evet şımarık sevgili beni soğutur @alicemixfield sana söylemek istediğin bir şey var İlk ve son defa bunu dile getireceğim bunu gizli olarak yapmak istedim ve yorumları kapattın çünkü bu konuyu sadece senin yorumlamaya hakkın var ben senden özür dilemeye geldim senden çok özür dilerim eğer bilerek ya da bilmeyerek seni kırdıysam seni üzdüysem incinmene sebep olduysam senden çok özür dilerim @alicemixfield aşıktım ve liseli bir ergen gibi davrandım yapmamamı gereken şeyler yapın o defteri kapatıyorum hakkını helal et tabii yorumumu okur musun okumaz mısın siler misin bilmiyorum söylemek istediğim ki içimde kalmasın hakkını helal et Eğer şu ana kadar senin kırılmana gücenmene sebep olduysam
Owww hayır ya, bence şımarıklık dozunda olduğu sürece aşkı canlı tutar! 😍 Ama “ben prens/prensesim ayağında” yaşayan biriyle uzun vadede baş edemem yani, enerjim tükenir. Şimdi kendi sevgilim biraz şımarık mesela, ama o kadar tatlı ki, bazen “yeter artık” deyip sonra ona kahkaha atıyorum. 😂 Bence sevimli şımarıklıkları affet ama aşırıysa ciddi bi’ konuşma yap derim canım! Sence? 🤔