Koyu müslüman hintli biriyle konuşurken ahlaksız konu açıldı ama atmadım ne düşünmüştür?

ilk sadece belimi attım bana başkalarına da attın mı dedi ben atmadım daha ona da atmadım o ısrar etti falan sabah geceyi unut dedi konusunu açma dedi sonra aradı konuştuk beni gerçekten seviyor musun falan dedi sevsen güvenirdin ve atardın dedi sonra konuyu kapadık falan türkiye’ye gelirim ya da sen hindistana gel birlikte olalım ilişkimiz olsun vb dedi ondan önce beni kırmıştı konuşmayı kesmek istemiştim baya diretmişti konuşmayı kesmeyeceksin benle vb diye. benim birkaç durumdan gitmem gerekiyor sohbete ayıracak zamanım yok dedi ki bana aşık olduğunu söyle o zaman seni beklerim geldiğinde de sana aşık olup olmadığımı derim falan dedi. hep aşk konusunu açıp aşık olursak ne olur ne yaparsın falan diyor asla beni bırakma diyor ama hep geceleri konuşuyoruz gin içi müsait değiliz her zaman dua ediyor falan sizce ne düşünüyor hakkımda benim dövmem falan var git sildir falan diyor bir ara konu açıldı kimseyle konuşmuyor bana benden gizleme diyor sen bana sadıksın falan diyor ciddi mi dalga mı geçiyor anlamıyorum ilk andan beri seni kendime aşık edeceğim benim olacaksın falan diyordu

Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar ben istemiyorum yani konuşmayalım dediğimde diretti baya üstüme geldi beni bırakmayacan falan diye takipçimden çıkarmıştım diyor ki eklemiyorsun benle ciddi değil misin ne yapıyorsun falan hep aşk konusunu açıp teyit etmeye çalışıyor bazı şeyleri tam anlamadım
Koyu müslüman hintli biriyle konuşurken ahlaksız konu açıldı ama atmadım ne düşünmüştür?