaştım desem yalan olur. O zaman ben de sana dua ediyorum bundan sonra. Ve kolayını istemek konusunda kesinlikle haklısın benim bir öğretmenim dualarınıza hayırlısıyla ve afiyetle ekleyin derdi o afiyetle kolay bir biçimde anlamında oluyormuş ama ben böyle söylersem çok komik gelir insanlara diye pek yazarken kullanmıyorum tabii. Kalan hayatında güzellikler hep seni bulsun o hâlde, kendine çok çok iyi bak<33
Sende her şey için teşekkür ederim 🙏 dediklerini yapacam söz veriyorum sana isimiz kahramanım duam senile olacak hoşçakal ❤️
Benim duam da seninle, sen de hoşça kal lütfen🩷
Geçen 2 ayda bir gelişme oldu mu hayatında, nasıl gidiyor?