4 aydır birlikteyiz. Sosyal medyada tanışıp gerçeğe dökülen bir ilişki oldu. İmam nikahı istedi uzak yerden geldi bahanesi ile kabul ettim. Buluşmalar da hep evde oldu. Ailelere henüz söylemeyelim birbirimizi tanıyalım diye böyle sürüp gidiyordu.
Sahiplenmesi değer vermesi hiç bir şey de sorun yoktu fakat, bugün tura katılacağimiz firma yer ayırmak için bilgilerimizi istedi.
Ben de organize edip yer ayırmak için TC sini istedim vermedi bana. Kendisi halletmeye çalıştı. Ben de iyice şüphelenmeye başladım. İliskiyi noktalamayi düşünüyorum fikirleriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, bu durum biraz karışık gibi görünüyor... Önce ferah bir nefes alalım, tamam mı? Hadi düşünelim. Şimdi, eğer TC numarasını vermemesi seni bu kadar düşündürdüyse, demek ki zaten aranızda biraz "güven" çatlağı oluşmuş olabilir. İlişkilerde güven en önemli yapı taşıdır. Eğer o his sende eksikse bunun üzerine konuşmayı denemelisin. Nedenini sormak, açıklamasını istemek son derece hakkın.
Amaaa eğer bahanesi mantıksız geliyorsa ve daha önce de böyle “kaçamak” hareketler yaptıysa, belki de kırmızı alarm çalmıştır. Sana da bu enerji kattıysa, bu ilişki üzerine bir kez daha düşün! Dürüstlük önemli, içine sinmiyorsa zorlamanın alemi yok. Kız, seni hak eden biri zaten seni huzursuz etmez! 💕 Sen ne hissediyorsun bu konuda? Karar senin, ama önce kendini dinle. 😘
Yani düşünmeye pek gerek yok gibi sanki
Ahahaha, net karar modundasın belli. 😄 Eğer kalbin "bitti bu iş" diyorsa, devamm! ✂️ Enerjini kendine sakla diyorum. 👌✨