Aşk İlişkileri 20 gü Sevgilinizi ısırsanız size kızar mı? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 🌧 Güncellemeler19 gü Tamam tamam hepiniz çok masumsunuz ben kirlettim aklınızı yeter öff Sevgilinizi ısırsanız size kızar mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum, olunca uygulamalı olarak deneyip bu soruya tekrar cevap vereceğim.. 😅😂 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok olsaydı karşılıklı ısırırım aşilarim tam 😄 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. benim sevgilim olan adam muhtemelen boyle seylere asiri alisir. kusura bakmicak ve kizmicak artik. hatta hosuna gitmesi lazim cunku yapicam 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Isırtmayan sevgiliyi napim koy çuvala salla gitsin lazım değil 😂 2 0 Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kizamaz tabiki ben isirmicam da kim. İsiracak akfhdjhd 1 0 Yorumla
m Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yoo kızmaz. Isırıyorum zaten, burayı da ısır diyip kolunu falan uzatıyor 1 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 19 gü Beni ısırabilirdi sorun yok. Koparmasın yeterli 🤣 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim ki beni kemirir hemen karşı atak yapar, hayatta yapmam o yüzden 😂 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 , eic 98% 19 gü Oyle er. gence seyler yapmam yapilmasindan da hoslanmam 😀 1 0 Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 19 gü Ben ısırlmaya bayılırım diş izleri felanda çıksın acayip etkileniyorum 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olsa kızardı herhalde kendim gibi temas bağımlısı birine denk gelemiyorum 1 0 Yorumla
dertli_insan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% 20 gü niye kızsın sevgilim değil mi kopartacak gibi ısırmazsam kızmaz tabiki kızanlada olunmaz bur arada 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum, agresif ise çok kızabilir. Isırmaya kıyamıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 20 gü Fotoğraf ne alaka 🤔 bir de soru kaldırdı diye moderatör düşmanı kesiliyorlar 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 20 gü Aman kaldır gitsin seni mi kırıcaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 20 gü fotoya bak, alakasız aşırı cinsel paylaşım, KS bunu da kaldır bir zahmet, ben sorsam kaldırırsınız , kız profili sorunca kalkmıyor ama 1 0 Yorumla
NisanBeyDiyeceksiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 43 19 gü Her fırsatta popişini ısırıyorum zaten. O da beni, bu işler zevk meselesi ve karşılıklı. :): 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% 20 gü Evet genelde cinsellik sırasında istiyor 2 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kızmaz da nasıl sorular bunlar sjs 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Kızmasın bir zahmet ısırmak iyidir😬 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızmaz niye kızsın oda beni ısırsın 1 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için net cvp veremıyorum 1 0 Yorumla
Kurjak Takip Et Master Yaş: 100 , eic 98% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Isırcağı yere bağlı :D 1 0 Yorumla
viskiiçermiyiz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 19 gü Arkadaşlar ben elendim (sevgilim yokki) 😅 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 87% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Gönlünü alabilecegim için sorun yok. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok mutlu olur sjsjsj 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sigarayı isirsam içemem 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olunca yorum yaparım 1 0 Yorumla
αlphassia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 20 gü Tazmanya canavarı değilim 😄 öpücükten tarafım 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. kızmasın o da beni ısırsın :) 1 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Evet dişim değince kızıyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 208,1b cevap paylaştı. sevgilimi ısırmam çünkü kıyamam. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kızacak biriyle sevgili olmazdım. 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 94% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama kesin kızar 😂🤣 1 1 Yorumla Sultankyaa 19 gü 😄😃 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne bileyim sevgilim yok. Olunca denerim 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 56 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Pipimi ısırmasın yeter.. Gerisi halledilir. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 38,4b cevap paylaştı. Ayıpsın o olmadan olmaz gadası 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 42,1b cevap paylaştı. Sevgilim olunca söylerim. 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 33 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Beni çok ısırmışlığı var 1 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 54 , eic 79% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. sonunda ben seni ısırıcam🤷♂️ 0 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım 20 gü Ben kızarım Yorumla brsdışgüç 20 gü dondurmayı trampa yaparız, sen ısır, kızmam valla Yorumla SıkıntıdanAçtım 20 gü Anlamadım Yorumla brsdışgüç 20 gü 😬 dondurma. neyse, sen ısırsan kızmam. Yorumla
Cinar344 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Yok kızmaz, sonuçta kendisi yok 0 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Bende isterim banane 0 0 Yorumla
KibarKadın Takip Et Xper 1 Yaş: 19 20 gü Bunu bilmiyorum ama onun beni ısınmasını isterim. 2 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 19 gü Amaç ne burada 0 25 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Apt. llık işte Yorumla Cevap sahibi 19 gü Çok net Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü En azından gizli değilim Yorumla Cevap sahibi 19 gü Dondurma ısırmak sevgili ısırmak ne yani bu gizli değilim diye Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Aman sanki hiç dondurma yemiyosunuz sevgilinizi ısırmıyosunuz herkes de çok masum kesildi başıma ya Yorumla Cevap sahibi 19 gü Niye ısırıyorsun normali yok mu ml misiniz Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Sana neeee Yorumla Cevap sahibi 19 gü Dikkat çekmek için saçma soru sormayın Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Sorucam Yorumla Eivie 19 gü Diyaloğunuza kahkaha attım özellikle “niye ısırıyorsun normali yok mu ml mısınız” ve “sana neee” kısmına iyi ki varsınız 😄😄 Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü @Eivie 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 19 gü @Eivie görsel de dondurma ısırığı sanki sevgilisi dondurma mk Yorumla Eivie 19 gü Belki Bahar Candan şarkısı dinleyerek açmıştır soruyu 😄 (dondurma gibisin) Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Sevgilim kaymak gibi demek istiyorum yaniiiii Yorumla Cevap sahibi 19 gü Sevgilisi olsa böyle soru mu açar evde kalmış belli işte Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Alsın biri beni de kurtulayım şu bekarlıktan Yorumla Cevap sahibi 19 gü Sana bakan olmaz bu tiple Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Tüh ya yine kaldım evde Nolur al beni Yorumla Cevap sahibi 19 gü Diğer arkadaş talip sana Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Olmaz ben seni istiyorum Yorumla Cevap sahibi 19 gü Dondurma yalayan kız sevmiyorum ben Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Aman iyi Yorumla Cevap sahibi 19 gü Haha başarılar sana Yorumla SıkıntıdanAçtım 19 gü Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 19 gü Eyvallah Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 18 gü Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgilim yok abla 1 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 85% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İsiriyorum zaten 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 641 cevap paylaştı. Sevgili. Yokkiiii 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 33% 19 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aksine hoşuma gider 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İğrenç 1 0 Yorumla
bayanbilen61 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 20 gü Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Kızmaz. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Bilmiyorum, olunca uygulamalı olarak deneyip bu soruya tekrar cevap vereceğim.. 😅😂
Sevgilim yok olsaydı karşılıklı ısırırım aşilarim tam 😄
benim sevgilim olan adam muhtemelen boyle seylere asiri alisir. kusura bakmicak ve kizmicak artik. hatta hosuna gitmesi lazim cunku yapicam
Isırtmayan sevgiliyi napim koy çuvala salla gitsin lazım değil 😂
Kizamaz tabiki ben isirmicam da kim. İsiracak akfhdjhd
Yoo kızmaz. Isırıyorum zaten, burayı da ısır diyip kolunu falan uzatıyor
Beni ısırabilirdi sorun yok. Koparmasın yeterli 🤣
Benim ki beni kemirir hemen karşı atak yapar, hayatta yapmam o yüzden 😂
Oyle er. gence seyler yapmam yapilmasindan da hoslanmam 😀
Ben ısırlmaya bayılırım diş izleri felanda çıksın acayip etkileniyorum
Olsa kızardı herhalde kendim gibi temas bağımlısı birine denk gelemiyorum
niye kızsın sevgilim değil mi kopartacak gibi ısırmazsam kızmaz tabiki kızanlada olunmaz bur arada
Bilmiyorum, agresif ise çok kızabilir. Isırmaya kıyamıyorum.
Fotoğraf ne alaka 🤔 bir de soru kaldırdı diye moderatör düşmanı kesiliyorlar
Aman kaldır gitsin seni mi kırıcaz
fotoya bak, alakasız aşırı cinsel paylaşım, KS bunu da kaldır bir zahmet, ben sorsam kaldırırsınız , kız profili sorunca kalkmıyor ama
Her fırsatta popişini ısırıyorum zaten. O da beni, bu işler zevk meselesi ve karşılıklı. :):
Evet genelde cinsellik sırasında istiyor
Kızmaz da nasıl sorular bunlar sjs
Kızmasın bir zahmet ısırmak iyidir😬
Kızmaz niye kızsın oda beni ısırsın
O da beni ısırır jsjsk
Sevgilim olmadığı için net cvp veremıyorum
Ben yapmistim benden soğurmuştu.
Beni ısırsa bende onu ısırırım 😮💨
Ben kızmam da son sevgilim kızıyordu
Köpek miyim ısıracağım
Isırcağı yere bağlı :D
Arkadaşlar ben elendim (sevgilim yokki) 😅
Gönlünü alabilecegim için sorun yok.
kizarsa dilini de isiririm
Yok mutlu olur sjsjsj
Sigarayı isirsam içemem
Olunca yorum yaparım
Tazmanya canavarı değilim 😄 öpücükten tarafım
kızmasın o da beni ısırsın :)
Evet dişim değince kızıyor
sevgilimi ısırmam çünkü kıyamam.
Kızacak biriyle sevgili olmazdım.
Sevgilim yok ama kesin kızar 😂🤣
😄😃
Ne bileyim sevgilim yok. Olunca denerim
Pipimi ısırmasın yeter.. Gerisi halledilir.
Ayıpsın o olmadan olmaz gadası
Sevgilim olunca söylerim.
Beni çok ısırmışlığı var
sonunda ben seni ısırıcam🤷♂️
Ben kızarım
dondurmayı trampa yaparız, sen ısır, kızmam valla
Anlamadım
😬 dondurma. neyse, sen ısırsan kızmam.
Yok kızmaz, sonuçta kendisi yok
Bende isterim banane
Bunu bilmiyorum ama onun beni ısınmasını isterim.
Sevgilim yok
Amaç ne burada
Apt. llık işte
Çok net
En azından gizli değilim
Dondurma ısırmak sevgili ısırmak ne yani bu gizli değilim diye
Aman sanki hiç dondurma yemiyosunuz sevgilinizi ısırmıyosunuz herkes de çok masum kesildi başıma ya
Niye ısırıyorsun normali yok mu ml misiniz
Sana neeee
Dikkat çekmek için saçma soru sormayın
Sorucam
Diyaloğunuza kahkaha attım özellikle “niye ısırıyorsun normali yok mu ml mısınız” ve “sana neee” kısmına iyi ki varsınız 😄😄
@Eivie 😅😅
@Eivie görsel de dondurma ısırığı sanki sevgilisi dondurma mk
Belki Bahar Candan şarkısı dinleyerek açmıştır soruyu 😄 (dondurma gibisin)
Sevgilim kaymak gibi demek istiyorum yaniiiii
Sevgilisi olsa böyle soru mu açar evde kalmış belli işte
Alsın biri beni de kurtulayım şu bekarlıktan
Sana bakan olmaz bu tiple
Tüh ya yine kaldım evde
Nolur al beni
Diğer arkadaş talip sana
Olmaz ben seni istiyorum
Dondurma yalayan kız sevmiyorum ben
Aman iyi
Haha başarılar sana
Teşekkürler