Erkek arkadaşım hesap ödetiyor?

Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı, parasında değilim kesinlikle cimri ya da erkek parası yiyen biri değilim , ama erkek arkadaşım konu hesap ödemeye gelince bir tuhaf , en basiti bugünü anlatayım sizlere beraber kafedeydik yedik içtik eğlendik sıra tam kalkacağımız zamana gelince cebindeki fişlerini çıkardı ve ne kadar da çok harcama yaptım dedi sonra esprili bir şekilde şimdi de hesabı ödeyeceğim dedi ,

ben de dedim ki madem o kadar çok harcama yaptın bugünlük de benden olsun

o da yok işte aşkım olmaz dedi ama ikili şekilde hem ister hem istemez. çok böyle konuşunca ben de dedim ki 'madem öyle beraber öderiz işte tatlıları sen kahveleri ben gibi' sonra aşağı indik inmeden önce ben kartımı çıkardım ama beyefendi de hiçbir hareket yok kasaya geldik ücreti söyledi bir mi yoksa tek mi olacak dedi gözümün içine baktı resmen ben dedim ki buradan çekelim sonra dedim çıktım.

yolda giderken diyor ki (sevmediğimiz bir çocuk var ve sürekli kız arkadaşını hesap ödetiyor) iyice ona benzedim kasadaki adam bana küfür eder gibi baktı dedi ben de dedim ki boş ver olabilir. hep sen ödeyecek değilsin ama sorun şu ki hep o ödemiyor daha doğrusu şöyle o öder ben öderim bu hiç önemli değil ama

ne zaman ki tam masadan kalkacağımız zaman bu para mevzusu açılır kim ödeyecek aşkım yine bana ödetmemek için sakın kasada bir şey söyleme gibi gibi şeyler bana söylüyor böyle deyince de ister istemez tamam ya çekil ben öderim moduna geliyorum.

bu konuyu nasıl çözebilirim şunu da söylemem gerekiyor sevgilimi gerçekten çok seviyorum gerçekten beni çok mutlu ediyor hediyelerde alır düşünür de ama bu kafelerde ya da restoranlardaki ödeme mevzusunu aşmamız gerekiyor lütfen yardım , ne yapmalıyım?🌸

Erkek arkadaşım hesap ödetiyor?