Boy takıntımı nasılsın aşabilirim?

Boyum 175. Şimdiye kadar en kısa sevgilim 192 oldu. Ama bu zamanla takintiya dönüştü. Güzel olması artık hiç umrumda olmuyor. Sadece boy takıntım oluşmaya başladı. Ailem var ya o kadar şekilci ki. Yanıma kısa birini yakıştirmiyorlar. Kendi boyumda birini alsam dalga geçip onu üzecekler biliyorum. Şimdi yurtdisindan birkaç senedir görüştüğüm biri var. Evlenmek istiyor. Beni sevdiğini söylüyor. Yanında kısa durmuyorum ama boyu 180. Alışkın değilim. Annemin boyu 157. Babaannemin boyu 180miş. Ben babaanneme çekmişim. Annem gidip gelip bana sen dev gibisin. Sen normal değilsin. Senin yanına kısa erkek mi olur diyor. Kısa erkek senin yanında kadın olur diyor. Ha her boydan erkek bulurum. Çok şükür gayet güzelim. Hem de komple güzelim. Vücudumun her yerini ayrı seviyorum. Çünkü gerçekten beğeniyorum kendimi. Aynaya bakınca insan mutlu olur mu ben acayip mutlu oluyorum kendime bakınca. Ama annem beni hep ağlatıyor. O lafını söylüyor ben odama gidip ağlıyorum. Artık her konuşmak isteyen erkeğin boyuna bakıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum. Ama benim bu takıntılı halimi aşmam lazım. Bunun çözümü nedir?
Boy takıntımı nasılsın aşabilirim?