Anime izleyen ülkücü erkek olur mu?

Erkek arkadaşımı hep Türklük ve Atatürk bağlılığıyla tanıdım. Genel olarak bu konularda sert bir mizacı vardı. Bu mizacını seviyordum fakat bir gün beni evine davet etti ve bana bir şey göstereceğini söyledi. Evine gittiğimde odasında bir duvarda kople Atatürkle ilgili posterler veya figürler diğer duvarında ise kız/erkek anime karakterlerinin poster ve figürleri vardı. Ayrıca kitaplığında ise bildiğim kişiliğiyle ilgili kitaplar ve mangalar vardı. Bütün bunları gördükten sonra biraz soğudum diyebilirim. Çünkü onu genel olarak ne bileyim çok değişik biri olarak tanıdım ve bu durum hem komiğime gitti hem de biraz farklı hissettim. Yani yıllardır tanıdığım kişiyi aslında tanımadığımı fark ettim ve bana dürüst olmadığı için biraz da sinirlendim. Sizce şu durumda ne yapmalıyım yani hayatımda ilk defa anime/manga hayranı bir ülkücü gördüm ve başkalarının bu konuyu bilmeleri halinde hem benimle hem onunla dalga geçeceklerini düşünüyorum ve ilişkiyi devam ettirmemeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Anime izleyen ülkücü erkek olur mu?