Neden benim en yakın arkadaşıma istek attı (Acil yardım edin kafam çok karışık)?

Yakın arkadaşlara ekledi hikayemi beğendi konuşunca yavsadi mesajalsirken kalp atıyordu kıskanıp telefonumu karıştırdı gidip kıskandığı kişilere derinsuyla çıkmayı düşünüyor musun diye yazdı sonra ben bunu yanlışlıkla takipten çıkmıştım geri istek attım kabul etti 1 saat sonra cikardi tekrar istek attim kabul etmedi bende yakın bir arkadsim var onun hesabından Derinsu yanlışlıkla takipten çıkmis yanlış anladın herhalde dedim o da yanlış anlamadım bir gönderiye yaptığı yorum hoşuma gitmedi dedi sonra ben arkadaşımın hesabındaki kişi ben olduğumu ne yorum yaptigimi falan sordum bana dediki hassas olduğum konularda tersiz bu konuda yorumlarıni görmek istemem falan dedi konuştuk biraz bana eyvallah dedi arkadsim aradn bir kaç gün geçti bu çocuğa istek attı çocuk da kabul edip geri takip etti (yakın arkadaşımdan istek atmadan önce güzel profili kızlardan istek atmıştık ama hiç birini geri takip etmedi ve benim yakın arkadaşımi tanımıyor bile) sizce neden benim en yakın arkadaşımi ekliyor (ben cumhuriyetciyim o tarikat üyesi ben bir yorumda 5 yaşındaki bir kızin kapnmasina karşı çıkmıştim onun için çıkmış
Neden benim en yakın arkadaşıma istek attı (Acil yardım edin kafam çok karışık)?