Partneriniz çocuk istese ve siz istemeseniz ve bu yüzden kavga etseniz işleri geri yoluna nasıl sokardınız?

gerçekten sırf bu soruyu sormak için buralara geri döndüm 😅 epey değişmiş site... neysem özetlemeye çalışacağım anonim olarak akıl almak iyi gelir diye düşündüm.

Ben 32 yaşındayım işim gücüm var. 4-5 ay önce birisi ile tanıştım. 4 yaş büyük. Aslında ilişkimiz gayet iyi gidiyor. Her şey yolunda ve her şeyden memunum (evet o şeyden de).

fakat geçen gün evde oturuyoruz durduk yere evlilik ve çocuk konusunu açtı. Bende anne olmak istemiyorum büyük sorumluluk ben bunu yapamam hem işlerim yoğun filan dedim. o da çok istediğini beraber hallederiz filan bir şeyler dedi. Bende hayallerimiz farklıysa ilişkiyi uzatmaya gerek yok dedim. (buradan sonra işler kavgaya döndü tabii... pişman değilim bunu dediğim için) Ben seninle hayal etmiştim dedi.. neyse konu kapandı aramız bozuk şu an (hayır daha 4 ay önce tanıştık. Nasıl bu kadar çabuk çocuk içeren hayaller kurdun ve bunlara neden beni dahil ettin😐)

onu çok seviyorum. Yani nasıl ifade etsem bilmiyorum.. Çok Seviyorum işte. Sevildiğimi de hissediyorum. aramız bozulsun istemiyorum acele adımlarda atmak istemiyorum. Çocuk istemiyorum ama o hayatımda kalsın istiyorum... Zor bir şey işte "çocuk" nereden söylediyse durduk yere.

uzun oldu galiba ama neyse içimi bi şekilde dökmem lazımdı... ayyyyy aman ben nasıl düzeltirim aramızı geri ya?

Partneriniz çocuk istese ve siz istemeseniz ve bu yüzden kavga etseniz işleri geri yoluna nasıl sokardınız?