Yani maalesef utangaç biriyim göz göze gelince hemen gözümü kaçırıyorum insanlar bakınca sinir oluyorum rahat olmuyorum normalde çok eğlenceli yerinde duramayan biriyim ama kişilere göre yani tanımayan ya da samimi olmadıklarımın yanında ciddi olgunum
Sarı saçlıyım boya ama beyaz tenli bakımlı biriyim çok açık giyinmiyorum hafif makyaj yapıyorum ve bu arada güzel durur mu bilmiyorum Göz kalemi vurmadan dışarı çıkmıyorum kötü mü gözüküyorum yoksa iyi mi
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
bende ilginç durum var utangaç kızları açabiliyorum
Diyorsun
Çok guzel tam aradigim kisisin ya keske sans versen
Normal nesi var
Bilmiyorum iletişim kuramıyorum çok ama dıştan içim gibi gözükmüyorum galiba öyle diyorlar
Zamana ihtiyacin var sosyal ol biraz daha
Eskiden sosyaldim ama elimde değil çabuk utanıyorum çabuk kırılıyorum ve çabuk belli ediyorum duygularımı
Şimdi nasılsın
Şimdi iyiydim ama böyle yaptılar ya fark ettim hala çekingen biriyim
Konuşmalısın diyalog iyi gelir
Aslında bişey yüzünden daha çok böyle oldu
Ne gibi bişey açık ol
Özet geçeyim benim bir arkadaşım iyi değildi kendini beğenmiyordu sevmiyordu ona destek oldum kendini sevmeye beğenmeye başladı toparladı fakat sonradan değişti benim sevdiğim şeyleri kötüledi kendi yaptı yarışır gibi davranmaya başladı güzel değilmişim gibi hissettirdi üstü kapalı içimi döktüm eskisi kadar değil ama hala biraz aynı
Detayli konuşuruz belki istersen
Olur ama yanlış anlama arkadaş olarak konuşacaksak yazarım bunu söyleme nedenim insanlar sitedekiler hemde biliyorsundur
Elbett
Büyüyünce geçer
Of