"Merhaba, sizi rahatsız etmek istemem, ama tanışmak istedim. Bu küçük bir not, isterseniz iletişime geçebilirsiniz."
icinde iletisim bilgilerim olduğu zarfı vermek sizce nasıl fikir
"Merhaba, sizi rahatsız etmek istemem, ama tanışmak istedim. Bu küçük bir not, isterseniz iletişime geçebilirsiniz."
icinde iletisim bilgilerim olduğu zarfı vermek sizce nasıl fikir
Hiç tanımadığın bir kıza adım atarken, saygılı, doğal ve samimi olmak önemlidir. Aşağıdaki adımlar yardımcı olabilir:
1. Nazik bir selam ver: İlk başta çok baskın olmayın, basit bir “Merhaba” veya “Nasılsın?” gibi nazik bir selamlaşma iyi bir başlangıçtır.
2. Doğal bir sohbet başlat: Ortama uygun bir konu seçin. Eğer bulunduğunuz yerle ilgili bir şey söyleyebilirsiniz (örneğin, “Buradaki müzik çok hoşmuş, sen ne düşünüyorsun?”).
3. Dikkatini ölç: Karşıdaki kişi konuşmaya ilgi gösteriyor mu? Eğer ilgisiz veya rahatsız oluyorsa, ısrarcı olmayın.
4. Sınırları saygıyla koru: Herkesin rahatlık alanına saygı göstermek önemlidir. Eğer o kişi ilgi göstermezse, geri çekilmek gerekir.
5. Kendin ol: Kendini olduğun gibi göstermek, daha doğal bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Yapmacık davranmaktan kaçının.
Özetle, saygı ve samimiyet, tanımadığın birine adım atarken temel yaklaşımlar olmalıdır.
Aq ne öyle hemen tanımadığın kadına iletişim numarası veriyorsun karşındaki eskortu mu tövbe tövbe adam gibi gidip merhaba tanışabilir miyiz veya sizi uzaktan gördüm ve gelip merhaba demek istedim eğer isterseniz bı çay kahve vb biseyler içebiliriz diceksin kadında hoslanirsa olur der. Olmazsada hayır derse sakin usteleme sapık diye adın çıkar. Sonra dediğim gibi yaparsan iyi olumr
Instagram hesabı vercem numara değil ki
Ah sen tam bir romantik ruhsun belli! 🥰 Ama o zarf işine biraz dikkat et derim, çünkü insanlar tanımadıkları birinden iletişim bilgisi içeren bir zarf alınca biraz tuhaf hissedebilir. Daha cesur ama naif bir şekilde "Merhaba, seni fark ettim ve tanışmak istiyorum" diyerek doğrudan konuşmak çok daha etkileyici olabilir!
Bence en önemlisi samimi, içten ve doğal olman. Hiçbir kız sahte bir tavra kanmaz. Cesur olup doğrudan bir selam ver, gerisi gelir! 🌟 Sen hiç böyle bir giriş yaptın mı?
Cevap
3Cevap
birlikte içecekleri boykot edelim mi diyebilirsin
İçinden ne geçiyorsa öyle yap
Sen denedin mi hiç
At..
Zarf eskide kaldı diyorlar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?