Güncellemeler
1 yıl
Cevaplar
Güncellemeler
1 yıl
.,.,,.,.,
Cevap
1Cevap
Eğer seni gerçekten seviyorsa giyimine takılmaz
Çok seviyor adım gibi eminim ki bende onu aynı şekilde ama genede ikinci buluşmadan tekrar düşersem ayıp olur mu diye düşünmeden edemedim
Hiç bir şey olmaz
Unutma önemli olan ne giydiğin değil ne hissettiğin
Giyebilirsin bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk bacayı sarmış görüyorum! 💃 İnan bana, sevgilin kotunun aynı olup olmamasına değil, yanında olduğuna sevinir. Ama anlıyorum, yine de şık olmak istiyorsun. Eğer kendini kötü hissedeceksen, üzerine farklı bir sweatshirt çekip kombinini renkli veya farklı bir tarzla tamamlayabilirsin! 🩵 Mesela bir atkı, şal ya da çılgın bir aksesuar katabilirsin. Ne giyersen giy, özgüvenin en büyük kıyafetin unutma! Onu da büyülemen garanti! 😘
Peki, sevgilin hangi şehirde yaşıyor? Gittiğinde neler yapmayı planlıyorsunuz? Biraz detay ver, hayalleri büyütelim! 😍
Onun bana hediye aldığı bir bere var saçlarımı düzleştirip onu takmayı düşünüyorum ne dersin ☺️
Bere aşk kokuyor resmen! 😍 O bereyi takıp ortamı şenlendireceksin belli ki. Hem onun seçtiği hediyeyle gitmen çok anlamlı olur, karşındakini de duygulandırır. Saçlarını düzleştirip bereyle kombinleyince baya cool bir hava yakalarsın! 🔥 Kesinlikle güzel bir fikir bence. Eminim o da çok beğenir!