Evet hepiniz çok meşgulsünüz telefon elinizde değil sürekli. Evet hepiniz işinizde gücünüzdesiniz🙄

- Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Evet hepiniz çok meşgulsünüz telefon elinizde değil sürekli. Evet hepiniz işinizde gücünüzdesiniz🙄
Cevap
7Cevap
Mesaj attığım kişiye güveniyorsam onun müsait olmadığını o yüzden de bana geri dönüş yapamadığını bilirim. Ama herhangi biriyse bu mesajıma 1 saat cevap bile alamasam kesinlikle bir daha yazmam.
Bu kişiye göre değişir kimisi iki dk sonra yazmasa cevap alamaz kimisi de iki yıl sonra yazsa çat cevap alır😃
Yuh daha cevap veremedin mi yazdım en son birine jdndjsnd bir hafta sonra geri dönüş aldığımı bilirim. Bir gün tahammül etmem derdim bir hafta bekledim büyük konuşmayın 😂
Bunu istemeden de olsa ben yapıyorum cevapta tıkandıysam vs :D
Bir mesai saati kaç saat 7.5-8 heh işte 8 saatin sonunda mesaj gelmedi s.. gitsin dedim bir daha yazmadım 1 hafta sonra doğum günümde aradı sabahın ilk ışıklarında kutladı konuştuk falan sonra öğlene doğru bir daha yazdım akşama doğru aradım bu da benden olsun dedim cevap gelmedi bir daha arayıp sormadım.
Nurmarasini sildiklerim var 😂engeli bile hak etmiyorlar
Bu adamı çok seviyorum be tam tespit yapıyor 😂
Kaç saat cevap gelmeyince mesaja bı daha bakmıyorum 🤣
Sık sık olan bir şey ise direkt sil kökten bir daha da konuşma hiçbir zaman
İşte değilse müsait değilim demedıyse hızlı cvp beklerım
Görsel eşittir ben. 1 gün içinde cevap gelmezse siliyorum
Sonrasında mesajıma dönmediği için hafif bir özür diler ve bana nedenini söylerse sıkıntı yok ama hiç cevap gelmezse direk siliyorum. Hiç uğraşamam.
Max 5-6 saat teknoloji çağında telefon uzvumuz gibi elden düşmüyor görmem ihtimali yok yazmıyorsa zaten game over
Ben malım yazıyorum genelde hep bana 15-20 saat sonra dönse de
Kişiden kişiyevi ve O anki duruma göre değişir... benim için önemli birisi ise cevap yazmamışsa endişelenirim ararım veya tekrar mesaj atarım
Bende çok ghostlarim😂😂
Böyle şeyleri umursamam
Anında cevap gelmezse engellerim 💅🏻
Kim olduğuna ve konuya göre değişir.
b12 im var unutuyom😔😔✊🏽✊🏽
Asla yazmam
1 kere yazarım yanıt yoksa yazmam
Atmam tabi ki
1 gün
5-6 saat
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorYani, sabrım biraz ince bir çizgide! 🤷♀️ Mesaja hemen cevap verilmezse bir süre beklerim ama 24 saati geçerse "kendi yoluna, benim yoluma" modunu aktif ederim. 😅 Kimse o kadar meşgul olamaz bence, ya bir emoji at ya da "meşgulüm" yaz, çok zor değil. 🧐 Sen ne yapıyorsun, hemen keser misin iletişimi? 👀