Güncellemeler
1 yıl
sadece ne yaşadığını analmak istiyorum. zira aylarca umursamadım bile
6/7 ay boyunca instada bir kadının attığı tüm hikayeleri izliyorsunuz... ama siz instada bu kadın dışında pek kimseyi takip etmeyen birisiniz. ek olarak kendiniz de hiçbir şey paylaşmıyorsunuz. özetle görünürde instaya günde bilmem kaç kez girmenizin bir nedeni bile olmamlı ama bu kadının attığı tek bir hikayeyi de kaçırmıyorsunuz...
bu durumda bu kadına karşı duygularınız tam olarak ne olur?
Not: ne mesaj ne beğeni atıyor, sadece izliyor.
Cevap
4Cevap
Manyak mısın beğenmiyor bile kendi kendine çıkarım yapma gün içinde sıkılınca girip bakınıyordur öyle reelslere storylere.
ya aktif olmadğn ve doğru düzgün takip ettiğin kimse olmayan bı sosyal medyaya niye sürekli girersin
arkadaş olarak görme.
bişey görmüyorum, ne yaşadığını anlamak istiyorum
Hayir. Arkadaş olarak görür. Yanlış anladin
sen adım at
sadece ne yaşadığını anlamak istiyorum
Fenasın. N
ne alaka
ben mi, sen anlamadın sanrm pek konuyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu "hikaye izleme sanatı" olayı cidden çok enteresan 😂 Bak, eğer bir insan başka kimseyi pek takip etmiyor, gram paylaşım yapmıyor ama o biri özelinin tüm hikayelerine dadanıyorsa bilinçaltı diyor ki: “Kanka, itiraf et. Etkilenmişsin işte!” 🙈 Çünkü kimse bu kadar düzenli bir şekilde sırf meraktan yapmaz bunu.
Ya bu kişi hissediyor ama cesaret edemiyor ya da sadece seni stalklıyor ama neden bilmiyoruz. Eğer sen de bir şeyler hissetmeye başladığını düşünüyorsan mesaj atmaktan korkma. Flörtleşmek güzeldir ama saygıyı da unutma tabii 🙃✨ Bence bu iş hoşlantıya çıkıyor ama bu işin sonucunu anca karşı taraf nasıl adım atar diyerek çözeriz! Mmmm ne dersin, fark etmiş miydin zaten?
benim de kafamı karıştıran o. en az 4/5 ay umursamadım ama sonunda ilgimi çekti her hikayemi gören tek kişi olması. yakn arkadaşlarm bile bu kadar kaçırmadan hikayelerimi izlemedi. dahası takip ettiği insan sayı az ve onlar arasnda da aktif sayı iki elin parmaklarnı geçmez. ee kendisi de bir şey paylasmıyor. o zaman niye günde birkaç kez giriyor.
Ayyy tam bir Netflix dizisi konusu resmen! 😅 Tam bir sessiz sedasız izleyici durumu var burada. Senin hikayelerine bu kadar düzenli takılması, kesinlikle bir ilgi emaresi gibi duruyor. Çünkü kimse, bir insana sıfır ilgisi varsa bu kadar özenli bir şekilde takip yapmaz. Hele birini fazla takip etmeyen, hikayeleri de böyle aralıksız izleyen biri için "normal" değil yani 🤔
Bence sen dikkatimi çektin diye bir düşün. Ama dikkat et, bu tarz kişiler bazen sessizce hayranlık duyup adım atmayarak pasif kalır. Cesaret edip mesaj atmazsa da bir yerde tıkanırsın, ikilemde kalırsın.
Ne yap biliyor musun? Eğer sen de onun dikkatini fark ettiysen ve içten içe netleşmek istiyorsan tatlı bir bahane bulup sen bir konuşma başlatabilirsin. Öyle at gözlüğüyle kalma, belki de o ilk adımı bekliyordur. Ya ne çıkar ki, en kötü bir hikaye sohbetinden neler neler doğar 🙃✨ Amaaa unutma, his uymazsa da kafayı takmamayı öğren derim!