Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
m
20 güEvet gider tabiki.. Ama ben bu görseldekini yerim Ay maşallah Allah anne babasına bağışlasın. Yanaklarını sıka sıka sevesim geldi.. 😂😍
13 Yorumla- 19 gü
Bebek görünce benim haller.. 😍😂
- 20 gü
Tabiki gidiyor özellikle sevdiğim kişi soylediginde 🤭🤭💗
10 Yorumla m
19 güBelli bir yerden sonra sıkıyor
10 Yorumla- 19 gü
İltifat... Çoğu zaman söylenen harika, güzel sözler, lakin iltifatlar genel de pek inandırıcı bulunmaz, hatta abartılı teveccühlü yalanlar gibi algılanır. Bence aslın da bir insana söylenebilecek en tatlı ve pembe denilen yalanlar bunlardır.
“Sen ne harika bir insansın...” ya da “Bu dünyada gördüğüm en güzel şey sensin...” gibi sözler, asla amaçsızca söylenmez bu bir gerçek. Ama söyleyen kişi tarafından içinde taşıdığı niyet, maksat ve duyguyu bilmek önemli.
İitifat olarak söylenen bu güzel sözleri duymak kişide mutlak bir tebessüm oluşur ve yaşama arzusunu dirilten umut aşılar.
Bu sözleri herkes de söylemeyemez sadece cesaret edebilenlerin dilinden dökülür.Birini mutlu ederek kendini mutlu etmek... Umut vererek umutla dolmak... İşte hayatın anlamını bulabileceğimiz yanlardan biri de belki de budur ama belki.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Sevdiğim kişilerden gelen haklı ve yerinde iltifat hoşuma gider.. Kızçeye maşallah çok tatlı ☺️
11 Yorumla- Gizli Üye(30-35)20 gü
Yalannn biri vardı." Dünyada yaşanmaya değer dediğim tek şeysin " demişti ve canm dediğinde birgun canınmiyim gerçekten dedim evet canımsın dedi.. sonuç 1 hafta gecmeden başkası için gözlerini özledimli reels paylaştı.. hemde benden gizlerek ama ben gördüm iyi ki
10 Yorumla u
20 güKız da senin gibi çok tatlıymış abla 🌺🙏 sadece sevdiklerimden iltifat almak hoşuma gider ve samimilerse eğer.
12 Yorumla- 20 gü
Teşekkür ederim canısı
- 20 gü
Rica ederim 🤲
Oyş çok tatlı böyle bir kızım olsun 100 TL borcum olsun farketmez
25 Yorumla- 19 gü
Evet güzel olurdu ama karşımdaki kişiye beklemediğin anda birden 2 3 iltifat ettiğin an yanaklari kızarıyor konuşamıyor ya abi insan aşırı mutlu oluyor ya sarılıyoruz kalbinin sesini duyuyorum resmen 😍🥰😍🤣😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Bu tatlıya edilmezmi oyy oyy çilekli turta maşallah 🙏💕
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maşallah diyelim şu fıstığa.
İltifat almak her insanın hoşuna gider ama mesele hak edip etmediği ve iltifat aldıktan sonraki tavrı. Şımarıyor mu yoksa mahcubiyet mi duyuyor buna bakmak lazım.
10 Yorumla- 19 gü
Bir yaz akşamı, İş çıkışı yorgun, mutsuz bir şekilde servisten inip eve doğru yürürken küçük bir çocuğun bana bakip abla çok güzelsin demesiyle bütün yorgunluğumu unutmuştum. Hep o gelir aklıma ve sebepsizce gülümserim. 😊 Beni mutlu ediyor.
11 Yorumla - 18 gü
Genelde zekama, davranışlarıma, başarılarıma övgü alırım. Kimse de ya sen ne seksi ne güzelsin demiyor.
Oyhh bebenim güzelliğe bak ölürüm10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)18 gü
Evet, iltifat almak çoğu insan için hoş bir duygudur. İnsanlar kendilerini takdir edilmiş ve değerli hissettiklerinde, özgüvenleri artar ve moral bulurlar. Ancak iltifatların samimi ve içten olması, etkisini artırır.
10 Yorumla - 18 gü
Kimin gitmez ki? İltifat egomuzu ve ruhumuzu okşayan en güzel şeylerden biridir. O yüzden herkes duymayı ister.
10 Yorumla - 18 gü
Herhangi birinde almak sadece tebessüm ettirir en fazla ama bazılarından alınınca büyük mutluluk...
10 Yorumla m
19 güGitmez, önemli olan kimden aldığım benim için değerli birinden iltifat almak daha önemli.
10 Yorumla- 20 gü
Samimi ve gerçeği yansıtıyorsa tabiki hoşuma gideri kimin gitmez ki ama aksi takdirde bir etkisi olmuyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. İltifat etmeyi ve karşımdaki kadını eritmeyi çok severim :)
11 Yorumla- 19 gü
ya bu ne guzel isiricaaam bunu koparicam yanagini ham yapicam
kimin iltifat ettigine gore eririm10 Yorumla - 19 gü
Hoşuma gider evet ama kimden ve abartısız almam önemli
10 Yorumla - 20 gü
şimdi herkes garip gözüyle bakacak ama iltifatı sevmiyorum😂
10 Yorumla - 20 gü
Samimi ise evet. Değer verip güvendiğim insandan olmalı.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Hoşuma gidio. Kim olduğu da önemli değil eğer samimiyse benim özgüvenimi yerine getiriyor. Biraz özgüvensiz bir insanım o yüzden iyi geliyor ya. 😌😇
12 Yorumla- Cevap sahibi19 gü
Ahahaha teşekkürlerrr 😅
- Gizli Üye(18-24)19 gü
Evet çok hoşuma gidiyor tabiki doğızda ver bu bizim
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)19 gü
Böyle çok tatlı kızı olan anne baba öpmeye doyamazki
10 Yorumla - 19 gü
Evet yalanda olsa bir iltifat eder misin
28 Yorumla- 19 gü
Sende çok bağışlayıcı ve seksi bir kadınsın
- 19 gü
Afeetin ama seksi net gözlerin çok guzel
- 19 gü
Rica ederim silorularima gel lütfen
- 19 gü
şu an gelsene bir tane gizli bile olsa
- 19 gü
Onu kızlara sormak gerek biz erkekler aldığımız iltifatlar canım canımsın sapık gerçekten ya iltifat almak nasıl bi duygu
10 Yorumla Arzuladığım kişiden gelirse evet yoksa sırf karşı cins diye mutlu olmam hem cinsimden hiç mutlu olmam
10 Yorumla- 19 gü
Üzerinden yarım asır geçmiş
18 Yorumla- 19 gü
Kıyamam
- 19 gü
Ben 70 yaşına kadar üretken olurum, senin 3 5 yılın kalmış
- 19 gü
Hele hele hele Antepli
- 19 gü
🫶
- 18 gü
Samimi geldiyse evet tabiki mutlu olurum bazen ne diyeceğimi bilmiyorum ama iltifat edilince
10 Yorumla - 18 gü
Egomu öldüreli çok zaman oldu. İltifat bana gaz vermez. :):
10 Yorumla - 19 gü
Pek nadir aldığım için inandırıcı gelmiyor şaşırıp kalıyorum :))
10 Yorumla - 19 gü
Herkesin gider ama sahte iltifatlar değil. Doğruyu duymak isterim.
10 Yorumla - 20 gü
Kimin gitmez ki 😅😁🥰
30 Yorumla - 19 gü
gitmiyo diyen daha fazlasini istiyodur
20 Yorumla - 18 gü
Memnuniyetle kabul ederim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Gider de aşırısı bayıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İltifat sevmem ama ilgiyi severim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Kimin gitmez ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gider tabi birden kanatlarım filan çıkıyor
10 YorumlaHemen utanıyorum ahsjah
10 YorumlaBana samimiyetsiz geliyor
10 Yorumla- 19 gü
Evet hoşuma gider ama sahtecilik değil
10 Yorumla Gider. Sen sever misin
10 YorumlaTabiki çok hoşuma gidiyorrrrr🎀🎀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kahretsinki gidiyor :D
10 Yorumlacok hosuma gidiyo hemen yumos yumos oluyoyuuum
10 Yorumla- 19 gü
Evet, ama ne konuda ve kimden aldigima bagli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Giderdi herhalde alamadığım için bilmiyorum 💅🏻
10 Yorumla- 19 gü
Hepimizin hoşuna gider.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)19 gü
Evet gider. Ama hemcisker çok eleştiriyor. Konuşturma şunlar falan, filan.
10 Yorumla - 20 gü
Fazla gitmez az öz olursa ancak
10 Yorumla Olur olur yeriz tatlı
10 YorumlaErkeğe en güzel iltifat sevilmesidir
10 Yorumla- 20 gü
Eh işte çok hoşuma gitmez
10 Yorumla - 20 gü
Gider kimin gitmezki
10 Yorumla - 19 gü
Ya bu çocuğu yerim
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bana, yakışmaz kadın iltifat alır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben hiç iltifat almam ki hoşuma gitsin
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAyy bu bebiş tam tatlılık abidesi! 😍 E tabii iltifat almak herkesin hoşuna gider ya! İltifat, insanın kalbine mis gibi bahar havası yayar. Hele sevgilinden ya da hoşlandığın birinden geliyorsa değme keyfime! Bu arada küçükken de böyle tatlı mıydın gerçekten? 🥰 Bence hâlâ öylesindir! 💕
Evet öyleydim hala tatlıyım😂
Hahaha, işte bu öz güven! 😂 Tatlılık baki kalmış o zaman, yaşasın tatlılık kraliçesi! 👑💕