- Gizli Üye(30-35)24 gü
Evet, çok romantik olmak bazen ilişkide bunaltıcı hale gelebilir. Her birey, romantizmi farklı şekillerde algılar ve ihtiyaçları farklıdır. Bazı insanlar sürekli romantik jestler veya ilgi görmekten hoşlanabilirken, diğerleri bu tür aşırı ilgiden yorulabilir ve daha fazla bağımsızlık isteyebilir. Denge önemlidir; ilişkinin her iki tarafının da ihtiyaçları göz önünde bulundurulmalı. Biraz kişisel alan ve zaman, ilişkinin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunaltır ve bunaltacaktır. Her şey yerinde ve kararında güzel. Zira hayat sadece birkaç andan ibaret değil gerçekçi ama seçmişiz ve saygısız olmadan devam edebilmek önemli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Tatlım, romantik olmak güzeldir ama gerçekten her şey kararında olmalı. Yani sevgilin 7/24 şiir okuyup çiçeklerle dolsa, "ayy bi dur be" dersin. 🔥 Ama arada bir romantik jestler yapıyorsa, tadından yenmez. Ben mesela, sevgilimle bazen romantik anlar yaşıyoruz ama dengeli ilerliyoruz. Senin fantezin ne? Hadi paylaş da biraz konuşalım. 🌹✨
23 Yorumla- 24 gü
Kuvette benim fantezim
- 23 gü
@Elifnur98 ne yapayım kimse istemiyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
u
25 güHer şeyin aşırısı, çoğu hem zarar, hem boğucu, hem de sıkar.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Çok romantik olsun istemem
00 Yorumla- 25 gü
Süreklilik arz eden bir kişi ya da durumun sıkıcı olmaması mümkün değildir. Kavga birlikteliğin tadı tuzu deyimi de bunu doğruluyor sanki. Romantizm olacak anlara mutlaka ihtiyaç vardır, fakat esas etkileyici olan sevdiğinizin gerçek imajı ve size neler kattığıdır.
10 Yorumla - 25 gü
Bunaltır tabı zamanı gelınce romantık zamanı gelınce ev kadını zamanı gelınce cılgın bır sevgılı olması lazım
10 Yorumla - 25 gü
Beni bunaltmazdı. Zira hiç denk gelmedim öyle birine.
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)24 gü
Bilmiyorum ama insanız biz ve ilgiden romantikliktende bunalabilirz heralde. . Bir kaç yıl sonra kimsede aynı yoğun duygular devam etmez diye düşünüyorum. Romantik yapanda bikabilme ihtimali vardır. Ben insanların duygularinin devamliligina inanmiyorumda inannan varsa bilemem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır. Arzular, istekler, beklentiler tatmin edici şekilde karşılık gördüğü sürece devam eder. Romantizm güzeldir.
00 Yorumla- 25 gü
Romantikli görev icabı yapıyorsa soğur içinden gelerek isteyerek severek yapıyorsa asla soğumaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Herşeyin fazlası zarar o yüzden her zaman dozunda olması gerekir
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)25 gü
Sevdiğimiz zaman bunalıyorsunuz sevmediğimiz zamanda şikayetçi oluyorsunuz bu ne perhiz buna lahana turşusu derler adama
13 Yorumla- 25 gü
İşte her şeyin ortası 😂
- Cevap sahibi25 gü
İşte o zaman neden az seviyorsunuz diyorsunuz 😁
- 25 gü
Hayır hiçte değilllll
- 24 gü
Çok romantizm de sıkar sıfır ilgi de. Ortasını bulmak en sağlıklısı
00 Yorumla - 24 gü
Dozunda romantizim iyidir dozu aşmamalı centilmen ve maskülen olmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Fazla romantizm iyi değil. Ara sıra söylenen sözler, alınan hediyeler daha kıymetli.
00 Yorumla- 25 gü
Tutku ve romantizm dengede ve dozunda ama ikisi de fazla fazla olsun bence 😃
00 Yorumla - 25 gü
Ben hep romantik biriyimdir ama kızlar sevmiyor evet böyle kişileri seveni bulursam yazarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. her şey dengeli oldukça güzel, fazlası boğar..
00 Yorumla- 25 gü
Bunalmam ben ne güzel işte romantiklik iyidir
00 Yorumla - 25 gü
Herşeyin fazlası zarar be 😂 canım cicim balım Yok deve 🤣
00 Yorumla - 25 gü
Ben bunalmam çok hoşuma gider beni sevmesi bana değer vermesi. Verilen değerin kıymetini bilirim.
00 Yorumla - 25 gü
evet ya. hatta romantizm sevmeyenler kriz gecirir mesela ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. tabii her şeyin fazlasi zarar arada yapacak ki mutlu olcan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. Türk kadınları duygusal erkek sevmiyor
İlgisiz kaba küfür eden şiddet gösteren erkekleri seviyorsunuz01 Yorumla- 23 gü
@NeclaTekinAydınoğlu bunaltır mı? Bu arada bence bunaltı ya her şeyin bir dozu olmalı
05 Yorumla- 23 gü
yaşamadım ki nerden biliyim 🥺 ama dediğin gibi her şey kararında olmalı
- 23 gü
Yakıyorum bir sigara
- 23 gü
yakmıyosun 😠
- 23 gü
Bağırma be el kadar çocuğa🥺
- 23 gü
gidelim madem 🥺🙏🏻🌸
Hayır bunaltmaz bazı kadınlar romantik sever
10 Yorumla- 25 gü
Odunlar bunaltır genel de😂👍🏻
11 Yorumla- 25 gü
Aşk olsun 😂 @avicenna90
- 25 gü
Çoğu da abartı her şey için
10 Yorumla - 25 gü
Evet bunaltma ihtimali var
10 Yorumla - 22 gü
Seviyorsanız bunaltmaması lazım çünkü karşıdaki kişi size olan sevgisini içine sığdıramadığı için sürekli paylaşmak istiyor. Bunalıyorsanız o sevgiyi hak etmiyorsunuzdur.
00 Yorumla Iste bu yuzden gotunuzu kaldirmiyoruz ilgi verince of bunaldim diyonuz olgi vermeyince sen beni sevmiyorsun her iki taraf tezgah aminskoyim
00 Yorumla- 25 gü
Fazla ilgi ve romantizm belli bir süre sonra bunaltıcı olabiliyor. Nabza göre şerbet vermek lazım.
00 Yorumla - 25 gü
her şey dengeli olmalı bence ne fazla nede az ortasını bulmak gerek yoksa sıkabilir canım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)23 gü
Cinsel partner olanlar bunaltır veya herşeyin fazlası zarar tabi size göre cinsellik dışında her şey bunaltır cinsellik dışında herşeyin çoğu zarar
00 Yorumla - 24 gü
Her şey kararında güzel ama daha romantik birine rastlayamadım sjdfgjh
00 Yorumla - 24 gü
Sevdiğin insandan gelen romantizm asla sıkmaz
00 Yorumla - 24 gü
Bencede biktirir. Gerci ben romantik erkek hic sevmem. Benlik degil😘
00 Yorumla - 25 gü
Tabiki evet... Sürekli romantizm nereye kadar, saçma sapan filmler gibi değil ki hayat
00 Yorumla Gerçektende seven birini bunaltıcanı sanmıyorum sizde ne istediğinize bi karar verin artık
00 Yorumla- 25 gü
Herşeyin fazlası bunaltır.
10 Yorumla - 23 gü
e yani her şeyin çoğu bunaltır
00 Yorumla - 23 gü
Önceden zaten sevgilim olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Ben romantik biri olmadığım için beni bunaltır
00 Yorumla- 24 gü
Cicim ayları elbet geçer
00 Yorumla - 24 gü
evet bunaltiyorr
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)25 gü
erkeklerle ilgili kesin tespitim var bir erkek romantikse şiir falan da ilgiliyse %100 pçtir
00 Yorumla - 25 gü
Bkunu çıkartırsa evet
00 Yorumla - 25 gü
Size hiçbir şekilde yaranılmaz
00 Yorumla - 25 gü
Dediğime geliyosunız, evet, aferin
00 Yorumla Hayir benim gibi her hali romantiklik barındırcak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet biraz ormantiklik şart
00 Yorumla- 24 gü
Evet herşeyin fazlası zarar
00 Yorumla - 24 gü
Evet fazla ilgi de bazen bunaltıyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)25 gü
Evet
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)25 gü
Romantiği Bulda bunaltmasi kalsın sana
00 Yorumla - 25 gü
Bir az romantikliyi yatağa da taşısa hayır
10 Yorumla Cıvıklaşır evet
00 Yorumla- 23 gü