Film diziler başlarken zaten hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur diye yazı geçiyor ona rağmen filmlerdeki gibi diyorsan hiç ümit etme öyle birsey yok.
Zenginler bile yaşamıyor milletin aklı fikri parada zengin olsan ne olacak karşındaki kişi seni mevkine göre değerlendiriyor
Bakıyorum da gerçek aşkı göremiyorum gören varsa o bir yansıma bi zaman sonra o da yok oluyor...
Çünkü filmlerdekiler kurgudan ve seyirciyi ekrana kitleme çabasından ibaret. Oradaki gibi bir aşk yaşasan açıp onu izler misin, hayır. Çünkü sıkıcı gelir ben bunu zaten yaşıyorum, bana ne dersin
Gerçekten ben de gerçekte filmlerdeki gibi değil çok saçma asla aşık olmak istemiyorum falan diyordum olmam. Ama şu an sevdiğim çocukla filmlerdeki gibi çarpıştık ondan sonra sevmeye başladım. Başka da bu tür trajedik durumlar oldu KJDBDNXJDBDBXBDNDBDNBDBDJDNXNXBDBDBDBDBDBDHDBDBDBBDBDBDNDBND
Filmlerde her konuda gerçek hayatı süslü gösterirler. İki kurgusal karakterin yaşadığı özlem, kavuşma, hüzün, sevinç bazen kendi yaşadıklarımız kadar keyif vermez. Bunun bilimsel bir adı vardır muhakkak.
Adı üstünde film yani ondandır tek dertleri hasılat olan bir filmde ne aramak istiyorsun. Gerçekte hayattaki aşk filmlerden daha güzel bunu göremiyormusun yoksa?
Ben aşkı sadece filmlerde gördüm gerçek hayatta aşka dair hiçbir şey yaşamadım da görmedim de ama gerçek hayatta yaşanan aşkların filmlerdeki aşktan daha güzel olduğunu düşünüyorum
Aşk denen şey lisede yaşanan ve hormonların verdiği yetki ile karşı cinse duyulan beyinsel fonksiyonlardan ibaret anca dizilerde filmlerde olur onlarda kurgusaldır