Bir kadını gerçekten unutup bir başkasını sevebilir miyim gerçekten bu olur mu?

Biz biriyle tanıştık 2018’de ilişkimiz 2019’dan 2024’ün onuncu ayına kadar devam etti o açmadığı sürece hiç o konulara girmedim bana hatta şunu söyledi hiç bu konulara girmedin dedi her şeyin bir zamanı olduğunu söyledim çünkü onu gerçekten çok sevmiştim çok aşıktım ilk Open de oydu hatta korkmuştum hep hani ya benden giderse ya benden tiksinse eğer beni yanlış anlarsa diye ne kadar hassas davranırsam davranayım Terk edildim bütün hayatım allak bullak oldu bir daha nasıl birini seveceğimi bilmiyorum o duygudan o histen çıkamıyorum o özlemek hissinden kopamıyorum bunun için çok üzülüyorum bir insana nasıl bu kadar değer verdim diye kendime çok kızıyorum böyle gözümün önünden gitmiyor ilişki konusunda birkaç şey yaşadık ama onun istediği sınırlar içerisinde hiç onun sınırlarını açmadım hiç onu zorla öpmeye ya da dokunmaya çalışmadım günlerce aynı yatakta yatdık hiç ilişki yaşamadım onu çok seviyorum ama maalesef bitti bunun için hiçbir kadının ne sadakatli ne sevgisine inanmıyorum hayatımda bir başkası olursa bu sınırları bence çiğnerim diye düşünüyorum

Bir kadını gerçekten unutup bir başkasını sevebilir miyim gerçekten bu olur mu?