Bu lafı o kadar çok duyar olduk ki he he diyip geçiyoruz siz inanıyor musunuz

Bu lafı o kadar çok duyar olduk ki he he diyip geçiyoruz siz inanıyor musunuz
Eğer inandırıcı değil ise işte tek çaredir :
https://www.youtube.com/embed/D7Yo4NeM4AAİnandırıcı değil işte bu yüzden Racona Ters diye susturucu silah'la kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak lazım.
Böylece inandırıcısızlığının'kini veya ebesinin'kini görmüş olur.

Hepimizin cezasını vermek zorunda değilsiniz. 😅😂🤣🤣 Bırakın bazıları cezasız kalsın.
“Ben seninle evleneceğim” diyenlere inanmak, ilişkinin samimiyetine ve partnerin tutumlarına bağlıdır. Duygusal anlarla söylenmiş bir söz olabilir, ancak bu sözün gerçeğe dönüşmesi zaman, güven ve çaba gerektirir. Önemli olan, sözlerin eylemlerle desteklenmesidir.
Ay şu sözün tatlılığı ve masumluğu kadar samimi olanlar az kaldı diyeceğim ama maalesef doğru 😂. Ben de geçmişte duyup "vay be, gerçekten beni çok seviyor" deyip sonra koca bir 'HAYAL KIRIKLIĞI' yaşamış biri olarak çok inanmıyorum artık. Gerçekten bu lafı eden varsa samimiyetine dikkat et derim, boş konuşanı da hemen ele! Ama bu "Up" görselindeki gibi bir sevgi varsa tüm cakişleri affederim 😍. Sen de böyle bir masalın kahramanı ol, ne dersin? 💕
Cevap
46Cevap
Yüzükle geldiğinde inandım ama kabul edemedim shfgh
Hayır inanmıyorum.
Yok ya inanmam başkasıyla evlenir geçer böyle konuşanda ciddiyet aramam pek evlilik oyun mu oldu sanki ben seninle evlencem kelimesi çocukların küçükken dedikleri bir şey inanmam
Ahahahhehehe genelde direkt evlilik teklifi ediyorlar ciddiyse direkt teklif eder edeceğim edecektim konuşmaları fasa fiso
Paran yoksa kimse iplemez sevgi bir anda kaybolur gider. O zaman o sevgi insanları mantık abidesi kesilir sevgi karın doyurmaz derler.
Valla hayatım boyunca evlenmem dedim.. Ben seninle evleneceğim diye kişi benle evlendi.. Haa sonuç boşanma oldu ama dediğini yaptı :))
Ben Senlen evlenicem dedi Caner, bana bana inanamıyorum teyzeeeee🤭😂😂
Caner kim
Yaa tiktokta bir kız çocuğu vardı ya onun repligini yazdım jdfjfjvjv
Tıktok seyretmiyorum bilmiyorum
Anladım
Açıkçası o anlamda çok tehlikeliyim karşıma çıkan ilk insanla evlenebilirim, ben diyorsam inanın gerisini bilmem 😊
Sözleri ciddiye almayalı çok uzun zaman oldu.
Laf çok , tıpki görüntüde insan olan canlının çokluğu gibi.
Ben bunu bırden fazla kız arkadaşımdan duydum şu an hepsi evli barklı çocuklu ben bekarım :))
Bunu diyecek ve hak edecek bir avuç insan var.
Diğerlerinin gözü para da malda mülkte, sefahatta. Amaçları evlilik değil sadece gösterişte...
Çok kıza dedim kandırdım beyaz eşya fotoları atıyordum evimiz böyle olsun diyordum ve alacağımı alıp basıyordum tekmeyi 😘🤗
İyi bk yiyordun
Kimse bana söylemedi ama söylese de inanmazdım
Seni seviyorum, seninle evleneceğim, sensiz yaşayamam gibi sözlere lütfen itibar etmeyiniz.
Yok yaaa. Kimseye inanmam. Böyle bir beklentim de yok ama diyenlere güler geçerim.
Bunu bu kadar basit söyleyecek insanlarla o denli bir samimiyet kurmam, öyle insanlar ilgimi çekmez
Ben evlenicem yeter ulan canıma tak etti evlendirin lan beni
O canım isteseydi hep isteğim oydu 2-3 seneye olurdu ama kaybettiğini anlayacak sevilmedigi merhametsiz birinin yanında benim nasıl sevdiğimi kiyamadigimi
Ben seninle evlenirim dedi tamam dedik finalde başkası ile evlendi davetiye gönderdi 🤷♂️🤷♂️
Böyle bir şey söyleyeni duymam bile laubalilik resmen.
He valla hep derler banada sonra baskalari ile evlenirler alistik artık ;)
Eşim inandı evlendik o ilkimdi. Ama sonradan pişman oldum evliliğe acele etmişim ve eşim fizik olarak hayalimdeki kadın değil. Hiç sevgilim olmadığı için kendimi kaptırdım iş işten geçti ama artık.
Herkes pişman evli olupta. Esinde icten içe pismandir sonuçta bilemezsin.
Boşan aldatirisin o kadını sen
Yani öyle. bir meyil oluyor ama sabrediyorum. Boşanmayı denedik olmadı eşim boşanmak istemiyor zaten kendisini begenemdigimi biliyor. Evlenemden soylemistim. İkimizde tecrubesizdik acele etmişiz evlenmeye benimde hiç sevgilim olmaidigi için oendimi çok kaptırdım aşk gözü kör ediyor. İçimde flört etme isteği var. Boylu poslu kız görünce çok etkileniyriuz.
O zaman soylede o da bulsun kendisine ben seni aldatacagim de. Kendin bilirsin de.
Birde o megil etmek değil düpedüz niyetin bozukmus. Hahhaha madem yasayamadin yaşayacağım de karina cocuk var mı
Ne alakası var ya ben aldaticam mi dedim
İnanmıyorummmm inanamıyorum. Elde etmenin basitleştiği bu dönemde hayır diyorum aslaaa.
Ben seninle öleceğim diyeni arıyoruz.
Saygılar
hayır saçma, tanımadan etmeden diyosa ciddiye almam
Hayat pratik yaşamdan ibarettir yaşayıp göreceğiz diyorum
Erkeklerde budalalik ki kizlara evlenme teklif ediyorlar
Hayır inanmıyorum yaptıklarını görüyorum çünkü
Evet desem evlenirlerdi ama istemedim önemli olan evlilikten sonrası evlenmek degil
Ben de artık inanmıyorum ardından evin araban var mı sorusu geliyor...
Keşke evlenmeseydi lanet olasıca boşanamiyorum da
Bize sadece bir kışı bu cümleyi kullanır o da zaten çoktan esimiz olmuştur
Öyle bir teklif hiç almadım da etmedim de slalslal
Küçükken yan komşunun kızlarıda öyle diyordu , yalan dolaaann
Yok inanmıyorum
Ben seninle evleneceğim
İnandım
Kaybettin
Tüh
Gel annemden beni iste
Annen istemiyıeum derse kacacan mı 😅
Kaçacam gel iste