- 19 gü
1. Çabasızlık
2. Seni artık sevmiyorum soğudum lafı
3. Saygısızlık hakaret küfür küçümseme alay etme
4. Sen kimsin? Gibi manipülasyona maruz kalmak.
5. Kendini bulunmaz Hint kumaşı mi sanıyorsun gibi büyüklenme lafları edilmesi
6. İhanet karşı cinsle
7. Beni seçenek olarak görmesi tek seçeneği görmesiyle başka seçenekleri olduğunu düşünüp kaybetmeyi göze alması ikiside aynı kapıya çıkar farketmez
8. Ailemi sevmemesi onayını almaya ihtiyaç duymaması
9. Ailemi sevmeyi geçtim ailemi düşünmeyen biri bencildir merhametsizdir narsistir yüksek ihtimalle beni yalnizlastirma politikası izleyecektir
Ailemi düşünmeyen adam beni asla gerçek bir sevgiyle sevmemiştir ve sevmeyecektir.
Sevgisi yalandır göz boyamadir çünkü ailem benim bir parçam ve aynam rehberim senden önce onlara emanettim onlar vardı. Ne demek ailen de kim senin? Bu demek oluyor ki sen kimsin sen bir hiçsin çünkü aileni değersiz gören kişi seni de değersiz görmüştür bu hiç şaşmaz.
Neyse bu kadar yeterli sanırım daha da sayardim da neyse buaralar kalemim hiç susmuyor 😀🤷🏼♀️
01 Yorumla- 19 gü
Birde yalan söylemesi tabiki 🤢🙌🏼
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Beni en çok aldatma üzer sanırım! 😔 Düşünsene, sen duygularını, zamanını, enerjini birine adıyorsun ama o buna ihanet ediyor. Gerçekten kırıcı… Güven bir kere kırıldığında toparlamak da çok zor oluyor. İçimdeki aşk kadınına yapılan bir ihanet gibi geliyor. Peki seni en çok ne yaralar? 👀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
u
21 güSebebinin olmaması, olmayan bir nedenden dolayı ilişkinin bitmiş olması beni çok üzer. Kafada kurulan gerçek olmayan bir bahaneyle biten ilişki üzücü olur...
31 Yorumla- 21 gü
eynen bende oyle dusundum
u
21 güBenden sebep biterse, üzer. Aksi halde pek şeyimde olmuyor.
03 Yorumla- 20 gü
- 21 gü
İki taraftan herhangi birinin elinde olan ama farklı sebeplerden dolayı yaptıkları ya da yapamadıkları yüzünden bitince.. çünkü orada insan kendini kandırılmış hissine kapılıyor.. ortada gerçek bir aşkın varlığından söz edilmez böyle bir sebepten bitiyorsa..
20 Yorumla - 20 gü
Başka kadın. İlişki iki kişiliktir, tek taraflı yürümez zaten. Bu yüzden başka kadını öne sürmek yerine , senle olmuyor, hislerim bitti dersin. Başka kadın var kusura bakma diyorsa saf şerefsiz çünkü seni bir karşılaştırmaya tabi tutuyor, her insan özel ve değerlidir, o daha iyi denmez.
10 Yorumla Önceden her türlü sebebe üzülürdüm ama artık bittiyse bir yerlerde çatlaklar vardı ve biz o aradan düşüverdik diyorum.
Bunun üzerine düşünmek ve gereksiz üzüntünün hiçbir getirisi yok. O anda olmasa o çatlak daha da genişleyerek düşmemize neden olacaktı muhtemelen. Erkenden olduğu için minnettar bile olabilirim.11 Yorumla- 21 gü
catlagi birlikde kapatmayi dusunmekde lazim ama
belkide o genislenmeden kaparta bilirdiniz ama nem
Olgun ve akıllı kişiler hata yapmayacağı için ilişki bitmez. Olgun olan hata görmüşse bile yine bitirmez zira gerçek akıl zaten ilişkiyi bitirmeye izin vermez dolayısıyla ne sebep olabilir ne de üzülürüm. Lakin benimle ilişkisine son veren herkes üzülüyor işte buna çok üzülüyorum.
10 Yorumlagerçek bir sevgiyse nasıl biterse bitsin her türlü beni üzer ama karşımdakinde o sevgi bağ yoksa o degeri görmediysem başta kendi duygularımdan dolayı üzülürüm sonra durumu kabullenir unuturum
20 Yorumla- 21 gü
karşı tarafin psikolojik rahatsizligi guzel giden iliskinin icine eder ve iliski biter
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Hiç sevilememiş olmam uzerdi. Aslinda soyle, sevildigini sandigin ama aslinda sevilmedigini anladiginda..
10 Yorumla- 19 gü
Aldatılmaktan daha kötü bir şey olamaz. Çünkü aldatılmanın ruhunuzda açtığı yarayı iyileştirecek bir şey yok.
00 Yorumla - 20 gü
bir ilişki bitiyorsa sebebi önemsizdir ilişkiyi bitirebilecek tek sebep vardır aslında o da yetersiz sevgi
00 Yorumla - 21 gü
Haksizlik yapilarak bitmis olmasi. Aklimdan hic gecmeyen seylerin ya da hic yapmadigim seyler icin yaptigimin dusunulmesi...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. uzak ilişkilerin yanlış anlaşılmalarla bitmesi en kötü olanı
00 Yorumla- 20 gü
Kız başkasıyla evlenmişti. Bi ilişkiide terkediğldiğim tek örnek de oydu
00 Yorumla - 20 gü
Aldatma
Suistimal
Umursamama
Aklı eskisinde olması00 Yorumla - 21 gü
Bitmişse sebep önemli değil benim için, bitmiştir.
00 Yorumla Erkeğin ilgisizliği ve erkek çok sevmesine rağmen kadının abartili şımarıkligi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karşı tarafın bana olan duygularının bitmesi sanırım bundan mütevellit aldatılmak
00 Yorumla- 21 gü
En kötüsü ihanettir en basit olanı anlaşamadığı anlayıp güzel bir dil ile ayrılmak
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)20 gü
" Aşk karın doyurmuyor" diyen sevgili
Sigortalı işim olduğu halde...
Hala travması geçmedi
00 Yorumla - 21 gü
benim 3 aylik iliskim oldu ama temas bagimliligim yuzunden sevgilim benden ayrildi
temasla bagli bi travmasi vardi ama bana ne kadar soylesede anlamamisdim simdi sucumu anladim ama barismiyor02 Yorumla- 21 gü
İyi yapmış
- 21 gü
@birisiiste7 matvasyon icin tesekkurler
senin kac iliskin oldu?
- 21 gü
Nankörlük benim için en aşağılık sebep
10 Yorumla - 21 gü
Aldatması
Sevmemesi10 Yorumla - 20 gü
Günümüz ilişkileri mantık çerçevesinde bitmiyor ki! Ya taraflardan biri ortadan kayboluyor ya da arz talep meselesi nedeniyle kişilerin işine gelmiyor. Kalpler çıkar dünyasına dönmüş arkadaş!
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)21 gü
" Aşk karın doyurmuyor" diyen ve maaşımı beğenmeyen sevgili üzer
00 Yorumla Bir ilişkiyi bitiren sebeplerden biri belirsizlik ve kararsızlık o insanın net olması lazım ya hep ya hiç
00 YorumlaBiten her şey üzer. Sebebi ne olursa olsun ihanet, yalan hiç farketmez hepsinde insan aynı acıyı yaşar
00 Yorumla- 20 gü
Birbirinizi çok sevdiğiniz halde ailelerinin istememesi sizi ayrılmaya mecbur bırakması :(
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Erkekler ile sevgili 😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran kızların evlenmeden terkedilmeleri beni çok mutlu ediyor 🙂
05 Yorumla- 20 gü
Niyeymis acaba
- Cevap sahibi20 gü
@Davinci013 Evlilik dışı haram ilişki yaptıkları için
- 20 gü
Haram ilişki mi 😀😀
- Cevap sahibi20 gü
@Davinci013 Helal mi Ortadoğulu?
- 20 gü
Helal tâbi kuzeydeki kral
- 20 gü
şüphe tek gerçektir arkadaşlar kendinizi kandırmayın
00 Yorumla - 21 gü
Benimle beraber olup başkasına aşık olması ve buna rağmen hâlâ benimle konuşuyor olması
04 Yorumla- 21 gü
Aynısını yaşadım
- 21 gü
Ciddi misiiin
- 21 gü
Ayyy üzüldüm senin adına yaa
- 20 gü
Maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. İhanet edilmesi.
00 Yorumla- 21 gü
aldatılmak
10 Yorumla - 19 gü
kesinlikle ihanet
00 Yorumla - 21 gü
Değerimi bilmezse o zaman üzülürüm..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Seviyorum ama olmuyor denerek biten
00 Yorumla- 21 gü
Başkasını seviyor olması.
00 Yorumla - 21 gü
İhanet yalan suistimal
00 Yorumla - 21 gü
Beni gerçekten sevmiyor oluşunu görmek
00 Yorumla - 21 gü
Aldatılmak
İhanet
İlgisizlik00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deneme tahtası, Ya tutarsa aşkları.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. ben asık oldum baskasına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Akp ye veya CHP ye oy verdiyse..
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Başka biri için ayrılması
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Aldatma yalan ve uyumsuzluk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yetersiz gelmek ve aldatılmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Aldatma
10 Yorumla- 16 gü
saka yüzünden bitti jsjs
00 Yorumla - 19 gü
Aldatilmak
00 Yorumla - 19 gü
Aldatma. dayak
00 Yorumla - 20 gü
Nasıl yaniiii
00 Yorumla - 20 gü
Sebepsiz bitmesi
00 Yorumla - 21 gü
Aldatmak
00 Yorumla - 21 gü
İhanet
00 Yorumla - 21 gü
iliskiye 3. kisinin dahil olmasi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,6b cevap paylaştı. alıştık üzmez
00 Yorumla- 21 gü
Sevdiğim kişinin göründüğü gibi olmaması
00 Yorumla - 21 gü
İhanet sanırım
00 Yorumla - 21 gü
aladatma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatılma.
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi