Güncellemeler
1 yıl
Onu öncesinde reddeden hep bendim benim yüzümden ağlamışlığı da var ama o zamanlar sevmiyordum o da ısrarcıydı en son yazdığında bi şans verdim şimdi de beni bırakıp giden o
Sebepsiz yere terk edip gidenler bunca zaman ümit verip her şeyi yaşayıp giden insan yaşar mı aynısını o kadar üzdü ki beni uyku uyutmadı mide bulantılarıma kusmalarıma sebep oldu beni en başındsn beri isteyen 5 yıl peşimden koşan da oydu en son bir şans verdim bana açıklama yapmadan bırakıp gitti bir de kız çocuğu hayali kuruyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşar illaki bu dünya da olmasa da ahirette yaşar, ama sen görmeyebilirsin de görebilirsin de
Pişmanlığını görsem içim soğur umarım görürüm o günleri uğruna tercih ettiği hayatın ona zehir olmasını
Yaşar yaşar bu dünyada ya da ahiret'de sen görebilirsin ya da göremezsin de.
görmedim ama eminim yasadilar
Görünce insanın içi de soğur keşke görsel
evet ya
sonra travmatik bir beden bırakıyor geriye.
Evet ona çok güvendim çünkü güvendiren oydu dokunduğum tek ten onun teniydi o da arkasına bakmadan gitti
hayat onu kafana takman için oldukça kısa yasamının degerini bil. umarum güzel fırsatlar çıkar karsına
Bilmiyorum yaşamaları dileğiyle
Ne yaptiki sana bu kadar anlamadim
Çocukluk aşkıydık birbirimizin sevgili olmuştuk yıllar öncesinde sonradan ayrıldık 5 yıl boyunca kendini ara ara hatırlattı seni seviyorum dedi ilk baş ben istemiyordum hep kavga ediyorduk o da çok ısrarcıydı bu yıl tekrar yazdı konuşup anlaştık ben de şans verdim her şey çok güzrldi çok seviyordu bende çok güvendim beni uzun yıllar seviyo diyr çünkü gerçekten öyleydi birlikte de olduk ondan sonra doğum günümde kavga ettik bir kaç gün geçti dertlerim var ara verelim diyip ayrıldı ben çok güvenmiştim tüm ilklerimi yaşadığım dokunduğum tek ten onun teniydi:(
Klasik film işte kız evlenmeden verdi erkek kızı basit gördü ayrıldı
Üzülme ama bir daha evlenene kadar yaşama cinsellik eşinle yap
Karşı olduğum bi düşünceydi kendisine de hep söylerdim ailemden öyle görmüştüm çünkü en son ikna oldum işte kendimi çok kötü hissediyorum güvendiğim için kimseye de söyleyemiyorum bu yüzden sağlığıma etki ediyor
Kimseye söyleme zaten sakın bak
Kimse bilmesin sadece ve sadece ciddi ilişkin olunca erkek arkadaşına söyle
Bu saatten sonra nasıl birine güvenirim bilmiyorum sevdiğim güvendiğim insanlara tüm kalbimle güvendiğim için hep kırılan taraf oldum arkadaşlık ilişkilerimde vs bu kişi aynı zamanda ilk sevgilimdi
Guvenirsin eminim zamanla belki bu sene belki seneye ama biri olucak
Olsa bile kabul etmez belkide:(
Nerde yaşıyorsun dogudami
Evet ama üni sinavına hazırlanıyorum
Elimden geldiğince çalışıyorum Ankara hedefim
Doğuda olabilir ama Ankara İzmir İstanbul'da sorun olmaz evlenirsin
Yani bundan sonra tek dileğim hayırlı biri çıkması karşıma bi beklentim de kalmadı tekrar dönse hiç düşünmem koşarım ama dönmez ölse bile gururlu biriydi geçenlerde hal hatır sormak için yazmıştı ama barışmadık işte
Meslek bellimi
Kimin mesleği benim mi
Ne okuyorsun ne olmak istiyorsun meslek olarak
Sınava hazırlanıyorum mezuna kaldım uçak mühendisliği ya da pilotaj zor ama çalışıyorum bakalım
Uçak mühendisi olursan çok iyi
Umarım ya küçüklükten beri havacılığa ilgim var ya pilotluk ya uçak mğhendisliği
İnşallah olursun nerelisin
Bu arada yargılamadınız anlattıklarımı şaşırdım açıkcasi burdakiler genelde yargılıyor ama kimse anlamıyor işte
Yargılamak mi
Bende bakir değilim bakır olsaydimda yargilamazdim
Bana zararın var mı yok neden yargiliyim ki herkes hata yapar herkes ama herkes hata yapar
burada hangi soruya denk geldiysem yapan kıza yapmasaydın sende vs gibi şeyler diyorlarda o yüzden
Derler derler bilirim
Sen kimseyi aldırma boş ver kendine iyi bak kim ne demiş düşünme böyle seyleri yaşa hayatini
İşte kimse bunu anlamıyor kızlar yapamaz ama erkekler yapıp gezebilir tozabilir mantığında bana hep benim kız kardeşim var ona yapılmasını istemeyeveğiö şeyi yapmam sana derdi ama insanlar değişiyor kimse sözüne sadık değil ben de buna güvendim o kadar yıl sevdim seni asla bırakmam dedi ama bunu birine anlatsam suçu bana atar sen de aptalmışsın diye
O da zamanla olur kendimi toparlamam hani çok xor gerçekten bi yandan stresten midemin bulanip uyku uyuyamamak ama aynı zamanda geleceğiö için ders çalışmak
Bak aldırma diyorum böyle şeyleri unut gitsin bak hayat devam ediyor
Nerelisin sen
Doğru haklısınız malatyalıyım siz
Sivasliyim bende
Yasiyolar
Evet yaşar
Umarım ben de görürüm... çünkü o hayatını yaşarken ben burada acılar içindeyim ağırıma gidiyor
Artık unut ve hayata geri dön