Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Millet bize 10 yaş fark olunca bile hayır diyor 30 yaş sence çok değil mi? Hani 15 desen eskilerde de var diyeceğim normal diyeceğim de 30 yaş gerçekten çok
112 Yorumla- Soran18 gü
Evet çok
- 17 gü
10 yaş bile çok örnekleri var çevremde olmuyor yani tek tık çıkan vardır a nlaşan
- 15 gü
@Gurbetfamily ben hayallerin uyuşabildiği yaşlara evet derim yani eşit yaşların da sıkıntısı var. Çünkü insanlar artık ne aradığını bilmiyor. Sanırım bu kardeşimizde baba dan görmediğini bulmuş ama sonuç sonra aradığının o olmadığını anlamış.
- Soran2 gü
Şimdi yaş farkı çok değil mi
- Soran2 gü
Ne gibi durumlar azaltıyor
- Soran2 gü
İyide bunları yapıyor dıye ya farkı azalmıyor ki 4 yıl sonra o 60 yaşımda koltukta şekerleme yapacak ben benimle berbabeg bir şey ler yapsın isteyecem benim arkadaş grubuma bile uyum sağlayamıyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Yaş farkı çok fazla görünüyor ama bu tür ilişlkilerin olduğunu ve hatta sağlıklı ve mutlu evliliklere dönüştğünü ve uzun yıllar boyunca mutlu bir şekilde devam ettiğini gördüm.
Uyum varsa olur.018 Yorumla- 21 gü
@KadirAtar Torunu yaşında değil, babası yaşında ve evet iki farklı çift tanıyorum, evlenip çoluk çocuğa karıştılar. Bir çiftin arasında 25 yaş, diğerinde 30 yaş fark var.
- 18 gü
@gika0 Çok zor, anne baban ile aranda 20 yaş fark olsa, yani sen dünyaya geldiğinde 20 yaşında olsalar, onların da anne babası yani deden ve ananen/ babannen 20 yaşında doğum yapmış olsalar 40 yaş fark eder. 25 yaşlarında doğum yapmış olsalar 50 yaş fark olur torunla dede arasında.
30 - 35 yaş farkı olması için her iki neslin de 15 - 17 yaş arasında doğum yapmış olması lazım. - 18 gü
@gika0 Ne yaygdı? 15 yaşında evlilik mi?
Benim çevremde yok öyle bir şey, hayatımda hiç duymadım.
Çocuk yaşta ne evliliği, benim ailemde ya da tanıdığım insanlarda böyle bir şey yok, hatta 25'ten önce bırak çocuğu evlenen bile yok.
Ülkenin gelişmemiş, cehaletin yaygın olduğu, çocuk yaşta kızların evliliğe zorlandığı yerlerinden bahsediyorsan bilemem, ben çevremde öyle bir şey görmedim. Hatta benim yaş grubum değil sadece, anne babam ve dedelerimde bile görmedim öyle bir şey. - 18 gü
2002'ye kadar yasal evlenme yaşı 15'ti kızlarda. Sonrasında kadın ve erkeklerde bu yaş 18 oldu.
https://www.adalet.gov.tr/milletin-emrine-uyuyoruz - 5 gü
Evet eskiden evlenme yaşı daha düşüktü Avrupa’da bile aristokrat aileleri 17 16 yaşında evlendiriyordu kızlarını muhtemelen senin ailendede var ama sen kendini çok ileri aileye sahip gösteremeye çalışıyorsun
- 4 gü
@Ddldkdldkdk Neden kendimi ileri aileye sahip göstermeye çalışayım?
Sadece yetişkin insanların evlilik yaptıkları aileler ileri aile mi oluyor?
Yani norma ailelerde çocuk yaşta evlilik ya da sübyancılık normal bir şey mi? Sadece ileri aileler mi sübyancı değil :))))
Ben kendimi bir şey göstermeye çalışmıyorum, ailemin çok entelektüel bir aile olduğunu da iddia etmiyorum ama ailemde 15 yaşında evlenen kimseyi görmedim, geçmişte de olduğunu duymadım. - 3 gü
Bilmem öyle bir anlatıyorsun ki sanki erken evlenenler ayıp bir şey yapmış gibi
Ülkenin gelişmemiş, cehaletin yaygın olduğu, çocuk yaşta kızların evliliğe zorlandığı yerlerinden bahsediyorsan bilemem, ben çevremde öyle bir şey görmedim. Hatta benim yaş grubum değil sadece, anne babam ve dedelerimde bile görmedim öyle bir şey.
Bunu yazmışsın yani gayette kendi aileni ileri görüyorsun 30 yaş fark sana normal geliyor dedesi yaşında olmuyorda normalde erken yaşta evlenenler mi cahil oluyor.
Bu daha çok şey gibi 30 yaş farktan bir şey olmaz diyip evlenen toprak ağaları gibi. O hesap olsa gerek bunu normalleştiriyorsun ya - 3 gü
@Ddldkdldkdk 30 yaş fazla evet ama olamaz demiyorum, iki insan biribirini isterse olur diyorum.
Erken evlilik ayıp değil, 15 yaşında yani çocuk yaşta evlilik yanlış diyorum.
Yani 15 yaşında yapılan bir evlilik erken evlilik değil saçmalıktır, 15 yaşında insan çocuktur daha, ne evliliği?
20 - 25 yaş arası evlenirse bir insan erken evlilik derim, 15 yaş saçmalık.
30 yaş farkı fazla evet ama söylediğim gibi iki insan da yetişkinse ve biribirilerini istiyorsa yanlış bir şey yok.
15 yaşında çocukla evlenmekle yetişkin iki insanın arasında ki 30 yaş fark kesinlikle aynı değil.
25 yaşında kadın 55 yaşında adamla birlikte olma kararı verebilir ama 15 yaşında çocuk henüz evlilik türü kararları alabilecek zihin yapısına sahip değildir.
Ve bunları söylediğim için çok üstün bir aileden geldiğimi iddia ettiğimi düşünüyorsan bence sen fazla ilkel bir yerde yaşıyorsun derim.
Ben üstün aileden falan gelmiyorum, son derece ortalama bir aileden geliyorum ama 15 yaşında ki çocuğun evliliğini normal görüyorsan senin ortam fazla ilkel diye düşünürüm kusura bakma.
Çocuk o daha, oyun oynayacak, eğlenecek, neşelenecek yaşta, daha gelişimini tamamlayacak, okulunu okuyacak, büyüyecek, ne evliliği? - 3 gü
Bizde diyoruz ki eskiden kızlar o yaşta evleniyor
- 3 gü
Sen 30 yaş farkı normal görüyorsanda senin ortamda fazla ilkel bana göre kusura bakma. Toprak ağası mısınızda 30 yaş küçük normal geliyor
- 3 gü
@Ddldkdldkdk Yetişkin iki insan biribirini isterse normal diyorum, ne yani sana göre normal değil diye aralarında 30 yaş fark olan 2 yetişkin insan biribileriyle olamayacaklar mı?
Vizyonun da çok iyi bu arada, ilişkide 30 yaş farkı olması için toprak ağası mı olmak gerekiyor?
Dünyanın en ünlü sanarçıları da kendilerinden 30 hatta 40 yaş küçük insanlarla birlikte olabiliyorlar, senin mantığa göre mesela Al Pachino toprak ağası sanırım :))) - 3 gü
Sen ne demek istediğimi gayet iyi anladın bilmemezliğe vurma.
- 3 gü
@Ddldkdldkdk Demek istediğin özel bir şey varsa anlamadım. Ne demek istiyorsan açıkça yaz, medyum değilim, doğa üstü güçlerim yok, yazmadığın ama gerçekte anlatmak istediğin şeyi anlayamam.
Para! Para! Para!
https://www.youtube.com/embed/9jlv6zc8L2oEvlen evlen, kesinlikle evlen. Mirasına çökersin, ömür boyu rahat yaşarsın. Ne yapacaksın fakir erkeği?
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. 30 yaş farkı var ve çok mu diyorsun? Ya sen dalga geçiyorsun ya da cidden sağlıklı düşünmeyecek kadar akıl sağlığını yitirdin kii dalga geçiyor olmanı isterdim 😂
03 Yorumla- 18 gü
Trol abla
- Soran18 gü
Hayır trol değil
- 18 gü
Adam zenginse sorun olmuyo bak Acun Ilıcalı Nasıl 30 yaş küçük le evli😁
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Aşk bu yahu, yaşa başa bakar mı? 😍 Eğer gerçekten birbirinize karşı sevgiyi bastıramıyorsanız, yaş farkı sadece bir detay olabilir. Ama tabii böyle yaş farkında hayat beklentileriniz, gelecek planlarınız farklı olabilir. Bunları açık açık konuşun derim çünkü gül bahçesi gibi görünse de dikenleri olabilir. 😉 Aranızdaki bağ ve iletişim önemli! Sen ne düşünüyorsun peki? ✨
06 Yorumla- 21 gü
@inconnu01 valla cok dogru dedin erkekler derdi ask flk degil tek derdi genc guzel kızla birlikte olmak istiyrolsr hepsi aldatiyor serefsiz kopekler kendielride yasli kadinla evlensin ozmm
- 21 gü
@Sankiskizzzz299 hepsi öyle değil ama ya çok yersiz cevap
- 21 gü
İsteye göre
- 21 gü
@Taylant34 enayileri kanfırırsın sadece ama kendinizdeb büyüklere aşık olmazsınız acaba neden genç küçük kız isteyip aşk derler sonra icardi simge kartını ne yapsın diyip 30 üstü kadınları yaşlı çürük dersiniz
- 21 gü
@Taylant34 50 yaşındaki kadına aşık olmazsınız 50 bırak 30 bile istemezsiniz 18-20 ergen isteyip sonra aşk dersiniz küçük biriyle anlaşmanız da bi garip erkekler olgun kadın istemez büyümemiş olgunlaşmamış kız ister. 20 yaşındakiyle aynı olgunlukta düşüncede asla olmazsınız 10-20 yaş küçük kızlarla anlaşıyorsanız sorun sizde olgun erkek 10 yaş küçük istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
m
22 gü26 ve 50' li yaşlarda biriyle bu olursa diyelim ki ; ilerde çok büyük uyum problemleri yaşanılması kaçınılmaz. O daha olgun , yaşamında inzivaya çekildiği bir dönem, sadece hizmet bekleyen biri belki de. Sizse gençliğinin baharında belki de hayatı yeni 🆕anlamlandırmaya çalışan birisiniz. Belki böyle bir hayranlık gelişti. Ama o sevgi değildir. Babada aranılan şevkat duygusu belki de. İlerde siz bir yere gitmek istersiniz o istemez, yorulur, sakinlik arar. Öte yandan sizi baskılayabilir bir çok konuda. Kıskançlık eve kapatmalar dahi olabilir. Şu an size iyi izlenim verebilir ama aynı evde yaşayınca gerçek yüzünü gösterir ve siz pişmanlık duyarsınız keşke olmasaydı diye. 💓🌾✨
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buradan anladığım adam zengin ve buda seni çekiyor. Evet aşk denen şey var. Ama aşkı körükleyen şeyler birçok histe aynı frekansı yakalamaktır. Ben 40 yaşını geçtim ve 22-23 lü yaşlardan isteyende oluyor direk reddediyorum. Artık jenerasyon farkıda oldukça fazla
18 Yorumla- 5 gü
Ya seni nerde 22 23 yaşındaki kız isteyecek şu yaşlı dayıların hayalleri 😂😂
- 5 gü
@Ddldkdldkdk öyle bir hayalim yok. Allah a hesabını veremeyeceğim hiçbir şeye girmedik şükür
- 5 gü
22 23 yaşındaki Kızlar sana teklif etmez dayı hatta Kızlar teklif etmez teklif bekler boşuna uğraşma kendini yüksek değer göstermekle
- 5 gü
@Ddldkdldkdk o zaman bu kız neden bu konuyu açtı. Hangi dünyada yaşıyorsunuz. Bu kadar sosyal medyada olan neden var. Para oldumu ucunda inan herkes her şeyi yapıyor hemde seve Seve hemde ayağına gitmeden. Öyle bir hayalimiz yok bacım hadi yolun açık olsun
- 5 gü
Bu kız trol çünkü. Hatta kız bile değildir soru tutsun diye açmış
- 5 gü
Gerçekte öyle bir şey yok hiçbir genç kız size teklif etmez.
- Soran5 gü
Valla benim moruk yani 56 yaşındaki 26 yaşındaki kızlarla s. eks yapıyrdı tabi para veya tatile karşılığında
- 4 gü
Yav Harun abi hayallerini yazma Allah aşkına ya. Yıldım şu sitedeki yaşlı amcaların fake kız sorusu yazıpta kendi değerini yükseltme çabasından kimse bakmıyor Kızlardan size anlayın bunu işte.
- 22 gü
Tabii ki çok, evet "aşkın yaşı yoktur" derler fakat bu deyim bunun için söylenmemiştir, yani insan kaç yaşında olursa olsun ister 18 olsun ister 30 olsun aşık olabilir anlamında söylenmiştir.
Gelelim sizin konunuza;Gerçekten bu ilişki yürümez, çok düşün.
Evet belki bu gün bir gönül aşkına kaptırdın kendini, doğru düşünemiyorsun ama ileriyide düşünmelisin.
Çocukların olduğu zaman onlar içinde büyük sorun teşkil eder bu.
Aranızdaki yaş farkı gerçekten çok fazla.
Sen 26 o 56 kaldıki adam belki baban yaşında.
Ama sana tavsiyem çok düşün güzelim.
her şey gönlünce olsun💕20 Yorumla Kuzum bu durum benimde destekledigim bir durum degil ama aşki tattigim icin üstelik kendimden buyuk ve evli biriyle tattigim icin seni anliyorum ben kac yildir duygularimi bastıramadim bence etrafindakilerinde onayi varsa ve ondan sikilmayacagini düşünüyorsan bunu dusune bilirsin benim aşik oldugum adamla 17 yas vardi aramizda tabii problem olusturan medeni haliydi 30 yas biraz fazla ama dedigim gibi ne istedigini kesin olarak biliyorsan maddi durumuyla ilgili bi yaklasimin yoksa bi hayati paylasa bilirsin ama yinede 30 fazla bu Konuda iyi dusunup tasinip karar vermen gerekir eger bu konu uzerine konusmak istersen bana yaza bilirsin destek olmak cok isterim
00 YorumlaArada 30 yaş farkı olduğu durumlar toplumsal olarak alışılmadık gibi görünse de, bu tür ilişkilerin başarısı kişilerin birbirine duyduğu saygı, sevgi ve uyumla ilgilidir. Eğer iki taraf da bu ilişkiye isteyerek ve mutlu bir şekilde yaklaşıyorsa, yaş farkı tek başına bir engel olmayabilir.
02 Yorumla- 21 gü
Ne sacmaliyon acun gorduk siz erkekler genc guzel kadinla birlikte olmak istiyrosunuz utanmadna bunun adi ask bunun adi sevgi yasa takilma hilmem ne canım yer bunu paara bulunca torunuz yasinda kiza gidersiniz kopekler
- 21 gü
Bize değil ailene sor bakalım onlar güzel bir cevap verecek mi yoksa aklını başına al mı diyecekler? Bence cevap belli. Hormonlarının vermiş olduğu bir kararla davranıyorsun 30 yaş çok fazla baban yaşında adam... 10 yaşa kadar normal ama üstü hayır..
24 Yorumla- 20 gü
20 yaşındaki kızla 30 yaşındaki erkekten olabilir mi yani
- 20 gü
10 yaş olabilir o kabul edilebilir bir şekilde ama 20 30 kabul edilemez , annemle babam arasında 10 yaş var annem 22 babam 33müş ama burada bir detay var onlar o zamanın devrine göre olgun akıllı insanlarmış kimse sormamış damat kaç yaşında hırsız mı bilmem ne mi diye çünkü insanlar kaliteli ve iyiymiş ama şuanda öyle değil kısaca 30 yaş baya büyük
- 20 gü
Demekki 10 yaşa kadar normal değil şu anda.
- 19 gü
2 kişinin dengesine göre değişir ama şu an zor evet
- 22 gü
Yuh, pes ne denir ki bilemedim adam 56 yasinda kesin torun torba sahibidir sende daha gencliginin baharinda bir dede ile birlikte olmak istiyorsun allah akil fikir versin. Dengin biri bulamadin mi?
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşın farkının çokluğunu arama..
Seninle olan uyumunu ve sevgisini ara..
Her şey cinsellik, her şey yatak odası mı..
Yoksa aklının ve belleğinin sana söylediği..
Hayatın melodisini kulağına fısıldayan..
Bulduğun aşk mı?10 Yorumla- 22 gü
yok kiz 30 yas ne ki? elinin kiri. 50 falan tam ideal
41 Yorumla- Soran22 gü
Demi çok değil alamam
- 22 gü
Az 50 yas farki oldun aq malmisin baban yasinda turkiyede neden yasli erkekler genc kizlari kandiriyro siz kizlarda malsiniz heralde baban yasinda adam sana iki elbise aldi paara verdi iki ilgi gösterdi diye hemen kaniyorsunuz canım ya biraz akillanin artik haberdi izlemiyrosun
29 Yorumla- 21 gü
Ne saçmalıyon yaşlar gayet ideal sen hangi dünyada yaşıyon?
- 21 gü
@Sude-Han02 sude 70 yaşında dede var ilgilenirsen sen sevion belli ki
- 20 gü
4 sene sonra, adam 60 yaşında dede olacak. Benim babam 55 yaşında ve torun seviyor. Yuh yani. Gelini 30 yaşında oğluyla evli. Sen kocası olcaksın. Yazık
- 19 gü
@Emre3558123 Sen 33 musun
- 19 gü
@Sude-Han02 evet de, neden sordun
- 18 gü
@Emre3558123 evt haklisin
- 18 gü
Neden sordun yaşımı. Kardeşim
- 15 gü
@Emre3558123 bana sallıyon gibi geldi
- 15 gü
@Sude-Han02 neyi sallıyorum. Ne var ki sallayacak ne dedim 😅 ben orada kendimle ilgili bişey demedim ki. Adam 60 yaşına gelecek sen 30 dedim. Bu mu sallamak?
- 21 gü
Yok canım alt tarafı sen daha doğmadan önce adam evlenmiş olsaydı çocuğu senden daha büyük olacaktı cocuğundan bile büyüksün normal bence
30 Yorumla - 22 gü
knk ben 2000 liyim 1985 li erkekten hoşlanıyodum 15 yaş çokmu diye sormuştum bana demediklerini bırakmadılar. Hazır ol linç edilmeye bu arada çok çokk fazla Allah kolaylık versin
10 Yorumla - 22 gü
Yuh , yaa kendinden bu kadar büyük birinden ne bekliyorsun çok merak ettim her anlamda? 30 çoook fazla. Kendinden bi kaç yaş küçük ve ya büyük olabilir ama 30 ne yaa
11 Yorumla- 22 gü
Sen en fazla kaç olsun kabul ederdin
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. O adamın yerinde olsam kabul etmezdim inan ki o kadar absürt bir yaş farkı
218 Yorumla- Soran22 gü
Neden kabul etmiyorsun ki?
- Soran22 gü
Ama o adam da hep genç kzlara bakıyor yatıp kalkıyor hatta
- Soran22 gü
Hayatımın hatasını mı yapıyorum
- Soran22 gü
Haklısın
- 21 gü
Sen canım belani mi arion genc kislara yatan kalkan subyanci abazayala mi yation
- Soran21 gü
@sankiskizzzz299 tabiki belamı aramıyorum ama seviyorum işte o adamı vazgeçemiyorum ki
- 18 gü
Baban yok heralde baba yasinda adami sevdine hore piskolojim agir bozuk
- Soran18 gü
Babam var çok şükür
- Soran18 gü
Evet ciddiyim
- Soran18 gü
Fazla değil
- 5 gü
@Semih6934 bazı şeyler nasip. Aman olmasın boş ver. Maalesef bu hataları çok yapıyor gençler.
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. O koca yürekli abimiz adına size şu şarkıyı hediye ediyorum
https://www.youtube.com/embed/ukd_E4dZLXg00 Yorumla- 21 gü
benim annem ve babamin arasinda 30 yas var ve ben dogmadan once kavga etmeye baslamislar yani bence eger cocuk istiyorsan cocugum ne hisseder diye dusunmelisin ben cunku kendimi bildim bileli onlar yuzunden mutsuzum onlar benim hayatimi cocuklugumu caldilar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Aşırı yaş farkı var. Gerçi ölüm ne zaman nasıl gelir kime gelir bilinmez ama doğru değil bu ilişki. Karşında yorgun olgun yıpranmış bır adam var herseyı geçtim hayat neşene hızına yetişemez
00 Yorumla- 20 gü
Teyze ne yaptın mezardan koca mı buldun gözünü seveyim
11 Yorumla- Soran20 gü
Teyze mi
Bu fark bir problem olmasaydı zaten burada bunu sormazdın dii mii?
20 YorumlaNaptin be kardeşim Taliban bile bu ne diyor 🤭
21 Yorumla- 21 gü
😂😂
- 22 gü
Yok abla 30 yaş dediğin nedir yani? Olsa olsa deden yaşında adam.
20 Yorumla - 20 gü
10-15 yaşa kadar normal. hayırdır enişte bey varlıklımı?
011 Yorumla- Soran20 gü
Yooo mal varlığı yok ev arasana arsaları katları yok
- 20 gü
peki ne tür bir çekicilik buldun abimizde
- Soran20 gü
Mesleği 😂😂
- 19 gü
Valla mesleğini öğrenmezsem kudururum merakımdan
- Soran19 gü
Fabrikada müdür
- 19 gü
bende fabrikada çalışıyordum ordan tanıştım deme sakın :)
- Soran19 gü
Yok sosyal medyadan
- 19 gü
hah dedim tam bu ne be türk sineması gibi diyecektim :) Sana altın bir söz söyleyim ne kadar işine yararsa. Bir yerde konumu olması paranızın olması içinde bu soruyu soracak kadar şüphe oluşturuyorsa geleceğinde mutsuz olursun. Herkesin kolundakine bakacaksın filinta gibi delikanlılar sen bakacaksın adam çökmeye başlamış. Sonra neden diyeceksin ama çok geç olacak. Git kendi yanına yakışan birini bul bu sözümüde unutma. Paramı yok? sırt sırta verir kazanırsınız mutlu olduktan sonra hiçbirşeyin önemi yok.
- Soran19 gü
Çok haklısın bazen her şey para değil
- 19 gü
bu hayat sana biz verilen bir hazine. Bu yüzden yakma kendini.
- Soran19 gü
Çok teşekkür ederim ☺️
- 20 gü
Tamam biliyoruz sen aslan, kocan akrep burcu.
015 Yorumla- Soran20 gü
Ahhahaha nereden bildin
- 20 gü
Ben bilirimm
- Soran20 gü
Gerçekten nereden biliyorsun
- 20 gü
Hissediyorum. spiritüellik var metafizikle ilgileniyorum
- 20 gü
Hatta daha ilginç bişey gördüm. kocanda karaciğer yağlanması da var mı diye sor bakayım. Karaciğer yağlanması da görüyorum kocanda
. - Soran20 gü
Sen benim daha önce sorduğum soruları görmüşsün
- 20 gü
hayır be ne alaka
- Soran18 gü
Neden beklemezdin
- Soran18 gü
Akrep burcu erkeği kötü mü oluyor ve 56 yaş çok mu yaşlı oluyor !!
- Soran18 gü
Evet herkes çok demiş yaş farkına babam yaşında
- Soran18 gü
Evet haklısın
- Gizli Üye(30-35)21 gü
Baban yaşındaki birine ancak baba sevgisi eksikliğinden gidersin bu doyuma ulaşınca kendi yaşıtların dikkatini çeker ve neden böyle oldu diye sorgulayıp durursun. Şu an sadece hayransın ondan böyle hissediyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Baban yaşında yani! Bir de soruyor musun? Senle yaşıt kızı vardır onun! Senin sağlıksız olduğun, onun da sapık olduğu belli.
00 Yorumla- 21 gü
Çok yav baya çok 15 bile çok yani bence en yüksen 12 olmalı ideal zaten 4 yaş fark ama sen bilirsin. Sonra koca dede olur
00 Yorumla - 21 gü
26-56 kulağa çok gibi geliyor ama 76-106 olarak bakınca aslında fark yüzde 25 gibi bir şey oluyor. Nereden baktığına bağlı biraz şekerim
00 Yorumla - 21 gü
56 yaşında adam. 4 sene sonra 60 olacak. Sen 30 olacaksın. Çok kötü bence.
017 Yorumla- Soran21 gü
Evet ya 60 a merdiven dayamış
- 20 gü
Tabi. Ben 30 yaşında olup, 24 lük kızlara taş çıkaran, ve genç gösteren 24 zannettiğim kızlar oldu. Sen 30 yaşında daha yaşlanmadan, daha genç ve dinçken, kocan 60 yaşında dede olacak. Saçma bence lütfen trol olduğunu söyle bana 😅
- Soran20 gü
Valla trol değil
- 19 gü
Allah akıl fikir versin ozaman. Merak ettim. Bu adamı nerden buldun, nerden tanıştın? Nasıl etkiledi seni. Neresini beğendin? Yoksa hep olgun mu seviyordun. Falan filan
- Soran19 gü
Hep olgun sevmiyorum tabi belki bana sağladığı imkanları seviyorum
- 19 gü
Ne imkan sağlıyor sana
- Soran19 gü
Gezmek tatile götürmek istediğim şeyleri alması
- 19 gü
Başkası gezdiremiyor mu. Tatile götüremiyor mu? İlle 56 yaşındaki dede mi yapıyor bunları?
- Soran19 gü
Yoo illa o yapmıyor tabi yaşıtlarımda yapar
- 19 gü
Yaşıtlarını bul ozaman
- Soran19 gü
Ama bu adamıda seviyorum
- 19 gü
Nerden buldun bu adamı. ? Nerden tanışıyorsunuz yani
- Soran19 gü
Instagram dan
- 19 gü
Benide bul ordan 😅 ne yazdı sana instadan? Nasıl hangi bahaneyle tanıştınız?
- Soran19 gü
Ahahah ilk ben istek gönderdim o kabul etti sonra öyle tanıştık
- 19 gü
Alla alla. Niye istek gönderiyorsun baban yaşındaki adama? Çok mu yakışıklı ya da zengin di?
- Soran19 gü
Çok yakışıklı veya zengin değil 😂
Oha nankqmqnqn tiktokda da bir kiz 19 50 yas evli yuh yani
02 Yorumla- Soran22 gü
Ayy onu bende gördüm
- 22 gü
Abla adamın bir ayağı çukurda rahat bırak adamı ahahsbhd şaka bir yana 10 yaş falan neyse de 30 da değil olmaz ya o nedir
02 Yorumla- 22 gü
Kafayı peynir ekmekle yeyince böyle oluyor işte mantık dışı insanların aşk yaşaması bizim gibi özellikle benim gibi mantık çerçevesinde bir insana gelmezler nerede var saçma sapan ihtiyarları bulurlar bundan sonra inanmıyorum erkekler daha mantık çerçevesinde değerlendiriyor her şey kızlar çok saflaştı artık herkes aynı değil de ya da burasının mayasında var bir hata bir şey tüm sorunlu insanların olduğu site
- 22 gü
Sakın ol knks yapacak bir şey yok herkes ne yaparsa yapsın sal
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bayağı çok :)
hadi 35-40 desen tama diyeceğim adamın yaşını da. 56 çok büyük. Seni tatmin edemez diye stres yapıp başına bela olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Çok değil az. Sen hızlı istersin o yavaş vurur. Arada bir nefes alması gerekir
10 Yorumla- 21 gü
Yok az yaz biz fosillerle çıkıyoruz en az yüz yıllık
10 Yorumla - 21 gü
Bence de aşkın yaşı yok (not: bende 22 yaş büyük biriyleyim)
10 Yorumla - 22 gü
Benim annem babamla aramda o kadar yaş yok 🤨 Daha büyüğü yok muydu? Büyüyünce de giyerdin 😅
10 Yorumla - 22 gü
Fakir mi , var, kesin çok fakirdir ama sen yinede aşıksındır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo iyimis biraz daha olgun olsaydi iyiydi soyle 75.80 gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Emice ömrünü bitirmiş bozulmuş bozulmuş daha napacan oni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Miras için ideal bir yaş aşk için geç kalınmış bir yaş farkı
00 Yorumla- 21 gü
Kuşaklar farkı var , tabii çok öyle biriyle nasıl anlaşabiliyorsun merak ettim doğrusu
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Ebeveynin olabilecek yaştaki biriyle, yani en azından ±20 yaştan fazla biriyle ilişki yaşamak doğru değil. Bunu ben değil bilim söylüyor, haklılar da.
03 Yorumla- Cevap sahibi5 gü
Kaç yüz kişinin daha bu farkın fazla olduğunu söylemesini istiyorsun? Fazla işte.
- Soran5 gü
Evet fazla biliyorum
- Cevap sahibi5 gü
Tabi fazla olması yanlış olduğu manasına gelmiyor. Her ne kadar çocuğunuz olursa o 20 yaşında olduğunda sen 46 eşin 76 yaşında olacak olsa da... Zor ve nadir mi? Evet. Yanlış mı? Çiftin uyumuna bağlı, elaleme değil.
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Kusura bakma da amcanın bülbül 6 sene önce ötmeyi bırakmış😁
00 Yorumla'Yalnız büyük yaz sevgilim, gözlerim iyi görmüyor' demeye başlar yakında...
00 Yorumla- 21 gü
Adam bayağı tssklıymıs demek ki keşke 60 yaşında ben de böyle olsam
00 Yorumla Kuzum sen aradaki 30 yaşın fark olduğunu düşünmüyor musun
00 Yorumla- 21 gü
yoo gayet iyi adam 3-4 sene sonra bedava akbil basabilme şansına erişecek
03 Yorumla- 21 gü
Ahzhhazjzkjzkzjzjks
- 21 gü
Ne kadar komik bir beysinizzz
- 21 gü
teşekkürler aşko hanım, o sizin mizahtan anlayışınızz
Öyle bir yasal sınırlama yok. O yüzden hayır.
00 Yorumla- 22 gü
30 yaş aşşırı derece fazla yapma bunu kendine uzak dur
01 Yorumla- 22 gü
Kendi yaşıtlarına yakın birini bul
Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Artık abartıyorsunuz cidden bunun adı aşk meşk olamaz cidden.
00 Yorumla- 22 gü
56 yaşında ki adamla işiniz ne ya hiç mi mideniz yok kardeşim.
00 Yorumla - 22 gü
Bu soruyu soracak kapasitedeki biri için çok değil devam et i
00 Yorumla - 22 gü
Biraz fazla değil mi sence de. He yoksa sayılı zenginlerden biriyse bak o olur işte.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Çok tabi o senin amcan yaşında nasıl zevksizsiniz siz bazı kızlar anlamıyorum sizi, mücevher gibi pırıl pırıl genç olan erkekler dururken dedeleri seçiyorsunuz Allah akıl fikir ihsan etsin.
00 Yorumla - 22 gü
Üvey baban olması için normal başka birsey sorduğunu düşünmek bile istemiyorum
00 Yorumla - 22 gü
Yok az aradaki fark senin şimdiye kadarki hayatından fazla çok mu diye soruyor
00 Yorumla - 22 gü
Biraz fazla büyükmüş senden, bugün değil ama ileride ciddi problemler yaşarsın.
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)22 gü
Yok canım 30 yaş farkının neresi çok 50 olmalı hatta en az 🤦♀️
22 Yorumla- Cevap sahibi22 gü
Tabi gitmiş küçük adama bakmış
- Gizli Üye(36-45)19 gü
Beni engelle bu saçma sorularınızı artık görmek istemiyorum. Millet de ne mnyk dolusmus bu saçma soruya, kim bilir kaç milyonuncu aynı soru
00 Yorumla - 21 gü
Sen 26 olduğuna göre 30 yaş farkı olduğuna göre o 56 yaşında birde soruyor musun bu soruyu burada. 😡 Kızım daha çok gençsin uyar mı sizin fikirleriniz yaşam biçiminiz. Çok değil çok az kalır o derece. Aklını başına almanı temenni ederim.
00 Yorumla - 21 gü
bence cok fazla brn kendimden 10 yaş buyuk biriyle evliyim. ilk baslarda pek sorun etmedim ama ilerleyen zamnlarda hep sorun yaşadık yani zor bi durum fikirler hep faklı oluyor tabi herkes boyle olmayabilir
00 Yorumla - Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi