Neden her şey tip ws neden iyi olmak önemsiz 22 yaşına geldim hiçbir kız bakmıyor gerçekten bıktım anlamsızlaştım?

22 yaşındayım ve artık anlamaya başlıyorum: Kızların neye baktığını çözmek çok zor. Tipe, boya, paraya… Bazen de kendilerine kötü davranan adamlara gidiyorlar. Neden böyle? Ben buradayım, iyi biriyim, elinden geldiğince dürüst, saygılı ve değer veren biri. Ama bu sanki bir kriter değilmiş gibi.

Beni en çok üzen şey de bu. İnsanlara iyi davranmanın, samimi olmanın değersizleşmesi. Parası olan, dış görünüşüyle dikkat çeken ya da kötü davranan birini tercih etmeleri… Bu nasıl bir adalet? Kendime soruyorum: Yanlış mı davranıyorum? İnsanlara iyi davranmak mı hata? Ama böyle olmak istemiyorum. Yine de, bu durum insanın içinde garip bir boşluk bırakıyor.

Haksızlık gibi geliyor. Görünmez olmak gibi. Sanki ne yaparsam yapayım fark etmiyor. Ve en kötüsü, bu hisle yaşamak her geçen gün daha da zorlaşıyor.
Neden her şey tip ws neden iyi olmak önemsiz 22 yaşına geldim hiçbir kız bakmıyor gerçekten bıktım anlamsızlaştım?