Boşanma aşaması?

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıl olmak üzere evliyim. Eşim beni çok sevip tanıştığımız ilk günden beridir evlenmek istiyordu. 1 yıl sevgili olup evlendik. Sevgililik ilişkimizde toksikti sürekli ayrıl barıştı. Evliliğimizde aynı şekilde olmaya başladı. Bana beni sevdiğini söylüyor istediğim her şeyi yapardı ama sorumsuzdu çalışmayı sevmiyor. Evin bütün sorumluluğunu bana yıktı birde laftan anlamıyor konu hata çözüp konuşmaya gelince dik kafalı. Anlaşınca çok iyi anlaşıyoruz ama kavga edince birbirimize düşman oluyoruz. Haliyle bütün sorumluluk bende olunca öfkeli birisine dönüştüm. Defalarca evden gitti çocuğunlukla o yalvardı yakardı barıştık. Ya da ben yalvardım. En son 3 ay önce yine gittiğinde eve dön diye çok yalvardım kesin bitti dönmem dedi günlerce yalvardım baktı ümidi kestim bende vazgeçtim o çiçek falan gönderip sensiz olamıyorum dedi döndü. 12 gün önce tekrar gitti hiç iletişime geçmedim dün geçtim mesajlarıma cevap verdi bende sensizliğe dayanamıyorum çok kötüyüm ama anlaşamıyoruz bitsin bir an önce boşanalım defalarca denedik dedi ağladı. Sarıldı bitmesin çabalayalım dedim yok dedi seni çok seviyorum hayatım bitik hissediyorum acı çekiyorum ama alışırız dedi ne yaptıysam dönmedi. Bende iletişime geçmeyi bıraktım. 10 gün sonra 1 yıl doluyor. Sizce yine blöf mü yapıyor yoksa gerçekten vazgeçti mi anlamıyorum. Beni stalklıyormuş sosyal medyadan merak ettiği şeyleri sordu. Kendisi bana açıklamalar yaptı. Ne yapmam gerektiğini anlamadım lütfen erkekler yazar mısınız? Ya da başına böyle bişey gelen var mı

Boşanma aşaması?