Erkek arkadaşım aileler tanışmadan önce hep sorun çıkarıyor annesi mi nedeni acaba anlamıyorum?

Henüz 2 haftalıkken annesi ile tanıştırdı annesi beni istemiyor kocasından göremediği maddi manevi ilgiyi oğlundan alan bir kadın devamlı para istiyorlar üç kız kardeşi ile birlikte bana karşı sana bizim yanımızda canım dedi vs diye doldurmuşlar üstelik uzun neredeyse kapalı gibi gidip başımı önümden kaldirmamama rağmen 3 aylıkken annesi annemle tanıştı sadece söylediği şey biz altın alamayız durumumuz yok vs. Neyse bunun gibi bir sürü şeye rağmen ailecek tanışma aşamasına gelindiğinde erkek arkadaşım soğuk yapmaya nişan arifesine rağmen sürekli gözüme soka soka annesine para vermeye başladı erkek arkadaşımın zaten durumu yok borcu var elde avucta hiç bir şey yok annesi devamlı nasıl yapacaksın zor geçinmek paran yok deyip aynı zamanda para isteyip bildiğin valide sultan gibi oyunlar oynadı ve biz aile tanışma aşamasında ayrıldık. Bir hafta sonra geri barıştık iki ay geçti 1 yılı doldurmak üzereyiz annesine söyledi barıştık diye annesi direk tamam demiş bir iki haftaya gideriz babanı ikna edersek falan sanki kız evi MK babası da cins istemeye giderken mont ceket aldiriyordu oğluna zaten aylık alıyorsunuz para ben nasıl bir aileye düşmüşüm yazarken anladım neyse bir hafta geçmeden erkek arkadaşım gene gergin soğuk soğuk itici konuşmaya başladı beni mi deniyor evde ki dönen muhabbetleri de anlatmıyor napcam ben

Erkek arkadaşım aileler tanışmadan önce hep sorun çıkarıyor annesi mi nedeni acaba anlamıyorum?