- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
1 yılŞaka yapıyorsun, değil mi? 154 boyundaki kızlara aşık olunmaz mıymış? Olmaz olur mu, bal gibi de olunur! Boy dediğin şey aşkta önemli mi ki? Hele bir de tatlı mı tatlı, enerjik biriysen; yüksek topuklardan bile daha havalı olursun! Bence kimse fizikle sevgi ölçmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben oldum çok pişmanım niye? Şimdi herkes linç edecek ama, ben evliliğe hiç hazır değilken sadece fotosunu gördüğüm bir kıza aşık oldum. Kıza bunu söylemek için 6 ay bekledim bu 6 aylık süreçte Alev Alev yandım ne eve ne dışarıya sığabiliyordum çok zor günler geçirdim sonra kıza söyledim tabii kız bir şey demedi ne olumlu ne olumsuz konuştu 2 ay sonra yüz yüze görüştük o lise 3'e gidiyordu okulun önünde sadece bir dakika konuşabildik ikimiz de çok utangaç olduğumuz için konuşamadık bu sırada Ben kızı görünce hiçbir şey hissetmedim çünkü kız benim hayalimdeki kız gibi değildi fizik olarak kısa ve bedeni küçüktü ve onu görünce 7-8 ay boyunca hissettiğim Aşk duygusunu hissetmedim platonik bir şeymiş sonra bunun kendisine mesaj yoluyla söyledim sizi görünce bir şey hissetmedim hayalimdeki gibi değilsiniz dedim çok da özür diledim kız bayağı saydırdı bana sanırım o da benden etkilenmiş sonra iki üç hafta konuşmadık bu durum benim zoruma gitti ona tekrar yazdım tekrar konuşur gibi oldu ve tekrar bir şeyler yeşerdi sonra iki senelik süresi kendisiyle 3 kez yüz yüze görüştüm ve görüşünce onu sevmeye başladım ama bir yandan da diyordum bu kız benim hayalimdeki gibi değil kısa pişman olursun evlenirsen diye evlendik evlendikten birkaç ay sonra aşkın büyüsü geçti ve ben onu beğenmez oldum. Fiziigi çocuk gibi boy kısa kalça yok kıvrık yok ben bu hatayı nasıl yaptım dedim hamile kaldı zaten istesekte bosanamazdik. Çok zor bir durum. Kisaysan uzun erkekle evlenme. Kısa kadın Seksi görünmüyor. Kiyafetlt yakışmıyor.
182 Yorumla- 1 yıl
Kardeşim kusura bakma ama sen büyük canım yapmışsın madem sevmeyeceğin belli ne diye ayrılıyorsun bir de hamile bırakmışsın nasıl bir şuur mu ben anlamadım kusura bakma.
- 1 yıl
Slaklık olacaktı, niye çeviriyor bu yazıları KS anlamıyorum.
- 1 yıl
Ne alaka mk benim boyum kisa ve görüp görebilecegin en seksi kadınlardanım çünkü proporsiyonum süper ve fit biriyim. Allah boydan almıṣ ama hem yüz hem fizik iyi benim. Asıl kız seni nasıl kabul etmiṣ bu kadar saf bi adam ben olsam sana göz ucuyla bile bakmam. Hem görmediğin insana bu denli his besleyebiliyorsun hem beğenmediğini söyleyip sonra evlenip bide çocuk yapıyorsun 🤣 Beynin firar etmiṣ senin bide demek ki o kadar beğenilmeyecek tipin var ki kendini o kıza zorunda hissetmiṣsin. Her boyu olan erkek hoṣ değil bu arada belki 1%. Her yorumada yazıyorsun senin suratınıda gördüm ayrıca kendini nasıl görüyorsun bilmem ama seni 1.40 olan kadın dahi beğenmez. Kız sana yine iyi bakmıṣ.
- 1 yıl
umarım bu hikaye kurgudur
hayır kızın hayatını bile bile yakıp küle çevirdim demiyor da
linçlemeyin diyor
kamyon dolusu küfrederdim sen Master hesabımın banlanmasına değmezsin beyin fakiri - 1 yıl
kompleklerinden bahsetmemişsin onlar adamı yer bitirir o kadar da yerin altında var sözü buradan gelir kısa lardan uzak duracaksın bilmiş oluyorlar uzun olsun saf bakışlı saf yürekli olsun bunu tercih ederim kısalardan ben korkuyorum
- 1 yıl
153 aşırı kısa cüce olmuyor mu kadar boy
- 1 yıl
Aşırı kısa zaten ya burada seni bı sen anladın, mutsuz kadın. Bunlar benim başımdan geçeni anlamiyorki. Yine söylüyorum benim ilkimdi o delielr gibi aşık oldum gözüm fizik filan görmüyordu. Bı girdaba yakalandığını ve çıkamadığı i düşün. Sonra evlendik evlendikten bı kaç ay sonra ben ne yaptım dedim benim istediğim kız bu değil dedim aşkın büyüsü geçti çok pişman oldum. Ayrılmayı çok düşündüm ama yapamadım acı çektim eşimde istemedi ama bende eşime şunu dedim daha ilk günden seni begenemdigimi söylemiştim ve sende bu a rağmen benimle niye evlendin dedim ben ne bileyim böyle olacağını dedi virbirimizi çok sevdik dedi. Eşim icin sıkıntı yok o beni beğeniyor çünkü.
- 1 yıl
Sen eşini sevmişsin evlenmişsin. O zaman sorun yokmuş daha dogrusu göz ardi etmişsin. Evlendikten sonra herkeste olan şey sende de olmuş. Hevesin gectikten sonra da ben fizigini beğenmiyordum zaten olmuş olay. Bide kadina suçu atiyorsun. Yok o da biliyordu benle evlendi diye.
Bu sorunu göz ardi edince beğenmeye başladığını düşünmüştür. Sen kendin ne istedigini bilmiyorsun daha kadin nerden bilsin.
Sonra da birileri seni pohpohlamiş bence beğeni almışsın bir yerlerden. Kendini daha çok beğenmeye başlamişsin. Boşanmadan aldatma yoluna gitmek de kolay geliyor bence sana. Kadina boşanma davasi aç madem yoluna git. Niye ondan açmasını bekliyorsun? - 1 yıl
Yani sen nasıl bir inanca anlayışa sahipsin?
Karın nasıl bir hayat bakış acısına sahip?
Kimse birbirini incitmeden ya ayrılacaksınız
Ya da bu aile terapisiyle tekrar bir araya gelceksiniz.
Böyle kafanda sorularla evlilik yürümez.
Biz sana karına üç beş kilo aldır beraber fitnessa başlayın tavsiyesi de verebilirdik ki en kolay yol gibi gözüküyor. Doğru yol olmadığı için tavsiye etmedim. - 1 yıl
Eşim fitnesa gitti olmuyor leğen kemiği çok dar. Kalçası çok küçük kilo almıyor dünyaları yiyor aynı zaten eşime kiloda yakışmaz bedeni küçük olduğu için kilo garip görünür. ben evliliğe hazır değilmişim bunu sonradan anladım işte aşk beni mahfetti nerden aşık olduysam sadece bir foto gördüm bunlar başıma gelsi işte sosyal medyaya foto atmayacaksin. Nelere sebep oldu
- 1 yıl
Çok gördün öyle kız çünkü demek ki yanındakiler ADAM mıṣ. Sen ama öyle biri değilsin onlarla karıṣtırma kendini.
Koymuyorum buraya çünkü burada biliyorum ki beni fenomen bile yaparlar sırf tipim yüzünden.
Insan önce kendine bi bakmalı. Hem vizyonsuzsun hemde akıl fukarasısın. Boṣansana burayı ağlama duvarına çevirmiṣsin. Ne bekliyorsun ki? bir ka. șarın gelip sana evet haklısın onu bırak benle ol demesini mi?
adam ol karını buralara meze etme önce. Sana burada nekadar küfür edilse sana az ṣuan. - 1 yıl
@blueangel345 o kadar haklısın ki, birini bekliyor işte.. Klasik erkekk kendini acindiriyor
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Aşık olmakla boyun ne alakası var?
Bu arada 1.54 olup 80 kiloysan olmaz tabi, eğer hormonel bir sorunun falan yoksa boyuna uygun kiloda ol, yediğine içtiğine dikkat et, gayet hoş bir kız olursun.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Ne alakası var öyle bir şey yok ya tek sıkıntı boyu küçük ama huyu güzel olsun gerek yok boyu küçük olanlardan korkuluyor çünkü bir o kadar da yerin altında var
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Şaka yapıyorsun, değil mi? 154 boyundaki kızlara aşık olunmaz mıymış? Olmaz olur mu, bal gibi de olunur! Boy dediğin şey aşkta önemli mi ki? ❤️ Hele bir de tatlı mı tatlı, enerjik biriysen; yüksek topuklardan bile daha havalı olursun! Bence kimse fizikle sevgi ölçmez. Benim sevgilim de bana "sen benim minnoş büyük aşkımsın" diyor, n'oolmuş yani? 😍 Sen kendine güven, boyuna değil! Peki sen hiç boyunun aşkta sorun olduğunu düşündün mü, merak ettim? 👀
29 Yorumla
Soran1 yılDüşünmedim ama bazı erkekler takılıyor işte
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh o takılan erkekler yok mu! 🙄 Ama boş ver onları, sen kendine bak. Boy mıyız biz yahu? Enerji, sevgi, tatlılık! Hem minyon olmak ayrı bir karizma be. Düşünme bile böyle şeyleri, sen harikasın! 😘✨
Soran1 yılYaa yerim teşekkür ederim ❤
- 1 yıl
ya bende 160 ım seven içndeki guzlelıklerı gorur yaaa dıs goruntuye takılanlardan hayır gelemz ya da baska seyler bekleyenledren bacım kurtuldguna sukret yoksa cok mutsuz olacaktın hep bunu sorun yapardı. allah gonlune gore seni sne oldugun ıcın seven birini versın ınsan olsun karsındakı yeter ki.
- 1 yıl
@yaralkalp38 tam 160 mı
- 1 yıl
Boyka akakasi yok bnce takılma
- 1 yıl
kompleksli idi birini tanımıştım koşarak kaçtım
- 1 yıl
Soruyu soran kardeşim beni king diye bir kullanıcı var onun cevabından bunu görmek istemiyorum diye benim yazdığım cümleyi silebilir misin nasıl bir insan karısını sevmiyor ama evlenmiş 🤦🏻♂️
- 1 yıl
Ben severim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSeni seven olduğun gibi sevecek unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabii ki, boy, birini sevmenin veya aşık olmanın tek kriteri değil. İnsanları fiziksel özelliklerinden çok, kişilikleri, değerleri ve uyumlu oldukları yönler üzerinden sevmek daha önemli. Boy, bir kişinin çekiciliğini etkileyebilir, ancak gerçek anlamda bir ilişkinin temeli, güven, saygı ve duygusal bağdır. Boyu 1.54 olan birine aşık olunmaz demek, bir kişiyi sadece fiziksel özellikleriyle değerlendirmek olur ki bu, gerçek sevginin anlamına aykırıdır. Aşk, kişinin içindeki güzellikleri görmekle ilgilidir.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Niye aşık olunmasın. Açıkcası ben kısa boyun tatlılık kattığını düşünüyorum.
1.50-1.60 arası boy ideal gözümde.
Yanımda 25,30 cm daha kısa oluyor gayet güzel boy farkı.
1.54 boyda böyle takacağın bir durum yok sakin ol. Tek dikkatli olman gereken kısa boy kiloyu pek kaldırmaz maks 55 kilo felan olman gerekir 1.54 boyla iyi durması açısından17 Yorumla- 1 yıl
yoo istediği kilo olabilir ✨✨
- 1 yıl
Heh bu düşünceyi merak ettim ben sadece. Kadın dediğin kilo almamalı diyen kendisi 100 kilo olan erkeklerden sanıp düşman olacaktım bir an sana
- 1 yıl
Yok ya o bencillik. Ben adil bakarım herzaman. Cinsiyeti olmaz böyle şeylerin.
Bana göre sağlık sorunu olmayan hiçkimse ne aşırı zayıf ne aşırı kilolu olmamalı. Tabi herkesin kendi tercihi olmak isteyen olsun ama sonra gelipte ben kilolu değilim yaaa diye savunmaya geçip yalan söylediklerinde komik oluyo. Gerçeklerden kaçmanın anlamı yok.
- 1 yıl
Ben de ideal kiloda olsun yeter diyorum +1 ben çok zayıfım mesela bu da iyi bir şey değil maalesef şişmanlık kadar zayıflık da çok kötü
- 1 yıl
Neler denedim cici bebeler mi dersin, fındıklı fistikli bademli tarifler mi dersin kilo almak cok zahmetli ve çok para istiyor :')
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBenim boyum 1.55 valla erkekler 1.70-1.95ine kadar bayılıyor bana. Hep sorarım boyum nasıl diye bana hep derler boy hiç önemli değil diye. Herkes sevmek aṣık olmak zorunda değil zaten sevdiğim sevsin yeter.
40 Yorumla
1 yılBurada aslında söylenmeyen bir istek var.
Benim istediğim en az 1.85 boyunda olanlar bana aşık olmaz mı diyor şair.
41 Yorumla
Soran1 yılOyle bi niyetim olsaydı zaten direk aynısını yazardım ne de olsa gizli uyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Yaw sizin ben şu boy takıntınızın @mına koyım bi bitmedi la niye olunmasın güzelse sebep söyle illa uzunmu olması lazım ki 1.55 bi kıza göre kötüde değil pek
11 Yorumla
Soran1 yılBenim boy takintim yok zaten bilerek uzaması için çabalamadım seviyorum boyumu çevremdeki erkekler boydan dolayı kötü gözle bakıyor
1 yılNeden kizlar bu kadar boy farkina takiliyor anlamiş degilim boyun uzayacak mi hayir?
Uzun boy olanlarda kısa olmak istiyor
tabikide biri gelir sana asik olur bu boyla12 Yorumla
Soran1 yılKanka boyumu çok seviyorum sevimli duruyor onda sıkıntı yok zaten bilerek uzaması için uğraşmadım ama seçilmiyorlar gibi geliyorlar
- 1 yıl
Yok öyle düsünme
1 yılsu tarz sorular kisa kizlar ilgi istedigi icin cikiyor insan istedigine asik olur boy onemli degil ayrica erkekler kisa kizlari daha cok seviyor rahatlayin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılOlunur, evlenilir de. Neden olmasın ki. Boy pos güzellik bu tür ayrımcılıklar kötü şeyler. Önemli olan anlaşabilmek, birbirini tamamlayabilmek.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlunmaz evet niye olunsun ki ? Ne gereği var bu boydakilere aşk meşk. Boyla düşünülür. Boyla yaşanır. Boy büyük mesele vessalam yaşamaya bile hakkınız yok. (!) Bu soruyu gerçekten soranlar mantiken düşünemiyenler. Net.
30 Yorumla
1 yılOlunur. Boyla alakası yok. Benim arkadaşım 158 boyunda , eşi 189 falan ama çokta mutlular. Boyla sevgi ne alaka.
20 YorumlaOlunur. Aşka inanmasam da, sevgi boya bakmaz. Sevgi karaktere, emeğe, duygulara bakar.
Ancak bende pek işlemiyor. Boy 1.87 olunca, bakış açıma girmiyorlar.
00 Yorumlakalbi güzel olsun sevgi saygı Allah korkusu olsun yeter artık vazgeçin şu takıntılardan kısa uzun boy sarı siyah kırmızı saç renginden birde açık kapalı kız takıntısından
00 Yorumla
1 yılTakma kafana ben 162 yim. Konunun boyla alakası yok
27 Yorumla- 1 yıl
Tam istediğim boy tatlım
- 1 yıl
Date e çıkalım mı
- 1 yıl
- 1 yıl
Konuştuk ya biz senle böyle şeyler mi konuştuk, intihar edicem falan dedin o yüzden sana destek vermek için konuştuk
- 1 yıl
AA doğru o sendin
- 1 yıl
Ben şakasına dedim ya hastayım bugün öyle takılmak istedim sadece kötü niyetim yoktu özür dilerim
- 1 yıl
Biz senle sonradan konuşamadık görüşemedik @gamzesari1
1 yılEn tatlı kadın tipi bence kadın boyda da fizikde de ufak tefek olmali erkeğe Göre yoksa güreşiyormusun seksmi yapiyorsun belli olmuyor
00 Yorumla
1 yılErkegın boyuna gorede degısır bence bende kısayım cokta ızun bı erkekle olmazdım mesela tabi aşiksam orası ayrı aşk hic bişeyi tanımaz
00 Yorumla
1 yılHayret ! Siteye bakınca 1.50’lik kızlar 1.80 aşağısı erkekleri erkek olarak görmüyordu. Ben şok ! 😳😳
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka boyla alakası yok millet boyu fazla abartıyor (boyum 1.92 söyleyecek olsam benim söylemeye hakkım var 1.70 boyla milleti zorbalamayın)
00 Yorumla
1 yılMaalesef 1.80 boyumla yanımda çocuk gibi duran bir kadınla birlikte olamam hadi oldum diyelim çocuk şubede pedofili ilan ederler 😂
00 Yorumla
1 yılNeden olunmasın? Sadece aşırı yüzeysel düşünen insanlar karşı tarafla ilgili her şeyi irdeler. Seni sevecek olan boyuna bakmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılBence olunmaz. Benim 1.60'ın altındaki kızların çoğu ilgimi çekmiyor. Çok kısa olan kızlar bana güzel gelmiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl148le de olan çok var 175 üzeri olup yüzün güzel olsun boş ver boyu
13 Yorumla- 1 yıl
Valla kizlar boydan dolayi yalniz kalmaz 140 kizlar da bulur birini
- 1 yıl
140 baya kısa yaa 😅 ama 145 falan bulabilir evet aşırı kısa olmasına rağmen
- 1 yıl
Valla oyle kizlar da var bence bulurlar bu ulkede :d ulan bazen 140 45 boyunda kiz olsaydim belki sevilirdim diyorum 183 boyundayim hic sevgilim olmadi zor valla
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
1 yılBen olurum kısa boylu kızlar daha iyi zaten şaka falan yapmıyorum ciddiyim :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu erkek zaten kısa boylu kız seviyor, bu konuda endişen olmasın.
16 Yorumla- 1 yıl
@King_122 Bana kısa veya uzun fark etmiyor, soruyla alakasız olduğu için belli etmedim. Ama kendisinden kısa kızlar bazı erkeklerde koruma kollama içgüdüsünü uyandırıyormuş göya. Biz anormaliz galiba öyle bir şey hissetmediğimize göre :D
- 1 yıl
@King_122 Allah kabul etsin
1 yılBir bayan olarak yorumları okudum çevremdekiler 1.80 kötü gözle bakıyorlar dedin bunun olması normal eğer 1.54 isen 1.60 1.65 arası erkeklere bakman lazım 1.80 sana göre uzun zaten umarım anlarsın hayırlı akşamlar
22 Yorumla- 1 yıl
Neden böyle bir şey yaptin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBilakis , hiç yanından ayırmayacak kadar aşık olunur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynen o seni görmez sen onu duymazsın. Bir çmür mutluluk 😂
00 YorumlaNe demek 1.54, o halde aşık olmuyorum abiiii
böyle bir şey mi var kanka ADŞLSKFADFAS
00 Yorumlakilosuyla orantılıysa evet severim. Tatlı gelir bana
enine genişse itici duruyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılyav nerden buluyorsunuz bu soruları ne alakası sevginin boyla
00 Yorumla Niye olunmasin en çok onlara aşık olunur çok tatlılar ya
00 YorumlaOlunur elbette o kızda boyuna Uygun birilerini seçerse daha göz alıcı ve yorucu olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim için öncelik bana benzesin diyorum boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun 👍
00 Yorumla
1 yılNeden aşık olunmasın? Bence minyon kızlar uxun kızlara göre daha tatlı oluyorlar
00 Yorumla
1 yıltopukla o iş 1,70 in üzerine kadar çıkabiliyor çözümü bizler için basit bu yüzden boş ver
00 YorumlaBoyum 150 ve şu ana kadar olan erkek arkadaşlarım 180-187 arasındaydı, ben o kadar uzun partner istemiyorum ama benden hoşlananlar hep uzundu ve zamanla benden onlardan hoşlanınca boy problemi hiç yaşamadım
04 Yorumla
Soran1 yılIşte çevremdeki erkekler hep 180 lerde ama çok kötü gözle bakıyorlar o konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHemde bal gibi olunur senden güzelini mi bulacaklar 😉
00 Yorumla
1 yılBen oynarım oyuncak gibi onlara farklı ad veriyorum oynarken
00 YorumlaSevdikten sonra 1.54 de sever, 144 de. Kalp zaten atıyor da, önemli olan ritmini değiştirebilmekte..
00 YorumlaNeden olunmasin ki minyon kadın çok tatlıdır💋💋👣👣 ayakların kaç numara
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlunur , neden olunmasin, bana göre kısa boylu kızlar nedense daha bir tatlı daha bir nazik oluyor , sebebini bende bilmiyorum...
10 Yorumla
1 yılOlunur neden olunmasın. Her şey boy değil sonuçta. @NeclaTekinAydınoğlu size de sorarım olurnu mu olunmaz mı?
03 Yorumla- 1 yıl
olunur ya olunmalı 👉🏻🥹👈🏻
- 1 yıl
Olunurmuş beyler. Kaçalım⚡️
- 1 yıl
✈️✈️
Gizli Üye(30-35)1 yılGerçekten seni tanımak istiyorum çok ciddiyim lütfen tanış benimle rica ediyorum bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam nolur tanış benimle
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılorada mısın lütfen tanışalım hadi ama ya lütfen
Gizli Üye(30-35)1 yılShakira'nın boyu 1.58
Tüm erkekler etrafında pervane
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim boyum da 1.56
Soran1 yılO erkekler art niyetle pervaneler
Cevap sahibi1 yılNe alaka öyle düşünme
Gizli Üye(18-24)1 yılVer ablama ilgi
Olunmaz çünkü seni göremezler
03 Yorumla
Soran1 yılŞöyle bi de gıcık gıcık konuşmasanız Allahın KS deki erkeğinden ilgi beklemiyorum
Cevap sahibi1 yıl@arzu_1903 ancak malum ülkedeki erkeklerin ilgisini çeker yurtdışında manken gibi kızlar var hepsinede dipleri düşüyor rus kız görünce gözleri parlıyor kendinizi kadınlar üzeri güç gösterisi yapmayı seven zarganalarla tatmin etmeye devam edebilirsiniz. Her malın alıcısı var
Yaaa hayır tabiki , sana böyle düşündüren biri mi oldu? Bence boy aşk yaşamak için ilk 5 te bile değil ve ben şahsen tatlı buluyorum kısa kızları :)
01 Yorumla
Soran1 yılÇevremdeki bütün erkekler boydan dolayı kötü gözle bakıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka kısalar daha çok seviliyor minyon hastası burdakiler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.53 boyu olan bir kızın kölesi olmuştum zamanında. Hey gidi günler 😂
123 Yorumla- 1 yıl
Bende 1.54 ya tercih edilmiyoruz nedense
Cevap sahibi1 yılGenel olarak mı tercih etmiyorlar yoksa spesifik hoşlandığınız biri mi
- 1 yıl
Ne blym kısmetim kapalı heralde 😂
Cevap sahibi1 yılBen şansımı denemek isterdim. d
- 1 yıl
Nası yani 😅
Cevap sahibi1 yılBoyunuz iyi bence yani. d
- 1 yıl
Valla kim ne derse desin asla uzun olmak istemezdim bir arkadaşım vardı lisede 75 di boyu birde topuklu giyerdi arada direk gibi oluyordu fiziği de düzdü
- 1 yıl
Teşekkür ederim ben memnunum minyonluk iyidir
Cevap sahibi1 yılSiz kendinizden küçükleri mi beğeniyorsunuz yas olarak? Öyle bir soru sormussunuz😃
- 1 yıl
Açıkmı benim hesap aboeew 😂
Cevap sahibi1 yılEvet ama mesajlar kapalı 😃
- 1 yıl
Benim çok olmadı açalı aktif değilim sadece bu soru için yazdım böyle sistemi tam çözemedim 😂
Cevap sahibi1 yılBir de ayarlardan mesajları açmayı dener misiniz bir şey denicem 😃
- 1 yıl
Aslından burdan söyleyebilirsin 👍
Cevap sahibi1 yılÖzel bir şey söylemeyeceğim sadece eğlenceli biri olduğunuz için konuşmak tanışmak istedim. Ketum olmaya gerek yoktu
- 1 yıl
Ketum demeyelimde garantici diyelim ona biz başta herkes böyle söyler sonra işte abazlık ama herkes bir değil tabi
Cevap sahibi1 yıl@Gzlıuyeeee Haksız değilsiniz. Bu sitede erkeklerin yüzde doksanı abazan ve kötü niyetlidir. Eğer öyle bir tavrım olursa engeller geçersiniz. Çok kolay...
- 1 yıl
Atan senmiydin
Cevap sahibi1 yıl@Gzlıuyeeee evet.
- 1 yıl
Tamam
Cevap sahibi1 yılyazdım
- 1 yıl
İstediğini alamayınca engelledin 😂😂
Cevap sahibi1 yılÇabaladım ama izin vermediniz. Keşke olsaydı...
Gizli Üye(30-35)1 yıl160-166 daha tercihim ama 154 de olabilir. Kalp bu kime kayacağı belli olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim aşık olmam için, sağlam oral seks çekmesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılolmazlar. dalga geçer, depresyona sokar, hayatınızı mahfederler. tecrübeyle sabit.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç sevmem minyon kız. Ne o öyle elinden tutup çocuk gezdirir gibi.
00 Yorumla10 cm gizli topuklu spor ayakkabılari var onlardan giy
30 Yorumla
1 yıl188 boyundayım 92 kiloyum ve karşıma öyle bir bayan çıksa aşık olurum çünkü minyonlardan hoşlanıyorum 😂
10 Yorumla
1 yılBen bir keresinde 1.48 boyunda ki kıza içimden geldiği için iltifat etmiştim, demek ki sevilir niye sevilmesin
10 Yorumlaneden olunmasın ben oyle bir olurumki bırde minyon tipli bulunmazlar eşi benzeri lakin erkeklerin çoğu kısmı es geçerler
10 YorumlaKimse mükemmel değildir ve seven insan başkasını her haliyle sevebilmeli, o yüzden çok takılma bence
00 Yorumla
1 yılya hdhshhdfhsd abla sacmalama ben de o kadarım oyle bı sevılıyor kı doıdsflshfkdshkfk bunu dusunme bıle
00 Yorumlaboyuna mi asik oluyosun kalbine mi? ne alaka ne sacma bi soru 😃😃
01 Yorumla
Soran1 yılGünümüz ilişkileri artık aşk meşk e bakmıyor farkında mısın
erkekler kizlar gibi boy takintisi olan mal surusu degil
01 Yorumla
Soran1 yılBenim çevremdeki erkekler neden kötü gözle bakıyor boy yüzünden
- Devamını Gör (198)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026