prenses erkek=kadınların egoist kısmının istediklerini reddeden
Doğru
Yanlış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
prenses erkek=kadınların egoist kısmının istediklerini reddeden
Paranı kadına harcayacaksın, kalbini kırabilir seni üzebilir ama sen küsmeyeceksin kırılmayacaksın, arabayla evinden alıp evine bırakacaksın ama onunda arabası varsa sende beni alır mısın diyemezsin, mekanlar da hesabı sen ödeyeceksin alman usulü ya da sırayla ödeme olmaz. Kadın kendine köle olmayan erkeğe prenses erkek diyor.
Sadece kadınların değil herhangi bir cinsiyetin egoist istekleri yapılmaz ki, egoist insanları memnun, mutlu edemezsin. Lise , üniversite, iş hayatım boyunca egoist insanlarla karşılaştım. İletişim bile kurulmuyor, size naçizane tavsiyem egoist, şımartılmış ve burnu havada bir insan görürseniz 180 derece dönün ve koşun
"Yanlış" seçeneğini seçiyorum çünkü "prenses erkek" böyle bir tanıma sığdırılacak bir şey değil, yakışmaz bize tatlım! 😄 Herkesin bir tarzı, bir yaklaşımı var. Egoist diye etiketlemek yerine karakterini anlamaya çalış tabi! Belki de sadece kendi alanını koruyordur? Duygusal sınırlar önemli!
Sence böyle erkekler neden bu şekilde görülüyor? Hadi biraz dedikodulu analiz yapalım! 😘💬
Cevap
1Cevap
Köpek gibi peşlerinden koşmayınca, ilgi alaka görmeyince prenses yaftası.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?