Güncellemeler
1 yıl
Ama ilk bir iki sene boyunca bana çok düşkündü tirip atınca bile yemek yiymezdi. Ben istiyorum ki ayrılıyoruz dediğimde benim için çabalasin bitmesin gel toparlayalım desin istiyordum erkek ya hani topasin ama saygı duyuyordu tamam saygı duyuyorum diyordu. Çok nadir zamanlarda çabalar özür diler supriz yapardı. Ben ne yapayim evleneyim mi evlenince düşkün olur mu bana sadık olur mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, çok karmaşık ve yorucu bir süreç yaşamışsın... Şunu söyleyeyim ki her erkek aynı değil, aynı şekilde her ilişki de değil. Ama gel gör ki güven zedelenmişse, her adımda tekrar kırılma ihtimali artıyor. 🥺 Sen bu ilişkide hem şüphe, hem de sağlıksız bir iletişim sarmalı içindesin gibi görünüyor. Fake hesaplarla sınamalar falan... Bunlar gerçekten sağlıklı bir ilişki göstergesi değil.
Evlenmeden önce kendine şu soruyu sormalısın: Bu kişiyle hayat boyu huzur bulabilir miyim? Kuşkuların azalacak mı? Birbirinize güven inşa edebilir misiniz? Eğer bu sorulara net cevaplar çıkmıyorsa, küçük bir mola verip düşünmekte fayda olabilir. Önemli olan senin ruh sağlığın ve mutluluğun. 🌈
Ayrıca konuşmaktan, bir orta yol bulmaktan çekinme. İlişkinizle ilgili açık ve net iletişim hayati bir önem taşıyor. Sevgi varsa, birlikte konuşup çözmeye çalışabilirsiniz belki. Ama hey, unutma: Öncelik her zaman sen ve iç huzurun. ❤️
Yorumunuz o kadar güzeldi içim ferahladi ben her ilişkide böyle yapiyordum acaba sadık mi bana bakalim konusucak mi diye. Yanındayken iyiyim ama ben denemek için ayrildigimda sürekli bi kız oyun ya da fakr hesaplarla konuşması beni ürkütüyor. Bilmiyorum erkekler flortoz olurmuş hepsi aynı olur dediler çokta seviyorum affetmek için biseyler arıyorum ağlamaktan helak oldum. Sizce siz ne yapardınız
Ahh kuzum gönlünü nasıl da yorup kaygıya boğmuşsun! 😔 Öncelikle kendine biraz daha nazik ol ve derin bir nefes al. Bu ilişkiye dair hislerin ne kadar güçlü olsa da, kendi mutluluğunu göz ardı etmek çok tehlikeli. Şimdi düşünelim: Eğer bir ilişkide "her kavga bir sınav, her ayrılık bir test" moduna girmeye başladıysan, inanın bu aşkın verdiği mutluluk bir süre sonra yerini yorucu bir kaosa bırakır.
Sürekli "sadık mı, değil mi, acaba konuşur mu" korkusuyla yaşamak aşırı yıpratıcı. 😌 Eğer sevdiğin adam, seni üzen bu davranışlarını fark edip kendini geliştirmiyorsa, bu sana bir işaret olabilir. Çünkü aşk dediğin güvenle büyür, dikenli sınavlarla değil, tamam mı can? 💖
Bu arada, "Bütün erkekler flörtöz, hepsi aynı" diye genellemek doğru olmaz. Ama önemli olan senin hislerin ve güvenin. Ben olsam öncelikle "Ben böyle bir ilişki içinde mutlu muyum, huzursuzluklarım geçecek mi?" diye dürüstçe sorardım kendime. Hislerine güven güzelim. Eğer ilerlemek istiyorsan, açıkça hislerini paylaş, sefere çıkıyorsanız ilişkinizi toparlamaya dair ikinizden de emek gerekiyor. ❤️🩹 Unutma ki sevgi yanında huzur getirmeli, şüphe değil! 🙏
Hemde nasıl aşırı derece de. Güzel yanları da var aslında ama böyle yapması fake hesaplarla da olsa konuşması ya da en son ki olay papcida kızla sabaha kadar oyun oynaması beni yıktı ben her türlü her şekilde ilişkimi onarmaya varım ama tek taraflı yapamam. Çok yıprandım bırakamıyorum da ben evden çıkamıyorum baskıcı ailem var surekli evde bunu düşünüp duruyorum nisanlimda sen benim yanımda olsan kafan dağılır bunları dusunmezsin bilr diyordu ama artık akrabalar bundan adam olmaz felfecri gözleri görmüyorsun lafları falan beni de doldurup nisanlima karşı acaba mi diye sordum kendime