Nasılsın? Biyoteknoloji final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim.
Seni istemeden de olsa üzdüysem özür dilerim, hakkını helal et. Ben hiç kimseyle aramda kırgınlık olmasını istemem.
Ayrıca 1. sınıf Bahar dönemi derslerinin hiçbirinden geçememiştim ve o yüzden Bahar döneminde tamamen sizin sınıfınızda olacağım. İnşallah sizinle birlikte daha uzun vakit geçiririz.
Bu arada şunu da belirtmek isterim ki; henüz fazla tanışmamış olsak da sizin sınıfınızı kendi sınıfımdan çok daha fazla sevdim, Allah hepinizden razı olsun.
Güncellemeler
1 yıl
Hoşlandığım kızın, benden hoşlandığını düşündüğüm kankasına yazacağım, amacım ona yürümek değil, ama sanırım onu biraz incittim. Şimdi gönlünü almak istiyorum.
Okudum hepsini ama "sizinle daha cok vakit geciririz" ne demek kıza umut verir gibi konuşmuşsun bence hiçbir şey yazmamalısın kız umutlanırsa daha kötü
Bununla birlikte kız dönem başında bana ilgiliydi, ama ben kankasından aşıklık derecesinde hoşlandığım için ona yüz vermedim. Bir süre sonra onunla ve hoşlandığım kızla aramız biraz soğudu ve ikisi kendi sınıflarından başka çocukların yanına gittiler ve sonra o kız kısa bir süre sınıfından bir çocukla çıkmaya başladı. Sonra bir keresinde o kızla koridorda karşılaştık ve bana karşı bir anda soğuk davranıp kendi sınıflarından, üstelik sevmediklerini söyledikleri çocukların yanına gidip kendisi yetmiyormuş gibi hoşlandığım kızı da kendisiyle götürdüğü için çok sinirlenip çok sert bir yüz ifadesiyle baktım.
Hoşlandığım kız şu anda bana karşı normal, ama ileride değişip değişmeyeceğinden emin değilim. Bununla birlikte halihazırda sevgilisinin olup olmadığından da emin değilim.
Nasılsın? Biyoteknoloji final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim.
Seni istemeden de olsa üzdüysem özür dilerim, hakkını helal et. Ben hiç kimseyle aramda kırgınlık olmasını istemem.
Bu arada şunu da belirtmek isterim ki; henüz fazla tanışmamış olsak da sizin sınıfınızı kendi sınıfımdan çok daha fazla sevdim, Allah hepinizden razı olsun.
Bence umut vermek değil, " Seni de seviyorum, çok iyi niyetli, temiz kalpli bir kızsın; ama ben senin kankandan hoşlanıyorum, hatta ona aşığım " demek olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence gayet flörtöz bir muhabbet olmuş
Ciddi misin?
Ama sadece sınavlar, okul hakkında konuştuk.
Sözleri bilmem ama gözler yalan söylemez 😁
Pardon, ben son sorduğum soruya cevap verdin sandım. Rica etsem o soruma da cevap verebilir misin?
Sizce kızla normal mi sohbet etmişim, yoksa az da olsa flörtöz mü sohbet etmişim? ↗
Bu soruma cevap verebilir misin?
Hayır gitmez
Okudun mu?
Çünkü sorumda da belirttiğim gibi hoşlandığım kızın, benden hoşlandığını düşündüğüm kankasına yazacağım ve çok dikkatli olmak istiyorum.
Okudum hepsini ama "sizinle daha cok vakit geciririz" ne demek kıza umut verir gibi konuşmuşsun bence hiçbir şey yazmamalısın kız umutlanırsa daha kötü
Ama " Sizinle " derken " Seninle, Yağmur'la ve sınıf arkadaşlarınızla " demek istiyorum.
Ama bir yandan da öyle söylersem biraz umut vermiş gibi olacağımı düşünüyorum.
İşte bende öyle söyleme diyorum hatta hiç söyleme normal arkadaş olarak devam ama bireysel muhabbete fazla girme
Bununla birlikte kız dönem başında bana ilgiliydi, ama ben kankasından aşıklık derecesinde hoşlandığım için ona yüz vermedim. Bir süre sonra onunla ve hoşlandığım kızla aramız biraz soğudu ve ikisi kendi sınıflarından başka çocukların yanına gittiler ve sonra o kız kısa bir süre sınıfından bir çocukla çıkmaya başladı. Sonra bir keresinde o kızla koridorda karşılaştık ve bana karşı bir anda soğuk davranıp kendi sınıflarından, üstelik sevmediklerini söyledikleri çocukların yanına gidip kendisi yetmiyormuş gibi hoşlandığım kızı da kendisiyle götürdüğü için çok sinirlenip çok sert bir yüz ifadesiyle baktım.
İçinden geldiği gibi davran, her şey olacağına varır
Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla hoşlandığım kız biraz hoppa biri, ama benden hoşlandığını düşündüğüm kankası ona göre çok efendi, hanım hanımcık biri.
Hahaha daha gençsin
Hoşlandığım kız şu anda bana karşı normal, ama ileride değişip değişmeyeceğinden emin değilim. Bununla birlikte halihazırda sevgilisinin olup olmadığından da emin değilim.
Hahaha daha gençsin
Ne alaka? 😁
Bu şeylere çok kafa yorma anlamında dedim gençsin diye :)
Niye ki, ne alakası var?
Öyle yani her sey olacağına varır
selam, nasılsın?
Çok şükür, ben de iyiyim.
Peki böyle yazsam ümit vermiş olur muyum?
Kırgınlık oldugunu nereden biliyorsun birader
Bana karşı olan tavırlarından öyle hissediyorum.
O korgınlık değil reddedilme hüznü ve bu normaldir bence iletişimi kes
Ayrıca dediğim gibi bir keresinde yüzüne çok sert bir şekilde bakmıştım ve sanki yüz ifadesi sonrasında değişti.
Her şey olacağına varır istediğini yap
Şu da var ki; ben onu isteyerek reddetmedim, ama kankasından çok hoşlanıyorum ve bu durumda ona da ümit vermenin doğru olmayacağını düşünüyorum.
İletişimi de kesmeyi düşünmüyorum, çünkü her şeye rağmen seviyorum. Gerçekten iyi niyetli, temiz kalpli bir kız.
E kız bumu bilse daha cok üzülür o yüzden konuşmayı kes
Peki ona bu mesajları yazsam, ama sonra kafamın karışık olduğunu, çünkü kankasından aşıklık derecesinde hoşlandığımı söylesem nasıl olur?
Bu yaptıgın Umut vermek olur
Bence umut vermek değil, " Seni de seviyorum, çok iyi niyetli, temiz kalpli bir kızsın; ama ben senin kankandan hoşlanıyorum, hatta ona aşığım " demek olur.
Öyle diyorsan öyledir