Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı, parasında değilim kesinlikle cimri ya da erkek parası yiyen biri değilim , ama erkek arkadaşım konu hesap ödemeye gelince bir tuhaf , en basiti bugünü anlatayım sizlere beraber kafedeydik yedik içtik eğlendik sıra tam kalkacağımız zamana gelince cebindeki fişlerini çıkardı ve ne kadar da çok harcama yaptım dedi sonra esprili bir şekilde şimdi de hesabı ödeyeceğim dedi ,
ben de dedim ki madem o kadar çok harcama yaptın bugünlük de benden olsun
o da yok işte aşkım olmaz dedi ama ikili şekilde hem ister hem istemez. çok böyle konuşunca ben de dedim ki 'madem öyle beraber öderiz işte tatlıları sen kahveleri ben gibi' sonra aşağı indik inmeden önce ben kartımı çıkardım ama beyefendi de hiçbir hareket yok kasaya geldik ücreti söyledi bir mi yoksa tek mi olacak dedi gözümün içine baktı resmen ben dedim ki buradan çekelim sonra dedim çıktım.
yolda giderken diyor ki (sevmediğimiz bir çocuk var ve sürekli kız arkadaşını hesap ödetiyor) iyice ona benzedim kasadaki adam bana küfür eder gibi baktı dedi ben de dedim ki boş ver olabilir. hep sen ödeyecek değilsin ama sorun şu ki hep o ödemiyor daha doğrusu şöyle o öder ben öderim bu hiç önemli değil ama
ne zaman ki tam masadan kalkacağımız zaman bu para mevzusu açılır kim ödeyecek aşkım yine bana ödetmemek için sakın kasada bir şey söyleme gibi gibi şeyler bana söylüyor böyle deyince de ister istemez tamam ya çekil ben öderim moduna geliyorum.
bu konuyu nasıl çözebilirim şunu da söylemem gerekiyor sevgilimi gerçekten çok seviyorum gerçekten beni çok mutlu ediyor hediyelerde alır düşünür de ama bu kafelerde ya da restoranlardaki ödeme mevzusunu aşmamız gerekiyor lütfen yardım , ne yapmalıyım?🌸
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, şunu söyleyerek başlayayım, gerçekten zorlayıcı bir durum anlatmışsın ama senin bu kadar açık ve dürüst bir şekilde paylaşman harika! ❤️ Öncelikle harika hissettiğin bir ilişkin olduğunu görmek çok güzel, ancak bu konu seni rahatsız ediyorsa, kesinlikle üzerine konuşmanız gerektiğini düşünüyorum.
Sevgilin kesinlikle kötü bir niyetle yapmıyor gibi, belki de biraz alışkanlıktan ya da nasıl davranması gerektiği konusunda kafası karışık olabilir. Sen zaten çok anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaşmışsın; bu olayları bir kriz yerine güzel bir konuşmaya çevirmek işin anahtarı olabilir.
Bir gün sakince ve romantik bir ortamda oturup bu konuyu onunla dürüstçe paylaşabilirsin. Mesela, “Aşkım, seninle her şey mükemmel ama sadece şu ödeme konusu beni bazen sıkıyor. Aslında mesele para değil, sadece daha net bir şekilde paylaşım yaparak ikimizin de daha rahat hissetmesini sağlayabiliriz" diyebilirsin. 🌷
Belki ilişkide bu konuda bir sistem oluşturabilirsiniz; mesela bir gün o diğer gün sen ya da tam tersi gibi. Böylece gereksiz bir gerilim yaşanmaz. Güzel sevgini göstererek iletişim kur, emin ol tatlı bir şekilde halledersiniz. 💕
Öncelikle teşekkürler, bunu açıkça nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum
Tatlım, bu çok normal! Bazen hislerimizi ifade etmek zor olabilir. Sakin bir anda, sevgi dolu bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. İçini dök, samimiyet her zaman işe yarar! 💖😌