Yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi konuşunca yavsadi mesajalsirken kalp atıyordu kıskanıp telefonumu karıştırdı gidip kıskandığı kişilere derinsuyla çıkmayı düşünüyor musun diye yazdı sonra ben bunu yanlışlıkla takipten çıkmıştım geri istek attım kabul etti 1 saat sonra cikardi tekrar istek attim kabul etmedi bende yakın bir arkadsim var onun hesabından Derinsu yanlışlıkla takipten çıkmis yanlış anladın herhalde dedim o da yanlış anlamadım bir gönderiye yaptığı yorum hoşuma gitmedi dedi sonra ben arkadaşımın hesabındaki kişi ben olduğumu ne yorum yaptigimi falan sordum bana dediki hassas olduğum konularda tersiz bu konuda yorumlarıni görmek istemem falan dedi konuştuk biraz bana eyvallah dedi arkadsim aradn bir kaç gün geçti bu çocuğa istek attı çocuk da kabul edip geri takip etti (yakın arkadaşımdan istek atmadan önce güzel profili kızlardan istek atmıştık ama hiç birini geri takip etmedi ve benim yakın arkadaşımi tanımıyor bile) sizce neden benim en yakın arkadaşımi ekliyor (ben cumhuriyetciyim o tarikat üyesi ben bir yorumda 5 yaşındaki bir kızin kapnmasina karşı çıkmıştim onun için çıkmış
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Galiba senin sevgin karşılıksiz gibime geldi bide tarikat üyesi ise bence uzak dur sana hayır gelmez
0139 Yorumla
Soran1 yılYa ama bak yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi konuşunca yavsadi mesajalsirken kalp falan atıyordu normalde tanımadığı insanlarla takipleşmez benim yakın arkadaşımdan istek attım (arkadaşımı tanımıyor sadece çok yakın olduğumuzu biliyor ve kizn hesabında benim de oldugumu biliyor) gitti kıza istek attı garip değil mi sence
Soran1 yılYani bende normalde öyle insnalari sevmem ama bu sefer istiyorum ne yapıyım sevdim
- 1 yıl
Bu çocuk tarikatci ise dinen bir şeyleri bilmesi lazım ama bu her şeyi gotuyle öğrenmiş kız arkadaşının hesabından yazınca ve hesabı da sende varsa ya seni oyuna getirip kıskandırıyor ya da kız olsunda kim olursa olsun elim kimin cebinden çıkar diye dusunuyor bir nevi sirtlan
Soran1 yılAma bak yakın arkadaşımdan istek atmadan önce 4 tane çok güzel profili kızdan istek attık kimsye istek atmadı sadece benim en yakın arkadaşıma attı istek (yakın arkadaşımin sadece yakın arkadaşım olduğunu biliyor kızı tanımıyor bile ki kaldıki ben onunla arkadaşimin hesabından konuştuğum için biliyor arkadaşımın hesabına girdigimi)
Soran1 yılArkadaşımın profil fotoğrafı bile yok
Soran1 yılAma önce arkadsimin hesabindna ben istek attım ona bakmak için o sonra istek attı (ama diğer 4 tane güzel profili kıza istek atmadı)
Soran1 yılPeki sence amacı ne bunun
Soran1 yılArkadaşimin hesabından dua edip kapanıp fotoğraf cekicez görsün diye
Soran1 yılYa bı de biz yurtayken oryantal açmıştık kizlarala bu çocuğun kuzeni geldi bana dediki perdeyi açalım nefisleri doysun ben izin vermeyince videomu çekti ben görünce kızdım yapma dedim kız da bu sefer video çekmeyi bıraktı zorla perdeyi açmaya çalıştı ben izin vermedim sonra bana dediki sen benim eltim olsan çok güzel olur
Soran1 yılYa gerçekten kapanmicam ki sadece dua ederken kapaniliyor ya bizde onun için kapanicaz sadece fotoğraf çekmek için gerçekten kapanmicam yani
Soran1 yılYurt farklı biz aynı okuldayız liseye gidiyoruz ztn (yüksek puanlı bir fen lisesi) kız yurdu ve erkek yurdu var karşılıkli tarikat de farklı ama bu çocugun dedesi ve dayısı şeyh tarikatin adını bilmiyorum ama fotoğraflari var
Soran1 yılKapan falan demez eski sevgilisi de açıktı çünkü ztn bence o açık kızlarla takılır çarçafli bir kızla da evlenir
Soran1 yılYa bı de biz sakalasoyorduk kendi aramızda bana aşkim falan dedi beni üstüne alsan ezilirsin falan dedi
Soran1 yılAma SAKA bunlar
Soran1 yılYa tamamda bende onun gibi biriyle evlenmek istemem ztn sadece bana bu kadar şey yaptı sonra da takipten çıkarıp zitiz dedi ama aradan bir kaç gün sonra yakın arkadsima sırf kız benle Story attığında görmek için istek atiyor bende böyle dengesizce davranınca sinirleniyorum
Soran1 yılYani baştan beri benim böyle olduğumu bile bile bana böyle davrandı sonra bir yorum için takipten çıkardı aradan bir kaç gün geçti yakın arkadaşıma benle Story attığında görmek için istek atiyor amacı ne anlamiyorum
Soran1 yılBı de bu çocuk sırf beni kiskandi diye eskiden çocuğun kuznei biz uyurken odamıza girip telefonumu karıştırdı ya
Soran1 yılBak ztn ben bu zamana kadrar çok caliskandin ortalamam geçen sene 99 du bu sene 94 e düştü okulda beni gören herkes iltifat ediyor güzelligime boyum 175 uzun boyluyum fiziğim güzel ama o canım gidip 2,5 ay önce benimle karşılaştırıldiginda çirkin oaln bir kıza teklif etmiş kız da reddetmişti bana niye teklif etmiyor anlamıyorum her seyimde fazla fazla var ama o teklif etmiyor
Soran1 yılÖğrenince kıza oyun oynadık kızın karıştırdığını bulduk sonra gittik yüzüne söyledik kız ağladı ben yapmadım diyip yemin etti (ama inanmadik tabi)
Soran1 yılKız gitti benim telefonumun şifresini WhatsAppdan kendine atti yanlislika attım dedi bu nasıl yanlışlık
Soran1 yılO çirkin degilki boyu benden biraz uzun gözleri ela ama fazla sıska
Soran1 yılYa ztn ben onu begenmisim o bana mal gibi davranıyor seviyor desem değil sevmiyor desem degil
Soran1 yılYa düşünüyorum düşünüyorum ama bir türlü olayı çözemiyorum kii
Soran1 yılAma gelmiyor kii😿
Soran1 yılYa bı de nasıl diyim sanki seviyor da kendini uzak tutmaya çalışıyor zitiz diye
Soran1 yılPeki sence ne yaparsam bana aşık olurr
Soran1 yılTamam da o onun teklif ettiği kızlar çirkin balık etli bir şey onları elde edilemez görüyor da beni mi elde edilebilir görüyor
Soran1 yılYav benim benim neyimi sevmiyor anlamıyorum kii
Soran1 yılYa tamam da o çirkin kızlara teklif eden biri bana niye etmiyor ki mesela
Soran1 yılAma bizim hiç yüz yüze konuşmamız bile olmadı ya Instagram dan ya da telefonla konuştuk
Soran1 yılAma diğerleri çirkin ben güzelim niye sondaki benim ki
Soran1 yılYa insan önemsediği birinin niye telefonunu karıştırsin mesela
Soran1 yılBı de bunu kuzeni geldi bana dediki Mustafa senin için önemli biri mi ben bilerek cevap vermemeye calistim 4-5 kez sordu ben cevap vermedim konuşmaya devam ettim o da bana bir sus soruma cevap ver senin için önemli biri mi dedi ben de hayır değil dedim
Soran1 yılBak sevmeyen insan niye yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi ben ona rüyamda seni gördüm beni ateşe atıyordun rüyaların tersi çıkar ben Aticam herhalde dedim o da ya da ben kurtaricam seni dedi kıskanıp telefonumu karıştırdı kuzeni her saniye ağzımdan laf almaya çalışıyor aq bana durduk yere sarılıyor hep yanıma geliyor garip yanı bana kız sen benim eltim olsan çok güzel olur dedi bu çocuk tanımadığı kimseyi takip etmiyor sadece benim yakın arkadaşımi takip etti kiskandigi insanlara derinsuyla çıkmayı düşünüyor musun diye yazdı bunlar garip degilmi gerçekten yoksa ben mi şizofrenim
Soran1 yılŞu an teklif edersem reddeder o yorumu gördükten sonra arkadaşımla o fotoğrafi attıktan sonra istek atayım mi (yüzsüz gibi dururum bence bir tık) yoksa onun mu atmasını bekliyim
Soran1 yılYa ztn o ve kuzeni yüzünden şizofren olmak üzereyim
Soran1 yılAma çocuk beni takipten çıkardı sonra ben istek attım reddeti bana zitizz eyvallah dedi şimdi ben istek atsam kendimi çok düşürmez miyim bir de kabul edeceği de belli değil ki
Soran1 yılBen teklif edemem utanirim
Soran1 yılYa bı de ben bunla arkads bile değilim bana gelip nglden dostlugun için hergun sukrediyorum yazdi
Soran1 yılBugün takip ettiği arkadsim hesabını kapattı bende arkadsimin diğer hesabından istek attım o da kabul etti ve neyi amaçlıyorsunuz önce bir hesaptan engelliyorsunuz sonra diğer hesaptan istek atıyorsunuz dedi bende arkadsim hesabını kapattı engellemedik kaldıki bir şey de amaçlamıyoruz dedim o da peki dedi bende peki dedim ama bu hesaba geri istek atmadi
Soran1 yılAhhahaha hoş buldumm ama boş gelmedim yeni olaylar var ben gittim arkadaşımın hesabına uzunca bir yazı yazdım dedimki bunları soylemesiydim içimde kalicakti ben tesettüre karşı değilim sadece 4-5 yaşında kendi rızası dışında kapatılmasıni doğru bulmuyorum daha bir sürü şey o da dediki kendi rızası dışında olduğuna emin misin yüzündeki gülümsemeyi görmedin herhalde bende dedimki 4-5 yaşındaki bir çocuk çevresinden ne görüyorsa onu yapar ama belki de sen haklısındir yanlış anlamış olabilirim dedim sonra ben buna demiştim ki dostluğun için her gün şükrettigin birinie bir yorum için böyle mi yaptın gerçekten dedim o da dediki ben öyle bir şey yapmadım (sadece ona açtım nglmi yalan söylüyor yazdı) sonra bana dediki bu kadar açıklama yeter eyvallah bende dedimki Mustafa hayranınmışım gibi davranmayi bırak dedim o da hayran ne alaka dedi bende hayranınmışım gibi davranıyorsun dedim o da sen öyle anliyorsun dedi bende bence öyle değil ama neyse ama bil ki zannettiğin gibi bir insan değilim dedim o da iyi o zaman dedi bende iyi dedim bı de ben mesajda beni takipten çıkarıp niye nevraya istek atiyorsun o mu senin arkadaşın demiştim gitti benle konuştuktan sonra arkadsima yine istek attı canım
Soran1 yılCanım olmicakti KS duzeltmis sa. akkkkkkkkkkk olacakti
Soran1 yılKb geç gördüm ama çok güzel bir şey oldu bu akşam istek attı bana bende kabul edip geri takip ettim
Soran1 yılBilmem sence?
Soran1 yılUygulamaya çok giremiyorum kb
Soran1 yılInstagramdan beni yakın arkadaşlara ekledi
Soran1 yılYav bu çocuğun amacı ne ben gerçekten anlamıyorum çözemiyorum onu
Soran1 yılBen Şanlıurfa o Diyarbakır
Soran1 yılAnlamıyorum gerçekten bir sıcak davranıyor bir soğuk konuşurken soğuk yapıyor sonra beni kiskandirmaya çalışıyor akşam da istek atıp yakın arkadaşlara ekliyor ama soğuk da davranıyor ve yazmadi da amacı ner
Soran1 yılAdım mi atmış?
Soran1 yılBı de yazıp ne dicemki hem belki rahatsiz etmeye başlamışimdir onu
Soran1 yılHiç bilmiyorum dün tartıştık (ben haksizdim) ama o özür diledi bugün de ben diledim sonra beni takipten çıkardı konuştuk geri ekledi bende öne çıkanlarini begendimm
Soran1 yılTartışma çok saçma bir yerden çıktı o bir şey dedi ama ben yanlış anladım (çocuk haklıydı) defol git falan dedim bir suru şey dedim ama çocuk hep sustu en sonunda da kendisi dedi ben fevri bir insanım seni kirdiysam özür dilerim falan bende kırdın dedim biraz daha devam ettik sonra o iyi günler dedi bende sanada ama gün bitti iyi geceler dedim o da iyi gunLER (genel) dedi bende iyi geceLER genel dedim sabah da yazdım dün fazla yükselmişim özür dilerim o da bana iyi yaklaşilmiyordu diye hatırlıyorum dedi bende fikrim değişti yaklasiliyormus dedim o da eyvallah o zmn dedi bende iyi günLER dedim sağolun sizede dedi sonra beni takipten çıktı bende takipten çıkmışsin dedim o da en son takip ediyordum diye küfur etmedigin kaldı dedi bende senden özür dileyip aciklama yapmıştım ama kirdiysam özür dilerim dedim o da kırılacak bir insan değilim dedi bende tamam yine de özür dilerim dedim istek attım kabul etti geri istek attı yakın arkadaşlara ekledim ve gidip onun öne çıkanlarda 5 tane hikayesini begendim
Soran1 yılYarışma sebebi de ben ona son konuşmamızda demiştim ya beni takipten çıkıp neden nevraya istek atıyorsun o mu senin arkadsin sonra o da gicigina nevraya istek falan atıyordu bende nevranin hesaptan yazdım ki nevra sana yanlışlıkla istek atmis seni takipten çıkarıyorum bir daha o sana istek atsa bile ona geri istek atma o da dediki yeter kardeşim yanlışlıkla iş yapmayın bende ona dedimki kardeşim ben sana demiştim nevraya istek atma diye hâlen atıyorsan o senin sorunun nevra bana hesaptaki erkekleri cikar dediği için ben çıkarıyordum sen de yanlış anlama diye yazmıştım ama anladım ki sana iyi yaklaşılması gerekiyormuş bunu gösterdiğin için sağol o da dediki yaklaşma bana ne iyi ne kötü hadini asiyorsun çünkü dedi bende sen kimsin ki ben sana yaklaşayim defol git sana kimse iyi yaklasmamis anlaşılan iyi yaklaşan insanları yanlış anlıyorsun çünkü dedim o da sen iyi yaklaşmayı iyi biliyorsun anlaşılan dedi sonra ilerleyen konuşmalarda ben dedimki sen bana benden uzak dur dedin ben ne yaptımki bana böyle bir şey diyorsun dedim o da ben benden uzak dur demedim sen sana iyi yaklaşılmamasi gerekiyormuş dedin ben de o zaman yaklaşma dedim dedi sonra ben ona olayı dungunce anlattım o da dediki kafam dolu biraz da fevriyim kirdiysam özür dilerim falan konuştuk biraz dhaa sonraki gün de ben özür diledim ztn (bilerek ocumu almak için öyle yazdığımı sandı başta)
Soran1 yılTartisabilecegimiz bin ton şey varken ilk tartışmanin bu olması bence de saçma😄
Soran1 yılKardeşini atmıştı bende coook tatlı maşallah kardeşin mi dedim evet kardeşim dedi ama teşekkür etmedi
Soran1 yılArkadsim diyorki bence seviyor yoksa seninle hiç ugrasmazdi ya mesajına cevap vermezdi ya da direkt engellerdi kim senin konuşmanı bu kadar çekicek 🤣
Soran1 yılHmm neden öyle düşünüyorsunn
Soran1 yılBı de bana ısrarla ben konuyu açmadan konuyu nglye getiriyor ve ben onu yazmadim iftira atıyorsun diyor (%100 o yazdı çünkü ben hikayemi herkese gizledim ve sadece ona açtım sence neden yalan söylüyor)
Soran1 yılYa bı de ben seviyor beni diyemiyorum ama sevmiyor da diyemiyorum çünkü madem sevmiyor neden gidip kuzenine telefonumu karıştıriyor veya ben onu engeleyecegim zaman kuzeni elimden telefonu itip engelleyemezsin izin vermiyorum sakın yapma diyip kızıyor çok saçma değil mi
Soran1 yılNasıl manipüle ediyor
Soran1 yılBı de ben neden iftira atayım diyince de ben neden inkar edebilirsem onun için diyor
Soran1 yılListeye gidiyoruz
Soran1 yılBı de ne oldu biliyor musun bende özür diledim ben özür diledikyen sonra takipten çıktı dedimki takipten çıkmışsin dediki takip ettiğim için kufredecektin neredeyse bende dedimki ben olayı sana anlattım bence o da anladım teşekkürler dedi sonra ben dedimki sen beni sinirlendirdin diye öyle dedim ama kirdiysam özür dilerim o da kırılacak bir insan değilim dedi bende tamam yinede özür dilerim dedim o da eyvallah dedi ve istek attı tekrardan bende yakın arkadaşlara ekledim ve hikaye attığım gibi hemen bakiyor
Soran1 yılSence neden ben yazmadım diye yalan söylüyor
Soran1 yılBen çok pis hırs ettim artık istesem de bırakamam
Soran1 yılYa kimse beni anlamıyor ben onu sevmiyorum ama çok seviyorum onu elde etmek istiyorum ama onunla bir gelecek de kurmam
Soran1 yılAma şundan kesinlikle eminim ki bu zamana kadar hiç bir hoslanmada böyle bir şey hissetmedim ilk defa böyle duyguları onda hissediyorum
Soran1 yılPeki sence o ne yapmaya çalışıyor ben gerçekten onu çözemiyorum sanki seviyor ama uzak durmaya çalışıyor
Soran1 yılPeki bir insan neden bir insana bunu yapar ki neden durduk yere oynar ve sence nasıl intikamimi alabilirim bende onla oynamak istiyorum
Soran1 yılYani düşünuyorum da bir insan zevk için niye bir insana böyle davransin
- 1 yıl
Bilemiyorum benim eski sevgilim de benim le çok oynadı sevgimden bir şey yapamadım ama bitti işte en sonunda hala aklımda var seviyorum ama gidemiyor korkuyorum seninde yapacağın zamanında benim yapamadıgim şeyi yap görmezden gel yokmuş gibi davran hiç dünyaya gelmemiş gibi bak o zaman sana nasıl kul köle oluyor eski sevgilim bana bunu yaptı işte sonrası 3 yılım gitti onun peşinden koşmak la
Soran1 yılBak sen diyorsun ya eski sevgilim bana böyle yaptı mesela ben sevmediğim bir erkeğin benim için çaba göstermesini istemem hatta çaba gösterirse daha çok öğrenirim sevdiğim bir erkeğin benim peşimden koşmasını isterim bence o kız da seni seviyordur ama senin onun peşinden koşmani istiyordur
Soran1 yılYa bı de bana sanki ben yalanciymisim gibi davranıyor diyorki sen kafanda kuruyorsun ben böyle bir şey yapacak olsam yüzüne söylerim bana iftira atıyorsun diyor ama yalan söylüyor çünkü hikayemi ondan başka kimse görmediki başka biri yazsın tek bir ihtimal var başka bir ihtimal yok
Soran1 yılPeki bunu soyle bugünluk yeter sence neden yalan söyleyen o değilde benmişim gibi davraniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBahsettiğin kişi arkadaş mı sevgili öi
018 Yorumla
Soran1 yılHiç bir şeyim
Soran1 yılAma ben onu seviyorum onunda ne yaptığı belli değil bir yakınlaşıyor sonra bir anda durduk yere soguyor
- 1 yıl
Hiçbişeyim değil dediğin birinin bunca şeyi yapması doğru mu?
Soran1 yılİşte doğru değil bende ne olduğumuzu bilmiyorum ki çok garip bir durumun icindeyim cikamiyorum
Soran1 yılHani diyorum önceden seviyordu sonra çok zıt olduğumu gördü vagzecti takipten cikti sonra gidiyor normalde tanımadığı kimseyel takipeşmez benim yakın arkadaşımin hesabında olduğumu biliyor gidip kıza istek atiyor
Soran1 yılAmacı ne gerçekten anlamıyorum
- 1 yıl
Tamam da diğer soruda nişanlım falan dedin. Ben çözemedim seni.
Soran1 yılYok nisalnilm demedim o başka bir kizdi
Soran1 yılBen farklıyim
- 1 yıl
Aynı hesap. Nişanlıma eski sevgilisi böyle mesaj atmış diye soru sormuştun.
Soran1 yılBende o soruyu gördüm ama o başka bir kizdi ben farkliyim
- 1 yıl
Aynı hesabı kaç kişi kullanıyorsunuz?
Soran1 yılAynı hesap degil
- 1 yıl
Aynı hesap. Oraya yazdığım cevaba son soruma bak yazmışlar. Soruyu soran hesaba girerek geldim bu soruya da.
Soran1 yılO hesap gizli benim hesabım acik
- 1 yıl
Tamam sensin, sen haklısın.
Soran1 yılKardeş otistik misn ben değilim anlamiyon mu uzatma
- 1 yıl
Haklısın demişim, ne uzatması?
Kendine yakın hissetti belki
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanii
Soran1 yılYa bı de bu çocugun kuzeni bana eskiden benim eltim olsan çok güzel olur falan da dedi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden benim en yakın arkadaşıma istek attı (Acil yardım edin kafam çok karışık)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oof baya karışık bir durum olmuş ama sakin ol buluruz bir çözüm 🤭 Bazı insanlar kıskandırma taktiklerine bayılır ya da senin tepki verip vermeyeceğini test etmek ister. Sanki biraz bu tarz bir şey olmuş gibi. Yakın arkadaşını eklemesi de seni kıskandırma ya da dikkat çekme çabası olabilir.
Ama şu hassas konularda tersiz meselesi önemli. Fikir ayrılıklarında anlayış göstermek lazım. İleride böyle şeyler sıkıntı yaratabilir. Bu tür konulara dikkat etmek gerek çünkü uzun vadede ilişkinizin huzurunu sarsabilir. Ne düşünüyorsun bu konuda, konuşmayı denedin mi? 😇