Her kadının hayali "sadece zengin koca değildir" diyelim. Maddiyat önemli ancak kimi için tek başına yeterliyken, kimi için yeterli değildir.
İnstagramdaki beyin yakan diplomalıların sözlerine de aldanmayın. Günümüzde çoğu kişi etkileyici sözler ilr insanları çekmek için inanmadıkları paylaşımlar yapabiliyor. Ya da detaysız, kısıtlı paylaşımlar...
Hiç bir kadın maddi anlamda onun isteklerini karşılayamayacak biri ile evlenmez. Eğer evleniyorsa bazı gerekçeleri vardır. Günümüz dünyasında da bu gerekçelerin çoğu; bir an önce aile evinden kurtulmak, bir anlık sinir, psikolojik sorunlar be benzeri sebepler yüzünden evlenir.
Ya da evleneceği adam yaşamını sürdürecek, lüx olmayan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve ona yetinebileceği imkanları sunabilecek, eski ilişkilerindeki gibi aldatma, şiddet, baskı gibi olumsuz durumlara sebep vermeyecek biri olur. Bu durumda da yuvam güzel olur, potansiyelim bunu bulmaya yetti ama en azından huzurum olur der kadın. Veya baba evinde tarlada çalışıyordum, kocam en azından Dyson aldı ve eski arkadaşlarıma haba atabiliyorum der. Çünkü bu onun için sınıf atlamaktır.
Ancak unutulmamalıdır ki haberimiz olsa da olmasa da, konuşulsa da konuşulmasa da gerçekler ortaya çıkar ve şartlar değişir. Parası için sevdiğin adam cimrileşir ya da metresine daha çok para harcar. Çünkü eşinin para için eblendiğini bir gün anlar. Ya da gücü için evlendiğin adam aldatır, döver ve korkundan boşansmazsın. Çünkü güçlüdür, korkarsın. Bu yüzden seçimlerine dikkat etmeli insan. Su testisi su yolunda kırılır lafı boş değil, böyle bir çok kadın bizzat tanıdım. Dışarıdan bakınca herkes mutlu. Tıpkı her gün başka adamla gezen bir kafının "hiç sevilmedim" deyip depresyona girmesi gibi. Aradığını bulur insan ama, karşılığını da bulur.
Kadın koşullu sever, erkekler ise çoğu zaman koşulsuz... En basit örnektir, para düşünceleri değiştirir.
Bu gün çoğu kadına hoş yaklaşıp buluşmaya istekli hale getirsem, son model Range Rover ile bir İstanbul akşamında arabayı sahile çekip yoldaki simitçiden simit alsam, sohbet etsem, bunu dert edecek kadınlar buluştuklarımın %1'i olur. Hatta "o kadar parası var ancak lüx restorana götürüp beni hoşça ağırlamak yerine, burada orurup başnaşa sohbet edebilecek kadar kendini yetiştirmiş olgunlukta ve tomantük bir adam" derler. Güzenli bu adam derler. Oraya Tofaş ile gitsem, hiç biri bir daha buluşmaz, keko beni sahile simit yemeye görürdü derler.
Bu algıyı yaratan paradır, kadın değil. Oaranın büyüsüne kapılır kadınlar o kadar. Sonra "ben güçlü kadınım ama erkeğin de ayakları en az benim kadar yere bassın" derler ve bu para konusunun üzerini böyle örterler. Doktorsa en az doktor olsun derler, avukatsa en az savcı, milyonerse o da milyarder olsun derler. Hep bir tık üstünü isterler. Kadının doğası budur, kabul edilmeli.
Bu konu saatlerce konuşulur. Sanırım açık ve net oldu.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 14 gü
Yok hayır bence değil. Biraz akıllı olanlarınız hem yakışıklı hem zengil olsun diyor daha akıllı olanlarınız romantik, yakışıklı ve zengin olsun diyor. En akıllılarınız çalışkan, merhametli ve kötü alışkanlıkları olmasın diyor fakat bunu diyenlerin sayısı baya az.
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)15 gü
Ben kendi basina evi, beni, cocuklari gecindirecek ekonomik gucte olmasini beklerim. Bensiz, ben calismadan bir seyleri yoluna koyabiliyor, ben sirtimi guvrnle dayayabiliyor muyum ona bakarim. calissam da calismasam da ya da calisamadigim durumlarda hamilelik olur, cocuklara bakmak vs olur bu gibi durumlarda erkegin yetebilmesi onemli.
Yoksa kadin bu konuda erkege sirtini guvenle dayayamayacaksa, kadinsiz gecim olmayacaksa ne anladim o isten. Kadin her isi yapacak, erkek sirtini kadina dayayacak ama kadin hangi konuda sirtini erkegine dayayacak, guvenecek? Erkek gecimi de ustlenemeyecekse, kadinsiz yetemeyecekse, evi cocuklari, kadini falan rahatca gecindirmeyecekse baska ne yapacak? Kadin calisirsa destek olur daha luks yasanir. Ama kadin calismasa da evdeki ekonomik duzenin donmesi, ocakta yemek kaynamasi gerekir.
Cocuklar icinde. Her anne baba cocugunun iyi okullarda okumasini ister. Gozu bir seyde kalmasin ister. Caninin cektigini muz olur, kiraz olur alabilmek, guzelce giyindirebilmek ister. Bu konuda da onculuk eden kisi erkek olmalı. Cocuklarin gecimi, rizki da erkegin uzerinedir zaten.
50 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)15 gü
evleneceksem zengin olmasını tercih ederim tabi ki. aklı olan herkes zengin olanı tercih eder. erkeğin evlilikte temel görevi aileyi geçindirmektir. bir asgari ücretle kıt kanaat geçinmeye çalışmak var bir de zevk sefa içinde huzurlu ve kaliteli bir hayat yaşamak var. kadınlar paranın peşinde diye konuşan erkekler pardon da neyin peşinde olacaklardı? sizden istenen tek bir şey var zaten onun da en iyisini istemek kadının hakkı.
ben şahsen evlilik taraftarı değilim kendim zengin olup yemeyi tercih ederim ama evlenecek olsam zengin birini isterdim. erkekler ne kadar zırlarsa zırlasın kadının hakkı. eğer bir kadının hem güzel görünüp, hem çocuk doğurup, büyütüp hem de size karşı hep güler yüzlü olmasını bekliyorsanız kadını rahat içinde yaşatacaksınız. çocuğunuzu en iyi okullara yollayıp en iyi eğitimleri aldırtacaksınız. kıt kanaat geçindirdiğiniz ve aç karnınızı doyuramadığınız evde kadından kadınlık bekleyemezsiniz. kadınlar 1 yılda 10 yaş yaşlanıyorlar dert, sıkıntıdan sizin yüzünüzden. mutsuzlar bir de sizin iğnelemelerinizi, narsistliklerinizi çekiyorlar.
66 Yorumla- 15 gü
Tek mesele şu. Bizim de kadından en iyisini beklediğimiz bir konu var doğal olarak. Hiç o konu da sence kadınlar bana en iyisini sundu bana da en iyisini sunmak yakışır diyor mu? Veya erkeğin maaşı gibi bunu her zaman düzenli bir şekilde sunmayı önemli görüyor mu? Yoksa araya mı kaynıyor?
- Cevap sahibi14 gü
erkeğin de seçim hakkı var kadının da. eğer bahsettiğin güzellikse görerek evleniyor iki taraf eğer bahsettiğin cinsellikse mutlu kadın tabi ki mutlu eder kocasını.
- 14 gü
Keşke son cümlen sandığın kadar masumane bir hakikati içerse
Ama değilmiş
Öyle sandığı gibi hiç değilmiş - 14 gü
aynı bakıs acısına erkeklerde sahip artık. yani denge bozuldu. bi de soyle düşün. zengin erkeksin. zengin insan yatırım yapar korumak icin zenginliğini. bu ticarette kız güzelliğini kor ortaya erkekte parasını. kızın güzelliği gidici. para ise kalıcı. bu durumda iyi bi yatırımcı kiralamayı tercih etmez mi.
- Cevap sahibi14 gü
@endmuhh E zaten evlilik zorla olan ya da tek tarafın seçimine bağlı bir şey değil. Ben zengin olmasını tercih ediyorum diye ultra zengin biriyle evlenmem mümkün olacak diye bir şey yok ama yine de buna dikkat eder bana ilgi duyanlardan maddi olarak en iyisini ya da potansiyeli olanı seçerim mesela. o tarz bir şeyden bahsediyorum yoksa milyonluk adamların sadece güzelliğe mest olması saçma olur. biz sadece refah içinde yaşamak isterken onlar zaten ayaklarının altında olan hayata uyum sağlayacak ve onu sürdürebilecek o hayata yakışabilecek birini tercih ederler.
- 14 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
u
16 güDeğildir ama rahat yaşamak ister tabiki. Bir zamandan sonra çalışmak, insanlarla muhatap olmak sıkıyor.
112 Yorumla- 16 gü
Kesinlikle 🍀
- 16 gü
🌸
- 15 gü
Bence her kadının hayali zengin koca değil belki kaliteli yaşam istiyor olabilirler ona bir şey demem ama eğer zengin koca hayali kuruyorlarsa hata ediyorlar zenginlikten önemli şeyler var cünkü bu hayatta
86 Yorumla- 15 gü
Hayali o olanlae baska bir insana bagimli kalmayi tek basina var olmak yerine baskasi sayesinde var olmayi istiyorlar demektirler ozgurluk varken tasma takmak istiyorlar daha kolaylarina geliyor mucadeke etmiyorlar fakat sunu unutuyorlar bir insana bagliysan o insanla bir sekikde aran açılırsa bok yokuna gideceksin bunu anlayamiyorlar
- 15 gü
@baklavaaadilimii
Yani benim söyleyemediğim şeyi sen söyledin teşekürler - 15 gü
Soyle abi hiçbir sey olmaz buna tepki gosterecekler ciddiye alinacak hurriyeti olan insanlar degillerdir kendini para ile atanlardir geriye kalan insanlar ise senin tarafini tutacaklar zaten
- 15 gü
@baklavaaadilimii
Teşekürler ☺☺ - 14 gü
@memnunder eyw tesekurler
m
15 güYani hayalim o değil ama o da olsa kötü olmaz sjjdj
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki değişir kadından kadına
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Bir çok kadın paraya değer verdiği için öyle
30 Yorumla- 15 gü
Bu konuda fikirlerimi açık açık yazacağım tepki çekecktir ama umrumda değil;
Evet kadınlar zengin sevgili ya da koca istiyolar ( Bence haklılar ) Bunun sebebinide sosyal medyaya bağlıyorum ( instagram ) İnsanların sosyal medyada lüx yerlerde tatil yaptıklarını, lüx mekanlarda yemek yediklerini, pahalı hediyeler aldıklarını, güzel evlerde yaşadıklarını, lüx arabalara bindiklerini görüyorlar ve özenip kıskanıyorlar sonrada ben öylede vereceğim böylede vereceğim bari zengin biriyle yapayımda bu imkanlara sahip olayım diye düşündüklerini düşünüyorum. Unutmayın herkes daha lüz ve rahat yaşamak ister bu yüzden kadınlara bu konuda kızmıyorum.14 Yorumla- 15 gü
Bu dediğin lüx yaşamı kendimizi geliştirerek kendimizde. elde edebiliyoruz sadece bazı hemcinslerim kısa yoldan başkasının parasıyla bu dediklerini elde etmek istiyor bence saçma bir insan kendi emeğiyle kazandığı hayatı neden başkasının önüne sunsun
Ben sırf adamın parasına bakmadığım ve karşı taraftan sadece sevgi beklediğim için terkedildim ajsjsjd - 15 gü
- 15 gü
- 15 gü
Küçükken zengin kocayla evlenecem dermişim oysa ne bileyim o yaşta küçükken zengin koca ne demek hshdhx. Bana küçükken bu lafı söylettiren etkenler varmış ne bileyim işte dizilerde filmlerde illa o laf geçer.
Zenginlik hiçbir işe yaramaz anca o parayla aldığın eşyalarla mutlu olursun, adamı para makinesi olarak görürsün. En önemli olan kocanla anlaşabilmen, dertleşmen, sohpet muhabbet etmen, düşünceleriniz ve hobilerinizin aynı olması kısacası bir adamla tanıştığınızda ay bu ruh ikizim diyebilmeniz önemli.
Evlenince de bence hem kadın hem erkek ikisi aynı anda çalışmalı. Kadın erkekten para beklememeli. ☺️10 Yorumla - 15 gü
Selamlarrr, her kadının hayali olduğunu zannetmiyorum ama her kadının hayır demeyeceği bir olay olduğu da bir gerçek. Fakat bu tek başına zengin koca yeter anlamına gelmesin. İstedikleri karakterdeki insanların zengin insan olmasını isterler...
40 Yorumla - 15 gü
Annemde en sevdiğim annelik öğretilerinden biri de bu. Ne duruma düşersek düşelim, maddi manevi ne kadar zayıflarsak zayıflayalım şu yaşıma kadar bir kez ağzından zengin koca bulur rahat edersin lafını duymadım. Bak şunu oku, orada hep zenginler adamlar vardır, sen çalışmasan da olur yeter ki zenginin biriyle evlen asla ağzından çıkan bir söz olmadı. Bu yüzden çok teşekkür ederim ona. Hem kendisini, hem bizi böyle bilinçli yetiştirdiği için✨
50 Yorumla Hayır, her kadının hayali zengin bir koca değildir. İnsanların hayalleri, hedefleri ve öncelikleri bireysel farklılıklar gösterir. Bazı kadınlar maddi güvenceyi ön planda tutarken, diğerleri sevgi, saygı, ortak değerler ve uyum gibi unsurlara daha fazla önem verir. Ayrıca, birçok kadın kendi maddi bağımsızlığını kazanmayı ve hayallerini kendi çabalarıyla gerçekleştirmeyi hedefler. Toplumsal stereotiplerin aksine, bireylerin hayalleri kişisel değerlerine ve yaşam hedeflerine bağlıdır.
30 Yorumla- 16 gü
Maddi durumu orta olsa da olur çünkü ben de çalışacağım. Ama okumayı, araştırmayı, ögrenmeyi seven biri olsun isterim. İleri de çocuk babasına bir şeyler sorduğunda konu hakkında bilgisi olan ya da gel berbaer araştıralım diyen bir eş. İyi bir eş, iyi bir çocuk demektir. Çünkü ebeveynlerin birbirini sevip, saydığı ortamda çocuk da mutlu olur. 🙂Çocuk büyütmek kolay gibi görünen, zor bir iştir.
48 Yorumla- 16 gü
Her şey gönlünce olsun 🌸
- 15 gü
İnşallah, cümlemizin.🙏🫰
- 14 gü
Yani, göreceli.
- 14 gü
Yani, özel konuları konuşmayı pek tercih etmiyorum.
- 14 gü
Thanks
- 15 gü
Hayır, benim panik atağım var, anksiyetemle beraber. Bu yüzden beni ben olduğum için sevecek, sayacak, anlayacak, her anımda yanımda olacak, benimle bir bütün olacak kişiyi bekliyorum. Her anlamıyla beni tamamlayacak ruh eşimi, gerçek aşkımı bekliyorum ne parası ne pulu?
10 Yorumla - 15 gü
Zengin bir koca istemekle rahat bir hayat yaşamak ikisi de çok farklıdır ama çoğu zaman herkes bunu aynı şekilde görür oysaki rahat yaşamak derken aile evindeki baskı veya sorumluluklardan bahsediliyordu ama kimse bunu anlamadı anlamakta istemedi..🤷♂️🤷♂️
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)14 gü
Belki bir yaşa kadar evet hayal ederiz ama. hayatta onlardan olmayacağı olsada sadakatle alakalarinin olmadığını farkettiginizde kendiniz çalışıp ve belli bir yaşa gelmiş bir kadın olup üstünüze miras kaldiginda aslında kendinizin zengin olduğunuzu farkediyorsunuz. Şahsen zengin hayali olan 20 li yaşlardaki kızlara tavsiyem. Zenginligi kendinizde arayın ve ve ortak alamayin hayatınıza ilerde çok lazik. olacak.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)13 gü
Artık kadınlar eşitlik adı altında yapılan manüplasyonlara uyandı.
Tek maaşla geçinilmez diyen erkeklerin bu yaşına kadar iyi meslek sahibi olamamış kariyerini yönetememiş bir geçmişinden kadın sorumlu değildir.
Çalışan kadın isteyen ister parayı evine ve eşine harcarken cimrilik ve karısından para almak veya ihtiyaclarını karsılamamak için fesatlık düşünür. Bunlar olmazsa kendisine muhtac hissettirip manüplasyon yapar. Asalak ve damızlıktan başka görevleri yoktur.
Tercih edilmek için bir bedel ödemek zorunda kalan travmalı bir kadınla evlendiğini bilir.10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)15 gü
Hiçbir kadın erkeğin kalbini iyi niyetini sevmez. Kadın sadece para sever. Hani o çalışma azmi falan da değildir. Sen git eşek gibi çalış 30 bine çalış kadın yine sevmeyecektir.
En az aylık 100 almak lazım ki kadınlar sevsin. O para 70 e falan düşerse eğer kadın yine 100 alan berkecana flan gidecektir.
10 Yorumla - 14 gü
Bence Her kadının hayali Huzur dur. Para varsa huzur var diyen bir kadın ağır yalancıdır. Para hiç bir zaman huzur değil geçici yapay mutluluk verir. Huzur varsa paranın anlamı var. Huzur varsa az bir paranın bile verdiği duygu paha biçilmez
10 Yorumla - 15 gü
Birçoğunun evet. Olmayanların da tercihi zengin olsa güzel olur tabii şeklindedir. Aşk, sevgi olsun da para olmasa da olur diyen pek olmaz. Linçlemeyin ama kötü anlamda yazmadım bunu 😅 hayat tecrübesi sonucu genel analizim bu oldu.
10 Yorumla - 15 gü
Yeni dönemde maalesef böyle sebebi aslında şartlarla alakalı Türkiye'de yaşıyorsa maddiyat gerçekten çok önemli çünkü ucu ucuna yetiyor her şey. Yurtdışında sorun olmaz vasıfsız çalışan bile olsan mutlu yaşarsın.
10 Yorumla - 14 gü
Bir erkeği sadece zengin olduğu için sevmezsin ama zengin olması kararını etkiler aynı bir kadının güzel olması gibi herkes güzel kadınlarla birlikte olmak ister ama tek istenilen özellik bu değildir. Zengin bir erkek olur ama tek başına zenginlik bir işe yaramaz
20 Yorumla Yeminle değil hwoenodn sadık sevgi veren ilgili sadece beni gören komik ve sıkıntı olmadan yasayabilecegimiz yer olsa yeterli ne borç olsun ne başka şey istediğimiz her şeyi alabilelim mesela bu ev degil bu araba degil çikolata cekti mesela aldık bunun gibi.
20 YorumlaHer kadın her erkek genellemelerini bıraksak artık. Tabii ki her kadının hayali zengin koca olamaz. İnsanlar bir makinadan çıkan aynı ürünler mi herkes aynı olsun aynı düşünsün.
20 Yorumla- 14 gü
benim hayalim bu değil. ben her kadın kümesine dahil olduğuma göre ve bu kümede, hayali zengin koca olmayan bir kadın bulunduğuna göre (yani ben) her kadının hayali zengin koca değildir oluyor. yani bu soruya evet cevabı veren herkes yanlış cevaplıyor 😃
10 Yorumla - 15 gü
Hayır. Sadece ezik, erkek düşmanı, gold diggerların hayalidir. Bir kız bana maaşımı sorarsa ya da hesabı benim ödememi beklerse onu becerip nextliyorum. Böyle bir kızla evliliği zaten geçtim sevgili bile olmam. 7 gün içinde cinsel birliktelik yaşamazsa flört etmeye dahi devam etmiyorum böyle düşünen bir kızla.
11 Yorumla- 15 gü
Genelde feminist tipler böyle gold digger olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aklı olan kadın zengin erkek istemez. Derdi bitmez onun. Kadın ben kör sağır olurum diyorsa başka tabi.
20 Yorumla- 15 gü
Benim zengin olmasından önceki hayalim oturmuş bir karaktere sahip olması ve sevgisini her hareketiyle belli edip önemseyecek bir erko
21 Yorumla- 15 gü
@Alpha_Rules kapa çeneni
Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. hayır. paranoyalarımı yok edebilcek. verdiğim sevgiye karşılık verip güvenimi sarsmayacak bir adam olsun yeter. kalbi zengin olsun.
20 Yorumla8 tane dairem 1 tane villam 1 arabam var. Ben kendimi zengin görmüyorum. Allah aşkına sizin zenginlik ölçü biriminiz nedir. Ben zenginmiyim bu durumda eger zenginsem ona gore hayatima devam edeyim kulagima küpe olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunu düşünen hatta hayal eden varsa aklı var mı diye durup bi düşünürüm?
Bide her kadının yani?
Bu cok iddaalı bi cümle 🤔10 Yorumla- 15 gü
Evet. Kimse kendini kandırmasın. Ekonomik durumum oldukça iyi. Evliyim , bunu bile bile y*vş@yanlar o kadar çok ki, bekarları sen düşün.
10 Yorumla - 15 gü
Umarım değildir
https://www.youtube.com/embed/HIAj8i6TrtI10 Yorumla - 15 gü
Benım hayalimdeki erkek benim gibi olsun yeter, kopyamı istiyorum ama oyle erkek var mı supheli
10 Yorumla - 15 gü
Her kadının olmasada bir çoğunun içinde olduğunu herkes biliyor.
Yanıtlar sorulan sorularda gizli.10 Yorumla - 15 gü
Hayır, tabii ki. Benim en büyük hayalim, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek, kariyer hayatı yapıp en çok istediğim mesleğe sahip olabilmek.
10 Yorumla - 14 gü
Adam gibi adamı bulduk zenginliği kaldı böyle ucuz hesaplara girmiyorum
20 Yorumla - 15 gü
Hayır benim değil ben akıllı, ahlaklı, sorumluluk sahibi erkek severim.
20 Yorumla - 15 gü
en büyük hayalimizin zengin koca olduğunu zanneden zihniyetteki insanların yok olması.
22 Yorumla- 15 gü
Sosyal medya "zengin ve çirkin erkek" olsun diyen hemcinslerinizde inşallah zihniyetin içindedir
- 16 gü
Fakirle evlenip geçim sıkıntısı yasamaktansa zengin çok da iyi 😄
20 Yorumla - 16 gü
fakir biriyle evleneyim de sürüneyim diye hayla kuran varsa mazoşisttir :D
20 Yorumla - 14 gü
hayır bazıları da bir kadınla evlenme hayali kuruyor olabilir 🙂
10 Yorumla eee beleş tatlıdır, kim istemez yatlar katlar
10 Yorumlabence kadın kocasından öte kendi zengin olmayı ister olmazsa b planı olarak koca buluyoruz
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)15 gü
E tabii, zengin olmayana kız yok bu devirde...
" Aşk karın doyurmuyor" demişlerdi bana da...
Artık mühendis, doktor olmak da kar etmiyor...
10 Yorumla - 15 gü
Benim en büyük hayalim kendi zenginliğimdi. Neden zengin kocam olsun, zengin olan ben olayım..
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok benim hayal benim zengin olmam koca olmasa da olur sjsjs
10 Yorumla- 15 gü
Artık erkeklrin bile hayali o derece popüler hjk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır ben güvenmek istiyorum eşime parası ikinci
planda
10 Yorumla- 15 gü
hayır benim hayalim sevdiğim işte başarılı olup kendi paramı kendim kazanmak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Yok hayır ben zengin olan taraf olmayı tercih ederim
10 Yorumla- 15 gü
Paraya tamah eden, kendi çabası ve emeği ile bir yerlere gelemeyen kadınların hayali bu..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Benim için değil hayal kuran biri hiçbir zaman olmadım hedeflerimi gerceklestiriyorum zaten
10 Yorumla- 15 gü
Her kadını bilemem benim hayalim zengin koca değil.
10 Yorumla - 16 gü
Hayır bence adam gibi olmalı huyu kalbi zenginde olmalı
10 Yorumla - 16 gü
Param var ve kimseyi de istemiyorum. İnsanları sevmem!
10 Yorumla m
16 güBenim hayalim değildi açıkcası ama imkanı olan öyle yapsın😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani fazla mal göz çıkarmaz diye bir söz var. Erkeğin varlıklı olması iyi bir durum bence 💅🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Ne kadar inkar etseler de, bilinçaltında bu hayal olan çok kadın olduğu bir gerçek.
10 Yorumla- 14 gü
Rahat bir yaşam içinse kabul edelim bunu kadın erkek fark etmeksizin hepimiz isteriz. Ama değil bence para pul geçici bir şey. Bize yani diğerlerini bilemem ama en azından bana sadık, komik, ne olursa olsun vazgeçmeyen biri olsun bana yeter. Para illaki kazanılır sonuçta değil mi.
20 Yorumla - 15 gü
Her kadının hayali istiklerine zorluk çekmeden ulaşmaktır
11 Yorumla - 15 gü
Her kadını bilmem ama ben ortalama maddi durumundan daha yüksekteyim ve bir evlilik yaşayacağım partnerimin de benimle aynı ya da daha fazla bir konumda olmasını isterim. Ancak, tabii ki de varlıklı diye tek kriter olarak birisine tamam demem
10 Yorumla - Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi