- 23 gü
Hafif duygusal minyon tarzda empatik elimi sıcak sudan soğuk suya koymayan hizmet eden ilgilenen mantık çerçevesinde zeki başarılı çalışkan toplumsal statüsü ortalama veya yüksek bir kızla beraber olmak isterdim evlendiğimde ona ev işlerinde yardım etmek isterdim duygusal paylaşımda olmak isterdim iş birliğine yatkın üretken düzenli bir kızla olmak çok isterdim
04 Yorumla- Soran23 gü
Elini sicak sudan soğuk suya koymayan mi hashha ayrica ev islerinde yardim etmiyorsunuz ev isleri ortaktir kendi sorumlulugunuzu yapiyosunuz.
- 23 gü
Bana o ilgiyi verirsen arada yardım ederim ama cinsel olarak da doyurması lazım tabi
- Soran23 gü
Kimse sana o ilgiyi vermez canim
- 23 gü
Verir ama buradaki erkekler tam aptal cinselliği abartıyorlar
En İyi Cevaplar
- 22 gü
Aklı başında, eğitimli kültürlü, kavgacı olmayan, samimi, dürüst, evlenmeyi aile kurmayı isteyen bu konuda erkek olarak yapması gerekenleri bilen ailesini koruyup kollayacak, sorumluluk alabilecek, çocuklarla ve kedilerle iyi anlaşan seven, fazla cinsiyetçi olmayan, namus ahlak kavramını kadın bedeni üzerinden temellendirmeyen, ev işlerine çocuk bakımına yardım eden, ailesinden karısından parasını saklamayan, karısını ailesine ezdirmeyen gerektiğinde destekleyen, alkol sigara kullanmayan, kullanıyorsa da sık sık kullanmasın, sohbeti güzel olsun, espritüel olsun, tutumlu olan parasını karısına ve çocuğuna harcayan, güzel seks yapan, sevişen, parmaklarını marifetli kullanmasını bilsin. Romantik olsun. Sadık olsun. Bir kadın onu baştan çıkartmaya kalktığında kadına ben evliyim karımı seviyorum benden uzak dur diyebilecek bir erkek olmalı. Ekonomik olarak da düzenli ve garanti bir işi mevcut ekonomik koşullarda kadının çalışmasına bel bağlamadan evi geçindirebilmesi lazım.
119 Yorumla- 22 gü
Ha, ekleme yapayım unutmuşum akpli, mhpli, hdpli olan ailesi bu kafa yapısında olan bir erkekle olamam. Anlaşamam. Chpli, Zafer Partili, temiz düzgün yaşamış eğitimli beyaz Türk tercih ederim.
- 21 gü
@sapovic benim de akrabalarım akpli torpil adam kayırma hepsi onlarda en pis chpli akpde en temzie karşılık gelir. Hırsızlık onlarda hak yemek onlarda cenaat tarikatlaea girip Allah'a şirk koşmak onlarda apoyu hapisten çıkarıp vatan hainliği onlarda vergi kaçırmak onlarda kanun kitap tanımamak onlarda. Daha ne istiyorsun? Chp'li en fazla içki sigara içer bir de belki zina yapar. Akpli ise Müge Anlıda Esra Erolda kocasının erkek kardeşine verir. Kayınbabasına verir. Yetmez küçücük çocukları öldürür nehir tabanına gömüp üstüne kaya atar. Vatanı satmak da onlarda.
- 21 gü
@sapovic biz aile içinde sgişmiyoruz. akrabalara vermiyoruz.
- 21 gü
@sapovic Bok solcu zafer partisi :D Zafer Partisi Atatürkçü.
- 21 gü
@sapovic Ulen chp apoyu çıkaracağız dese ne derdin? Akp mhp apoyu çıkaracağız diyor onlar mı pkklı demli hdpli biz mi?
- 21 gü
@sapovic Her neyse seninle bunun tartışmasını yapmayacağım. Hayatıma alacağım erkeğin politik düşünceleri önemli akpli mhpli demli hdpli ise asla kabul etmem. Atatürk düşmanıysa asla kabul etmem çünkü bu ideolojideki insanlara güvenmediğim gibi her türlü pislik namussuzluk beklerim hayatta. Hayatımı emanet edip de koynuma sokmam bu benim görüşüm arkadaşım olmasına bile izin vermiyorum. Akraba olanlarla da konuşmuyorum gelip gitmiyorum. Benden uzak Allah'a tarikat şeyhine şıhına gavsına yakın olsun.
- Soran21 gü
Çok haklisinnn
- 21 gü
İlk görüşte okeyim ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
İkinci görüşte : ✅✅✅✅ partilerle alakam olmadığı için hem uyuyorum hem de ✖️✖️✖️✖️ uymuyorum çünkü sevdiğin partilerle de alakam yok - 21 gü
@sapovic Dini bütün mü? PUHAHAHAHA :D :D :D :D :D :D
m
23 güYazdıklarına ek olarak ; nazik davranan, şefkatli yaklaşımlara sahip, çabuk yumuşayan. Olayları çekişmeli davaya dönüştürmeyen, sürüncemede bırakmayan iki taraf hatasını anladıysa olgunlukla konuyu kapatabilmesi. Bunların da dışına özel hissettirmesi konuştuğu kadının onun için herkesten ayrı olduğunu tavır ve davranışlarıyla gösterebilmesi, korumacı olması. Dişil eril dengesini iyi kurabilmesi, ne çok bağırması, ne de çok küsen erkek 🚹 olması benim için önemli olanlar bunlar. 🌾💫💓
28 Yorumla- Soran23 gü
Evett evet🥺
- 23 gü
💓💓💓
- 23 gü
Bihter ablam farkını konuşturmuş🙂
- 23 gü
@GereksizBilgi80 Çok teşekkürler 🙂🥳
- 21 gü
✅✅✅✅✅✅✅✅
- 21 gü
@AlmanPrens teşekkürler 💫✨🙂
- 21 gü
Ben teşekkür ederim
- 21 gü
@AlmanPrens ricalar
- 23 gü
Bu kriter de olan kişiler ki çok az kişiler istediği kız profili de çok az kaldı dostum çoğunluk söz konusu olunca birbirine pek kolay denk gelmiyor bu kişiler iyi şanslar 🥲
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Bir erkekte zeka ve mizah benim için de çok önemli! Zekasıyla beni etkileyip, esprileriyle kahkahalara boğan bir sevgiliye kim hayır diyebilir ki? 😍 Olgunluk ve dürüstlük de ilişkiyi taşır zaten. Ama benim kalbime giden yol, biraz romantiklikten geçiyor galiba. Aşka inanmalı, çiçekler almalı, ay bir de akşamüstü sahilde yürüyüş yapmalı! 😜✨ Senin için en önemli kriter hangisi peki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim aradığım erkek kriterleri;Sözünde duran, dürüst ve samimi erkekler, oldukça çekici geliyor. Zeki, bilgili erkekler ilgimi çekiyor. Hayatın zorluklarına gülümseyerek yaklaşabilen, esprili erkek, benim için eğlenceli ve yaşamı daha kolay hale getirebilir. Sonuç olarak karakter yapısı ilk kriterim.
11 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅✅✅
u
23 güDetay da belirttiklerin gibi bir tane daha eklersem sadık.
32 Yorumla- Soran23 gü
Evett onu unutmuşum
- 23 gü
Olsun ben ekledim gitti🌸
- 22 gü
Tipe değil karaktere bakan, namuslu, şerefli, benimle bir ömür yaşamayı kabul edicek, enerjisi yüksek, pozitif düşünebilen, saygı ve sevgi sahibi hanım kızımızı arıyorum. İş ve okul durumuna bakmıyorum sadece aile sorumluklarını almayı bilsin yeter. Okumak ve çalışmak isterse de kendi kararı her yerde çalıştırmam onu da söylim. Antalya' da yaşamayı kabul eden birisi olcak
20 Yorumla - 22 gü
Bakımlı, temiz, değer veren, seven ve sayan, üzerime titreyen, beni üzmekten çekinen, zor anlarımda bana destek olan, yüzümde ufakta olsa tebessümler oluşturacak eylemlerde bulunan, sadık ve son olarak beni yarı yolda bırakmayıp sonuna kadar gidecek bir adamı diliyorum.
21 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅✅✅✅✅
- Gizli Üye(25-29)23 gü
Sorumluluk sahibi olması çözüm odaklı olması sevdikleri arasında adil olması. sevdiği kız için parasını genişletmesi. merhametli, araştırmacı, saygılı, yaptığı işleri seven, yeni tatlara ve tatil yerlerine önem veren, hayvan sever, yardım sever, merhametli, çocukları seven, dürüst, kavga gürültü ve triple değilde karşılıklı konuşup harekete geçen biri olsun.. bide her ay bir günlük tutan olsun ilişkilerimiz konusunda konuşmak ve anlaşılmak için...
23 Yorumla- 23 gü
Abla 10 kişi birleştik bu kriterleri karşılayamadık
- 23 gü
Böyle olan kişiler birisiyle işi olmuyor kadınla erkekle vs hayatına bakıp kafası rahat yaşıyor çünkü birisi ona uymayacak ve başı ağrıyacak demek nereden bildiğimi sormayın 😅
- Cevap sahibi22 gü
@YksMağduru2727 demek ki 10 erkek birleşmiş siniz bir "ADAM" edememiş siniz..
- Gizli Üye(36-45)22 gü
Dünyada yok maalesef zaten istemiyorum da ancak şu adamdan görürseniz bana postalayin olur mu? Biraz ısmarlama oldu ama olsun.
Boyu , posu , duruşu kılık kıyafeti herşeyiyle bana hitap eden tür. Varsa yollayın kızlar.
32 Yorumla- 22 gü
Snape değil mi la o? 😀😀
- Cevap sahibi22 gü
@NickSevmeyenlerden aynen aynen
Bir erkekte kesinlikle olması gereken özellikler; sadık olmalı, dürüst olmalı ve sevgilisine asla yalan söylememeli, gerçekten sevmeli, bir gün seviyormuş gibi yapıp ertesi gün sevmiyormuş gibi yapıp çekip gitmemeli, sevgilisini mutlu etmeli ve bunun gibi şeyler. Bence gerçek bir sevgi için böyle pahalı hediyelere, güzel veya yakışıklı olmaya gerek yok kalp sevdi mi işte o zaman tüm işler biter. Karakteri iyi olsun bir de gerçekten sevsin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aradığınız kriterlere kendimce uygun biriyim ama kaliteli yalnızlığım ile beraberim
12 Yorumla- Soran23 gü
Bendee
Selam kısmen zeki sayılırım (okulda hıcalar filan da öyle derdi)
Komiğim çevremde ki herkes bunu der mizahi yönüm gelişmiştir
Çok merhametliyim maalesef.
Dürüstüm de.
Olgunlukta kısmen var diyelim.
🙃11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Merhametli, ilgili, sadık, komik, anlayışlı ve biraz baskın biri
50 Yorumla- 22 gü
Bir insan Saygılıysa O insanda Vicdanda merhamette dürüstlükte oluyor..
Ama saygı yoksa diğerleri varsa bile menfaati olduğundandır. Yani sahtedir.10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Ben olgun seviyorum ya. 26 yaşındayım ama 40 yaşındaki erkekleri beğeniyorum. 35-40 yaşlarında ama hâlâ fit (kocaman bir göbeği olmayan) esmer, sakallı, elleri büyük ve damarlı, sert mizaçlı ama bana prensesmişim gibi davranan bir erkek olsa hiç düşünmeden evet derim ona.
13 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
Ha bir de zeki olması lazım. Bu çok önemli
- 23 gü
Beni nerede gördünde tarif ediyorsun
- Cevap sahibi20 gü
de ayrı
- 23 gü
Akıllı, asil, inançlı, çalışkan, temiz, toplumsal konularda hassas ve hayvan sever. Bir kadında aradığım kriterlerden en önemlileri 👍
20 Yorumla - 21 gü
Olgun, kurnaz (yeri gelince), mizah yapabilen, arada deliliği tutan çıldıran, bazı jestlerini veya mimiklerini gördüğümde "Bu o işte, bunlar başka kimsede yok." Dediğim kişiye özel sözleri veya hareketleri olması...
10 Yorumla - 23 gü
Merhametli , anlayışlı, düşünceli , kibar, kişilik olarak olgun.
20 Yorumla - 23 gü
Kadınların hepsi zeki merhametli olgun dürüst isteee sadikk dahası komikkk falan LANNNN gecin bunlari geç Hayatiniz yalan
19 Yorumla- 23 gü
Hangi biriniz söylediğiniz modelde asgari ücretli birisiyle evlenir? Ya da çöpçüyle? Sizin Allahınız PARA ve STATÜ kolay yoldan zengin koca bulup bunlara erişmek. Yaşlaninca gençlik gitti sonra şutinga.. boynuz... maalesef köle zihniyetiniz sizleri bitirecek.
- Soran23 gü
Hiç alakasi yok bu zamana kadar ki sevgililerimden hep zengindim. Asgari ücretliylede evlenirim çöpçüylede.
- 23 gü
Evet evet haklısın hep tribünleri oynayan kadinlar gercekte ne yaptıklarını görüyoruz. İnandırıcılığınızı yüzyıllardır kaybetmiş bir kadının bunu lafta deyip daha iyi bir erkek bulduğunda onun kollarında nefes nefese kalacağını sağır sultan dahi bilir ;)
- Soran23 gü
Her kadın ayni değil. Sizin tanıdığınız çogu kadin boyle diye genelleme yapamazsiniz.
- 23 gü
Maalesef sizlerin tüm erkeklere bela okuyup hepimizi ayni kefeye koyduğunuz gibi.. ancak gerçekten sizlere hiç güven olmaz artık çünkü sizler bu çağda şaşırdınız mutlu olamazsınız hicbirseyden çünkü herşeyi kaybettiniz herseyin iyisini isteyerek daha iyisi olurmuydu acaba diyerek... başkalarının hayatlarına özenerek özellikle sosyal medyada erkekler hiç bu tip şeylere dusmedi çünkü hepsi mecbur birseyleri kazanmaya yapmaya yoksa evlenemez kızlar onu sevmez kendini kanıtlamaya çalısmaktan hayatini kurtarmaktan dolayı e tabi simdi otçu hapcı züppe tayfaya çoğu verdiği için maalesef onlar yüzünden de dürüst erkekler tercih edilmiyor oda ayrı onlar yüzüne de böylesi çocuklar sevilmiyor yani herhalukarda kadınlar iflah olmuyor artık koca bir yazik ülkesi olduk neslimiz yavaşladı çocuklarımız eskisi gibi değil anneleri ya erkek düşmanı yetiştiriyor ya da kız gibi erkek yetiştiriyor sırf kendisi travma yaşadı diye.. neyse valla bana göre suçun %60 i kadında
- Soran22 gü
Yok artik ya suçun %60 kadında mı? Bıkmadınız her şeyde kadınları suçlamaktan. Asıl siz erkeklere güven olmaz. O laf ettiğiniz kızlara yapmadığınız yalakalık kalmıyor sonra dürüst bir kız arıyosunuz önce kendi hemcinslerinize bakın hiç bir işe yaradıkları yok. Tabiki bir şeyleri kazanmaya yapmaya mecbur, kendini kanitlamak zorundalar. Ayrıca başkalarının hayatlarına özenmiyoruz o hayatı hak ettiğimizi düşündüğümüz için karşı taraftan bir şeyler bekliyoruz. Suçun %100 ü erkeklerde.
- 22 gü
Neyine güvenip hakediyorsunuz? Dünyaya kadin olarak geldigin icin mi? Hayır yani sizdeki bu ego kibir doğuştanda verilmedi hepiniz sosyal medyanın kirletilmis güruhlarisiniz sadece laflara bak içindeki tüm pislik dışarı çıkıyor yavaş yavaş hakkettiğini düşünüyormuş e sabahtandir dedigim noktaya geldin iste bu kafayla b*k bulursun o hakkettiğin şeyleri boyle boyle senin hemcinslerin evde kaldı yedigi nanelerle.. bak şimdi her erkek onlara baska gözle bakıyor bos yapma kimse sana tırnaklarıyla kazandığı hayati altın tepside sunmaz kadınlığında güvenme gül benzin solunca peçete oluyorsunuz zengin erkeklerin yanında sonra bütün erkekler ölsün oluyor siz seçiyorsunuz çünkü bu kafayla oyle erkekleri. Kadın eskiden kadındı şimdikiler muşamba olduğu için her erkek artik güvenmez guvenmeyecekte hepinizin geçmişi kirli masum değilsiniz sonuç olarak siz evde kalacaksiniz kaldilarda çoğu hepsi küfleniyor yavaş yavaş bak x'e ortalıkta koca arayan dolu Kadın var hepsi de erkekler neden böyle diye ağlıyor ama altta yatan mesaj enayi beni kapaklayacak koca bulamıyorum demek istiyor. O hayati hakediyormus lafa bak ya sgsgwgsg 🤦♂️😅
- Soran22 gü
Sabır ya sen kadın düşmanısın resmen şu kullandığın benzetmelere bak musamba nedir ya birde benim kelimelerime laf ediyosun. En iyisini hak ediyoruz çünkü bizde en iyisiyiz benim kendi adıma konuşmam gerekirse geçmişim temiz geleceğimde öyle olucak ayrıca zengin erkek aramıyorum benim hic bir zaman önceliğim olmadı çünkü bir erkeğin parasına ihtiyacım yok ailemde her şeyi gördüm sahibim. O yüzden o tırnaklarıyla kazandığı hayatı altın tepside sunmak zorunda yoksa o hayatımda olmaz. Herkes dengiyle ve genelde siz erkekler o kadınları kullanmiyosunuz o laf ettiginiz kadinlar sizin gibi erkekleri kullaniyor. Paranız olmasa yüzünüze bile bakmazlar
- 22 gü
Ayni dili konuşmaya başladık ha şöyle gel bak kadınları anlatmaya başladın aferin daha da açılmaya başlarsın sen kadınların ne denli ahlaksız ve mide bulandırıcı karakterleri olduğunu:) dünyaya kadin olarak gelmeniz size en iyilerini hakettiginiz anlamına gelmiyor bu kadar burnunuzu kaf dağına kadar uzatmayın iyi kalpli insanların içlerini görebilseydik gercekten inansaydik o zaman da sunu derdik onlarin ondan daha güzelleri iyileri bulsun diye. Kadin düşmanı değilim içinizdeki pislikleri düşmanım çoğunuza yayılmış pislik bu Allah bizden uzak tutsun onlari.
Benimde zeki olgun ve koruyup kollayan ama aynı zamanda saygılı biri olmasi
21 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅✅
Zeki, Bilgili, Zekası yüksek, Üstün zeka, Zekalı, Dahi
31 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅
Çekemedik işte rakipleri eleyebilecek kadar dikkatini. Duygulandık, ağladık da, yeterince iyi bi erkek olamadık
10 Yorumla- 23 gü
Bunları arıyorum diyen yalan söylüyor. Nereden biliyorsun diye sorma :D
02 Yorumla- Soran23 gü
Soruyorum
- 23 gü
sdfgsdfg retorik soru
- 21 gü
bana iyi gelecek biri. nasil olur hayata birakiyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. olgun olsun, hem merhametli, hem dürüst hemde sevgi dolu
10 Yorumla- 23 gü
Olgun nerede ne yapması gerektiğini bilen, cıvık olmayan, öz güvenli
10 Yorumla - 22 gü
Var uzun boylu yakışıklı sporcu çünkü ben sporcuyum iyi biri merhametli sadık romantik komik cesur beni koruyup kollayan eğlenceli zeki akıllı böyle biri inşallah olursa daha çok da aklıma gelmiyor öyle yani kısaca
20 Yorumla - 23 gü
Bunları da bulması biraz zor bee 😂
21 Yorumla- Soran23 gü
Evet öyle 🥲
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siparişle olsaydı ne de güzel olurdu…
Güzel adam diye özetleyebilirim…01 Yorumla- 21 gü
✅
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Fazla konuşmayan her dediğimi yapan dayak yemek için can atan bir kız
00 Yorumlam
23 güDetay da yazdıklarına katılıyorum hatta bir kaç şey de eklene bilir.
00 Yorumla- 21 gü
Erkek sevmim. Senin kriterlerine yakın karı arıyorum ben de
00 Yorumla - 22 gü
Herkes bu kadar çok kriter koyduğu için bu devirde yalnız insan sayısı çoğaldı veya ilişkiler artık uzun ömürlü değil maalesef. Sadakat, saygı ve sevgi yeterli seviyedeyse gerisi hallolur.
12 Yorumla- Soran21 gü
Nesi cok be bu kriterlerlerin hahsha
- 21 gü
Genelleme yapmıştım aslında, doğru diyorsun. Benim karşıladığım kriterler bunlar zaten sorun yok😂
- 23 gü
Dürüst olsun yeter güzellik gelip geçici😊
12 Yorumla- Soran23 gü
Dürüst ve güzel kadinlar olarak da variz
- 23 gü
Denk gelmek ümidi ile
- Gizli Üye(18-24)23 gü
Vibratör kullanması kadın kıyafetleri giymesi duygusal olması ve eğlenceli olması aradığım erkek kriterleri 😊
00 Yorumla - 23 gü
:) şaşırtmalı soru olmuş.
kaynak yapıyoruz böyle ama, yine de gülüşü güzel olsun
10 Yorumla - 23 gü
Sadık, zeki, saygılı, merhametli, sorumluluk sahibi
10 Yorumla Beni kıskandırtmaması, bom b** konulardan başımı ağrıtmaması, işime karışmaması ve feminen olması. Daha bunların yarına uyan birine dahi denk gelmedim
00 YorumlaYüzü asık niyeti kötü birini zaten kimse sevemez seviyorsa da katlanır genel istenilen özellikler ama merhametli birine aşık olunur
10 YorumlaSaygılı dürüst duruşu olan (kız çevresi olmayan) seviyeli olgun bide kumral olsun 😋
11 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅✅
- 23 gü
Bulursan bende isterim valla haber ver böyle erkek bulursan kestiririm 😁
12 Yorumla- Soran23 gü
Bulamiyorum zaten haahs cok mu sey istiyorum sanki
- 23 gü
Ewet hepsi bı arada bulamazssin sen bence 2_3 çeşit belirle. kafanda yoksa ewde kalırsın 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Sadık, güvenilir, merhametli, dürüst
21 Yorumla- 23 gü
Yani ben
- 21 gü
Kızlar ; para güç
Erkekler ; kalça meme neon pembesi02 Yorumla- Soran21 gü
Ahshahhs aslında kızların öyle değil ama neyse yorumlardan da anlasiliyor zaten 🙂
- 21 gü
Kızlar para demezler ama paraya koşarlar doğanın kanunu bu babayiğit
- 23 gü
Zeki, merhametli, duygusal, centilmen, empati yetisi olan, anlayışlı, sadık, dürüst
10 Yorumla - 22 gü
Yakışıklı, uzun boylu, boş konuşmayan, öz güvenli, kıskanç olmayan
01 Yorumla- 21 gü
✅✅✅✅✖️ kıskancım elendim
- 23 gü
Zayıf ya da baliketli küçük memeli samimi ve şakacı bir kadın
00 Yorumla - 23 gü
Ince belli olsun, sadık, dürüst olsun yeter
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne kaldı ki balkonuda kat tam olsun
01 Yorumla- Soran20 gü
Cok sey kaldi
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Keşke bunlar yeterli olsa!
01 Yorumla- Soran21 gü
Bir kac sey daha eklenebilir evet
- 23 gü
Saydıklarını 5 ayrı erkekte bile bulamazsın kız
01 Yorumla- Soran23 gü
Evet bulamiyorumm zaten
- 23 gü
Tek kriterleri Zengin ve daha zengin olması
02 Yorumla- Soran23 gü
Yooo
- 23 gü
Zaten başka cevap vermeniz imkansız
- 23 gü
İlanlar başlamış yine
02 Yorumla- Soran23 gü
Ilan olsaydi gizli olmazdim ahshah
- 22 gü
iyi bakalım, bol şanslar :)
- 23 gü
Ablam erkeklerden hoşlanmıyorum 😂
01 Yorumla- Soran23 gü
Hahsha kızlar icin sormustum aslinda soruyu
- 23 gü
Vay net gibisin ama sanki klasik gibi
02 Yorumla- Soran23 gü
Klasik seviyorum ben
- 23 gü
Güzel
- 21 gü
Aramıyorum zamanı gelince karşılaşırız
00 Yorumla - 21 gü
Tam olarak beni tarif ettin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Erkek aramıyorum
00 Yorumla- 21 gü
Kriterim yok sadece o kişi olsun yeter
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Zeki eğlenceli sahiplenici
00 Yorumla- 23 gü
Anlayışlı romantik tutkulu
01 Yorumla- 21 gü
✅✅✅
u
23 güAramıyorum.
00 Yorumla- 23 gü
Bu sitede var bea böylesi.
01 Yorumla- Soran23 gü
Yok yok
- 23 gü
Ne istediğini biliyorsunn