Nisanliyim yardim eder misiniz?

3 yıldır beraberiz ve nisanlandik babam istemiyordu ama ısrar ettim. Akrabalar kimisi efendi çocuk diyodu kimiside bunun gözleri felfecri adam olmaz gözlerinden belli diyorlardı. Bana dedilerki bir insanın sadakatini ayrılınca anlarsın dediler bende en ufak kavgada ayrılıyordum sevgiliyken nisanliyken falan kızgınlıkla o kızları bnde erkekleri ekliyordum sonra ben fake hesaplar açıp ya da başka kızlara yazdırıp napicak diyordum cevap veriyordu ama hep böyle ses at evini atar misin bakim nasıl hep böyle kuşkulu yanasiyordu. Ama arkadaşça olsa da sohbet etmesi çok koyuyordu bana. Böyle böyle hep ayril barış oldu her ayrıldığımızda denedim falan. Sevgiliyken 1 Ay ayrı kaldık o arada eski flortu istek attı kabul etti buda. O arada ben yediremedim kendime bende yazdim barışalım diye hemen sildi geri. kız da yazmis benimkide ben kız arkadaşım var demiş. Nisanlandik falan filan kavgamızda ben ona laf etmisim erkeklikle alakalı ayrılmış 2 ay böyle devam etti ben bu zamana kadar özür dilemedim haksizkende hep o dilerdi neyse bende aramadım yazmadım oda yazmadi en son ben yazdim oda düşünelim bi dedi ama allahin işi ya iste papcida 4 kişi grup kurmuşlar 2 kız 2 erkek oyun oynadıklarini öğrendim sürekli. Sizce her erkek aynı mı ya ayrılınca boşluğa düşüp böyle şeyler yapiyolar mi bu sadakatsizlikmi. Benimleyken birseyinj yakalamadim ama ufak tefek tijtokta video izlemesi dışında. Lütfen birsey diyin ben aşırı kötüyüm napiczm evlenmeye korkuyorum lütfen mantıklı biseyler söyler misiniz bana😔

Güncellemeler
1 yıl
Ama ilk bir iki sene boyunca bana çok düşkündü tirip atınca bile yemek yiymezdi. Ben istiyorum ki ayrılıyoruz dediğimde benim için çabalasin bitmesin gel toparlayalım desin istiyordum erkek ya hani topasin ama saygı duyuyordu tamam saygı duyuyorum diyordu. Çok nadir zamanlarda çabalar özür diler supriz yapardı. Ben ne yapayim evleneyim mi evlenince düşkün olur mu bana sadık olur mu
Nisanliyim yardim eder misiniz?