Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk kötü bir şey istemiyor ki otelde rahat rahat konforun bol olduğu bir yerde seninle sevişmek istiyor bunda olumsuz olan nedir yani sen neden sevgili yapıyorsun sevgililikten beklentin tam olarak ne beklentin dışında ise beklentilerine göre bir erkek bul Zor değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılOtele çağırmasının sebebi senin de cinsellik yaşamak istemesi o yüzden bunu kabul etmek zorunda değilsin ve kaldı ki kabulle etmemelisin bakireyim demişsin
Bakıre olarak kendini korumaya devam etmelisin Eğer aranızda herhangi bir cinsellik durumu yaşanırsa daha sonra bu durum kendisi tarafından sana şu şekilde aksettirilecektir emin olabilirsin
Ben çağırdım Sen de geldin Sonuçta karşılıklı Bunlar yaşandı Hadi sana güle güle diyebilir Sonuçta cinselliği aldı senden ve sen cinselliğini vermiş olarak kalırsın ve senden faydalanıldığı ile kalır
Ha aranızda aranızda ciddi bir durum olur evlilik nişan arifesine girilir o zaman Neyse ama diğer türlü ona bunu sunmak zorunda değilsin Kaldı ki senin ne işin de kocan
O sene evlenene kadar bekleyebilir kabul edebilir Ama sen de onu tabii cinsel stratejisine karışamazsın Bu da farklı bir konu o sana da o sana bakire olduğun için saygı duyuyorsa Sen de onun cinsel hayatına Cat vuramazsın O yüzden bu konuyu kendisiyle açık açık konuşmalısın istemiyorsan tavrın net belli et Daha sonra pişmanlık yaşamamak için231 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim güzel yazmışsınız ❤️
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek ❤
Soran1 yılBakireliğimi korumam doğru olur değil mi evleneceğin adama saklamak istiyorum
Soran1 yılAyrıldım ondan yorumunuzu görseydim en iyi cevap seçerdim
Cevap sahibi1 yılBakireliğimi korumam doğru olur değil mi evleneceğin adama saklamak istiyorum
**TABİKİ Erkek Kadında Cinsel Saflık, Bekaret, temiz bir geçmiş arar. Kadın Erkekte statü, güç, para ve güçlü bir gelecek arar. Bak sana dürüst konuşucam. İsterse beni linçlesinler. Çünkü gerçekler doğrular şaşmaz. Kadınların en büyük gücü Cinselliktir. Bir kadın istedikten sonra bugün sokağa çıksın anında 1000 tane erkek ile rahat olur. 10 üzerinden 3 kadın bile rahat cinsellik yaşar. Bir kadın için elini sallasa 50 bin tanesi bile gelir.
Cevap sahibi1 yılAma ben sana Erkeklere sırtlan diyen, kadınlara gaz veren, kadınları yanlış yönlendiren feminen erkek psikologlar gibi yalan söyleyemem.
Cinselliği kadın verir. Uzun ilişkiyi Erkek iyi erkek yüksek değer erkek. Erkek için başarı bir çok kadına ulaşmaktır ama kadın için başarı bu kadar kötü bir ortamda leş gibi erkeklerin olduğu ortamda iyi bir erkeğe ulaşmaktır o yüzden kadın için değerli olan cinselliği o en iyi erkeğe vermesidir zaten
Cevap sahibi1 yılYüzyıllardır kadın iyi erkek seçtiği için bugüne kadar nesiller devam edilmiştir Kader için başarı iyi erkeğe ulaşmaktır
Kim Ne Derse Desin asla bu düşüncenden vazgeçme mutlaka evleneceğin kişiye sakla bu konuda kesinlikle çevrendeki kız arkadaşlarım bile sana karşı utandırma yapabilirler. Sheiming ( utandırma ) demek.
Asla arkadaşlarının utandırmalarına gelip doğru bildiğin Bu yoldan şaşma Çünkü diğer kızlar ve kadınlar geçmişinde birçok erkekle birlikte oldukları için senin gibi bu konuda Saf ve kaliteli düşünen geçmişini ve bekaretini önemseyen kadınlara aşağılamaya utandırmaya çalışırlar sakın onların utandırma oyunlarına gelme
Cevap sahibi1 yılCanın sağ olsun En iyi cevap seçmiş gibi kabul ediyorum ben teşekkür ederim düşünmen yeter gerçekten❤🙏❤
Soran1 yılYa dediklerinize katılıyorum şuana kadar kimle konuştuysam birşeyler yaşamak istediler izin vermedim bu sebepten ayrıldım yakın arkadaşlarımın çoğu bekaretini kaybetmiş ve bu sebepten sorun yaşamış insanlar en yakın arkadaşım dahi öyle bunu anlatmak istemem ama anlatayım arkadaşım bakire değil ailesine çevresine bakireyim der bana karşı dürüst biri dikitirecğim kızlık zarı kanı var onu koyarım öyle bakireyim diyeceğim demişti şu devirde sayımız çok az
Soran1 yılDoğru insanı bulmak çok zor herkesle de konuşmak tanışmak istemiyorum ben sadık kalıyorum ağırlığımı koyuyorum ama sonuç olarak bir yerde kopukluk oluyor
Soran1 yılOlsun elimde olsaydı seçerdim okumuyorum bazılarını öyle bir gireyim dedim gördüm okudum sistem seçmiş herhalde anlamıyorum
Soran1 yıl😊
Cevap sahibi1 yılBak şimdi şöyle söyleyeyim ben de bir erkeğim erkek olarak Evet cinsellik yaşamak istiyoruz bu kaçınılmaz bir gerçek ha bazı erkekler bu niyetine saklıyor sırf karşısındaki kadını kaybetmemek için ya da bir süre arkadaşmış gibi rol yapıyor Ama kim olursa olsun Eline fırsat geçtiği anda hangi erkek olursa olsun Tabii gay ya da farklı bir durumu yoksa elbette isteyecektir
Cevap sahibi1 yılAma bir erkeğin de tabii ki sana kafa oyunu Manipülasyon ile cinsellik istemesi cinsellik almaya çalışması Elbette kabul edilebilir ve normal bir durum değildir
Bir Erkek tabii ki evlenene kadar karşındaki kadını bekleyebilir ki kadın bekaretini korumuş geçmişinde herhangi bir cinsel ilişki yaşamamış Çünkü erkek kadın her zaman cinsel safrikalar temiz bir geçmişi var erkek için kadının bekardı ve cinsel geçmişi önemlidir Çünkü erkek Bunlar rahatsızlık duyar ama kadın için bu o kadar önemli olmayabilir
Kadın daha çok Bu erkek bana bakar mı bana iyi bir gelecek sağlar mı gücü statüsü fiziki görünüşü sağlayıcılığı bana karşı çocuklarıma karşı nasıl olur kadın bunu düşünür kadın biraz daha olayı pragmatis yaklaşır
Cevap sahibi1 yılIşte bir kadının en büyük tuzaklarından biri çevresindeki kadınlar tarafından utandırılmasıdır çünkü birçok kadın senin bahsettiğin Arkadaş çevren tarzında hep cinsel geçmişleri olduğu için çevresinde senin gibi bekarta ve geleneksel değerleri önem veren kadınların olmasından rahatsızlık duyarlar ve o kadının da mutlaka çamura batmasını isterler
Evet cinsellik korumak Belki senin için de kimi zaman zor geliyor olabilir Sen de belki yaşamak istiyorsun ama bu zamana kadar beklemişsin Bence bunu doğru kişiyle doğru zamanda yaşaman emin ol sağlıklı bir ilişki için çok daha kıymetli olacaktır
Yani böyle kızlar var Evet kızlık zarını diktirip karşındaki erkeği yutturmaya çalışan emin ol günün sonunda kaybeden yine onlar olacaktır Yalanla hiçbir ilişki düz bir çizgide ilerlemez İlla bir yerde fire verir
Sen var ya çok kıymetli çok değerli bir insansın Çok güzel şeyler düşünüyorsun Bir erkeğin bir kadında aradığı saflık bekaret cinsel sadakate sahip Feminen Nadir kadınlardan birisin bataklıktaki nadide bir içeceksin lütfen Bunun kıymetini iyi bil Olur mu
❤🙏❤
Vallahi İçin rahat olsun Ben en iyi cevap olarak beni kalben seçtiğini düşünüyorum çok sağ ol Çok teşekkür ederim düşünmen yeter gerçekten❤😊
Cevap sahibi1 yıl**bataklıkta nadide bir çiçeksin 🌸🌸
Soran1 yılYa ilk defa aylar sonra bilgili güzel konuşan biriyle konuşuyorum yanlış anlamazsanız arkadaşça konuşabilir miyiz biraz
Soran1 yılİltifatlar için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim bu arada çok naziksin gerçekten 🌸
Soran1 yılBende kapattım hesaplarımı o yüzden faken var mı diye sordum
Soran1 yılBuradaki mesajlara bakmıyorum girsem de 1-2 kelime sonra nedense sıkılıyorum 😅
Soran1 yılSohbet edilecek bir yer gibi gelmiyor da
Soran1 yılCevabınız silinmesin istiyorsanız gizliden çıkabilirsiniz de sıkıntı olmaz benim için
Soran1 yılTamam
Soran1 yılDeneyim istersen
Cevap sahibi1 yılBegendim siyah beyaz
Fotoğraf var...
Soran1 yılBi an bildirim geldi gitti görünmüyor
Soran1 yılŞöyle yapalım bir soru soralım
Cevap sahibi1 yılGizliden çık (a) miyorum. İzin vermiyor sistem. Hay Allah. Tekrar beğeni yaptım
Cevap sahibi1 yılTamam ben şimdi soru sorucam. Sorunun sonuna 2025Y yazacağım olur mu?
Cevap sahibi1 yılDiziler bölümünde soru sordum. Bakarmısın
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılyav yeter gayrı artık demiş vereceksen ver olayına getirmiş bence sen buluşma yerini değil de buluştuğun kişiyi değiştir eğer ciddi bir ilişki istiyorsan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
1 yılHayır 3 haftada otele çağırılmaz. Sadece 3 hafta değil özel olarak gördüğü biriyle otelde buluşmaz kimse. Seks çalışanü değilsin sonuçta. Onur kırıcı bu.
53 Yorumla- 1 yıl
Çalışanı*
Soran1 yılYaa çok güzel söylediniz ❤️
- 1 yıl
Teşekkür ederim♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
1 yılAmaci s*x olan erkeklerin temel cumleleri.
Temas bagimlisiyim.
Kalabalik yerleri sevmiyorum..
Arabayla sakin bi yere ceker iceriz
Kanmayin bunlara kizim. Adamin amaci belli iste. Otele atip seni duzmek. Ha seninde istegine uyuyorsa buyurup gidebilirisn.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Otel ne ya sen esk...
Ayıp ya bu çocuk seni sevmiyor Kendini kulladırdırma yoksa sonunda üzülen sen olursun
Zaten sen bilinçli bir insansın sorudada belirtmişsin aynen neler duyuyoruz kimseye güvenme
Ve seni kullanmalarına müsade etme
İnsan sevdiği bir insana bu şekil yaklaşmaz amacı seni kullanmak
O kişiden uzaklaşsan senin için daha iyi olur20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl3 haftadır tanıdığın biriyle otelde buluşmak bana doğru gelmiyor. Gerçi ben hiç bir arkadaşım ile otelde buluşmam başka yer mi kalmadı Seni otele çağırmanın farklı bir nedeni vardır dikkatli olman da fayda var
21 Yorumla
Soran1 yılYa evet o kadar haberlerde olaylar çıkıyor hala da buradakiler normalmiş gibi söylüyorlar
1 yılHayır normal değil manyakmı bu ya otele felan çağırmak nedir en az 6 ay en az diyorum bak kesinlikle kanma saygı duymalı bilsin yok yapamam derse güle güle bir kızı otele götürmek bizim ailede ölüm sebebidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
1 yılNormal değil. Kalabalık ortamda sen kendin ve karsindakiyle başbaşasin sanane insanlardan odagin belli sonuçta napacaksin yani hayirdir. Normalde ormanda falan mı yasiyormus da kalabalık da rahat edemiyor. Ya da asosyal 🤔
00 Yorumla
1 yıl😅😅😅klasik erkek muhabbeti tek derdi +18 yerinde olsam gitmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılNormal değil elbette ya ben eşimle ilk otele gittiğimde balayındaydık. Yorumlara bakmadım ama normal diyenlere bakma lütfen iyice saçmaladılar özgürlük adı altında
10 Yorumla
1 yılSeni kullanacak çok belli seni bı seçenek olarak görüyor sen bu objesin dostum önceliği sen değilsin seni sevse hiç otele mi çağırır bide soruyor seni inetecek
11 Yorumla- 1 yıl
İnletecek seni sjsjsh
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılCiddi seviyeli bir ilişki beklentin varsa çocukla iletişimini kesmeni öneririm, vakit kaybetmeden.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSafsın sen biraz eğer ki senin için sorun değilse git unutma herkese bir şey yaşanmaz yapacaksan değecek kişiyle yap
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal olsa bu soruyu sormazdin bence. Niyeti sadece cinsellik.
01 Yorumla
Soran1 yılAynı düşünüyor muyum diye sordum
Gizli Üye(36-45)1 yılGitmeyi birak sohbeti direkt kes pesinde kopek gibi kossa da kendini oldurse de birak gitsin. Gercek seven boyle bir sey yapmaz. Onunla olmaz birak gitsin Amaci istedigini alip basip gitmek niyeti asla zaman iyi olmayacak. Def et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılSeninle birlikte olmak istiyor kısacası bunun nesini soruyorsun otelde çelik çomak oynayacak haliniz yok ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal değil elbette. Utanmadan çocuk musun mu diyor birde.. Kendi kendinin y. vşkk oluşuna bakmadan
00 YorumlaSohbet etmek için hi sürü sessiz ortam var park gibi veya sahilde deniz kenarında skşmek için bahane aramayın be 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Senin aklın yokmu normalmiş degilmi bilmiyormusun
09 Yorumla
Soran1 yılAynı düşüncede miyim diye sordum ne bu tavır
Soran1 yılSkmk için
Soran1 yılBiliyoruz bak bazıları normal gibi cevaplar vermiş
Soran1 yılYa çakal işte
Soran1 yılBakirim dedi bana bir de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek istiyorsan git, istemiyorsan gitme. Normali anormali geç yani.
02 Yorumla
Soran1 yılYav bi git abi
- 1 yıl
Peki.
1 yılBakire değilsen buluş bakireysen maalesef seks döner
08 Yorumla
Soran1 yılDiyorsunuz
- 1 yıl
Diyorsunuz ne aq bir kızla bi erkek otele gidecek desem ne düşünürsün
Soran1 yılYa ben neyin ne olduğunun farkındayım birilerinin demesini bekledim aynı mı düşünüyorum diye
Soran1 yılNormalde mesajlaşınca hiç o konulara getirmiyor
Soran1 yılAma hal hareketlerinden belli süzmeleri açık giyinsem de bu ne kızar
- 1 yıl
Gitme canım çok ucuza kalmış olursun üstüne bakiresin bunu teklif eden adama engel bile atman lazımdı. Başka yer mi kalmadı
Soran1 yılE tabi öyle teşekkür ederim
- 1 yıl
Kızım kimseyi dinleme gerekli açıklamayı sana yaptım zaten bu kadar kolayda olma zaten sonra çabuk biter hiçbir şekilde gitmiyosun bitti gitti.
1 yıl:) kanma sakın. zükecek seni.
herkes otele mi atıyor muş :)06 Yorumla
Soran1 yılYa dimi
- 1 yıl
evet aman dikkat et. dışarıda rahat değilim falan gibi bahanelere inanma
Soran1 yılYok ben az çok anlıyorum yolu ayırmak en mantıklısı
- 1 yıl
evet kesinlikle. seni aklı kıt olarak ta görmüş. :) bununla kandırılır mı insan
Soran1 yılYa saf ayağına biraz yatıyorum karşıdakini çözene kadar
- 1 yıl
:) sen daha iyi bilirsin tabi.
Gizli Üye(18-24)1 yıl😂😂😂ulan klasik erkek yalanlari cidden hala kanan var mi bunlara kizlar
10 Yorumla
1 yılTam evlenilecek erkek.. Kaldımı böylesi vay bee
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ahaha neden otel.. arabayla sakin gidilebilecek onlarca guzel yer var.. amaci belli zikkiiss
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılOtel odasında ne sohbeti edeceksiniz? İnandın öı buna
00 Yorumla
1 yılNormal değil tabikide 3 haftada birini taniyamazsin guvenemezsinde
02 Yorumla- 1 yıl
@accopower evet niyeki
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ha keser fiye korkuyorsun 😂
Bizde başka şeyden korkuyorsun sandık 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. sen otela cagirmasina rahat degilsen hayir normal degil otel gibi sessiz olan yerler cok
00 Yorumla
1 yılÖyle normal ki sen bu soruyu sorunca bir afallamadım değil😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok profesyonel 🤣🤣🤣 ona deki ben 5 yıldızlı otelde buluşurum sadece de
00 Yorumla
1 yılSacmalama uc haftada tanıdıgın bı adamla otele mı gıdıl baska yerde bulusun bı kafede felan.
00 YorumlaUmarım bu yorum yapan erkeklerin bacılarını otel odasında bağırtırlar
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence gitme onun niyeti başkadır öyle insanlardan uzak dur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır ya daha sakin yerler oluyor illa. Her yer kalabalık mı. Saçma bir bahane olmuş, samimi değil
00 Yorumla
1 yılBu durum sizin aranızdaki iletişime ve münasebete göre değişir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ne için çağırdığı belli... senin için uygunsa git tabi
00 YorumlaOff bu beyni şeyinde olan erkekler ne zamsn bitecek inanmayın guvenmeyin şoylelerine ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal bir şeymiş gibi soran sensin, madem sana yanlış geldi bu hiç sormasaydın o zaman
01 Yorumla
Soran1 yılMerak ettiğimden ne bu terslik belliki sana normal gelmiyor aq
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal değil çocukmusun demeside kaba saba böyle densizler için kendinizi üzmeyin ya bırakın ne hali varsa görsün
00 YorumlaAmaç çok bariz belli değil mi niyet kötü rahat durmaz o çocuk
34 Yorumla
Soran1 yılNiyet kötü de yani mesajlaşında hiç açmaz konuyu
Soran1 yılBu erkekler mi iyice kurnaz oldu anlamadım
Soran1 yılAmaç belli canım
Gizli Üye(30-35)1 yılönce görüntülü konuş, hareketlerinden anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil tabi seni yatağa atmak istiyor sonra da bırakacak seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSev i ş mek istiyor. Yani elbette ki saçma. Saçsaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOtele orp gider benim cvp bu sen nesin bilmem sadece benim düşüncem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılBen buradan bir kızla gece konuştum sabaha buluştum arkadan yaptım hemde kız cemaatten kara çarşaf li
06 Yorumla
Soran1 yılOha
- 1 yıl
Ne deyim yemin mi etsem inancan ala ala
Soran1 yılParayla mi yaptı abi
Soran1 yılÇarşaflılar sıkıntı
- 1 yıl
Hayır para vermedim ama yapacaklarımi anlattım telde aradı konisurken bile etkilendi bosalcakti telfda baya macera heyecanlı bir gündü
Hatta parası birti yarı yolda gel al dedi :)
Detay için burada yazamam
Soran1 yılAllah akıl fikir versin
Bende otelde buluşurum ama yemek yerinde yemek için, sana dediği farklı yokluyor seni, gelmek istemediğini söyle sonra tepkisine bak bakalım
00 Yorumla
1 yılYa cok kucuksun ya safsin. Sakin aldanma hem bunu soran erkek seni ciddiye bile almiyor kullanmalik goruyor. Benden sana tavsiye.
00 YorumlaBakire kalmak istiyorsan otelde dikkatli ol heran durum güncellemesi yapabilirsin,
05 Yorumla
Soran1 yılDurum güncellemesi hamile kaldım skksksn
Soran1 yılGitmiycem benim amaçla onun amacı belli
Soran1 yılAbi ne boşsunuz aq
O kişiyle iletişimini kes hemde biran once
10 Yorumlaasla hele bir sevgilinin otelde olması o ilşiki btmiş ya
00 Yorumla
1 yılHiç normal değil. Amacı belli, sakın otele gideyim deme
00 Yorumla
1 yılTabi ki, camiide buluşsak hem hocaya da ayıp olmaz mı?
00 YorumlaSıkıntılı bir durum hastayım de bence bi dene ne diyecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin normali kendine göre değişir.
02 Yorumla
Soran1 yılOtel mi kaldı sohbet edecek?
- 1 yıl
Bazı insanlar mekan sevmeyebilir
Kesinlikle normal değil
Gitme sakın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılbasacak yer lazım napsın şimdi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen bazi seyleri göze alacaksan git
00 Yorumla
1 yılHayır normal değil başından belli niyeti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılSen de buna inandın he
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü yakınlasmaya çalısacak
00 Yorumla
1 yılOfff çok fena
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler