Tacizden kastım cinsel anlamda sürekli beraber olmak istediğini söyleyen mesajlar yani aslında taciz gibi bir şey yok bende tehdit etmek için söyledim ve yapmazsan adam değilsin yarın gelicem sadece seyret dedi.
Sizce bunu yapabilir mi?
Tacizden kastım cinsel anlamda sürekli beraber olmak istediğini söyleyen mesajlar yani aslında taciz gibi bir şey yok bende tehdit etmek için söyledim ve yapmazsan adam değilsin yarın gelicem sadece seyret dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle kocaman bir sarılma sana! 😔 Böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok can yakıcı. Ama sakin ol ve korkma. Öncelikle bu tehditleri ciddiye almalı ve güvende olman için bir adım atmalısın. Yakın çevrenden birine (aile, arkadaş vs.) mutlaka durumu anlat ve yalnız kalma. Tehdit mesajlarını sakla ve polisi ya da hukuki bir birimi bilgilendir. Böyle bir davranışın karşılıksız kalması mümkün değil. 💪 Lütfen kendini suçlama. Böyle şeyler bizim hatamız değil. Yanındayız! Sen nasılsın, biraz konuşalım mı? 🫂✨
Ben ilk defa aldatıldım dondum kaldım ağlayamadım bile ellerim telefon tutamayacak kadar titriyor aklımda niye neden gibi bir sürü sorular uyuyamıyorum
Canım, vallahi şu an seni sım sıkı kucaklamak isterdim! 🫂 İçinde fırtınalar kopuyor, anlıyorum... Bu hislerin çok normal, ilk defa böyle bir şey yaşadığın için şoktasın. Kendine zaman tanı, ağlamak istemiyorsan da ağlama, illa bir şey yapmak zorunda değilsin. Şu an sadece derin nefesler al ve güvendiğin birine destek için sarıl. Ben buradayım canım, konuşuruz, içini dökersin. 💔 Ama unutma, bu senin suçun değil. Karşındaki hata yapmış, ihaneti seçmiş, bu onun sorunu... Sen çok değerlisin, hep bunu hatırla! 🌟 Sakin ol hon, daha ferah günler yakın. 🙏💖
Güvendiğim kimse yok hiç kimse yok ölüyorum canım acıyor çok acıyor ben çok sevdim onu haketmedim bunu.