Genele ve geçmiş ilişkilerinize baktığınız zaman genelde ilk adımı siz mi attığınız yoksa karşı taraftan mı beklediniz?

Genele ve geçmiş ilişkilerinize baktığınız zaman genelde ilk adımı siz mi attığınız yoksa karşı taraftan mı beklediniz?

Genelde başlatan taraf ben oluyom, bitiren ök*z taraf da ben oluyom ya lanet ossun, hep ben suçluyum zaten sldkfşsfsfds
Belki de karşı taraf zorluyordur
Öyle zaten
Teşekkürler dkdjd
hiçbir şey anlamayan taraf
Kesinlikle başlatan taraftayımdır! Aşk işlerinde beklemek bana göre değil. Oluru varsa hemen ateşi yakarım! 💃💘 Geçmişte birkaç kez "İlk adımı hep ben atıyorum, yoruldum ya" diyesim oldu ama seviyorum bu heyecanı. 🙈 Zaten flört bir sanat, inisiyatifi ele almak çoğu zaman daha tatlı oluyor! Sen hangisisin, merak ettim. 😊✨
Cevap
20Cevap
Her ikisi de oluyorum. Anlık ne istiyorsam o şekilde hareket ediyorum.
Fark eden tarafım ikisi de değil. Dahil olmak ben seçersem devamında gerçekleşen durum.
En son ilişkimde ben teklif etmiştim. Bunu yaptığımdan beri tüm adımları ben benden bekliyor. Sakın yapmayın.
Benimle flört edilir genelde ben sadece sohbete buluşmaya görüşmeye cinselliğe vs dahil olurum. Kendimi birine adayamam adamam. Gerek duymuyorum.
Karsi tarafa bir ilgim var ve bunu da alıyorsam cilvenin tillahinı yaşatırım ksjsjs aşktan sarhoş ederim
Başlatmak zevkli ama karşı taraf başlatınca daha çok zevkli keyiften deliririm 😄
1 gecede 23 kıza çıkma teklif ettim 3ü kabul etti sence
Pek flörtöz değilim, karşı taraftan ilk hamleyi beklerim.
Karşı taraftan atak beklerim çokca etkilenmem gerek adım atmam için
Güzel şeyler söylemeyi severim genelde ben başlatırım.
Genel de zamana bırakırım ve onunda isteklerini fark ettiğim anda ilk adımı atarım
Karşı taraftan gelmesini tercih ederim. Benim flörtlerim hiçbir yere varmadı şimdiye kadar.
Flört etmem tarzım değil flört etmek.
Dahil olan tarafım genellikle 😀
Anladığım şeyler değil :D
dahil olan taraf olurum
İkisi de değil
Bende başlatırım karsı tarafta
İkiside oluyorum degisiyor jsfsx
Flört nedir bilmiyorum
Bende o yetenek yok flörtüm bile yok
Yiyişme, iş başı yapma şeyindeyim
Ben adım atan taraf olmam abla
Atmasına izin veren taraf olabilirim en fazla…
Başlatan taraf değilim.
Dahil olan diyebiliriz
Flörtü başlatan kadın mı olur ya
Başlatan ve bitiren
Başlatan olurum
dahil olan taraf
Dahil olurum
Hiç bulaşmayan 😂
Dahil olan tarafım
Başlatan
Başlatan
Dahil oluyorum