29 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 26 gü
Geçmişte insanlar gerçekti, değerleri vardı, birbirlerini içtenlikle sevmeyi başarıyorlardı ve sosyal ağlar, aşkta olduğu gibi arkadaşlıkta da - bununla ilgili bazı harika hikayeler var.
Eskiden iletişim kurmanın iyi bir yoluydu, ancak günümüzde bazı insanlar arasında çok fazla sağlıksız davranış ve alışkanlık var, bu yüzden dikkatli ve temkinli olmakta fayda var.
Her şey nasıl ve ne amaçla kullandığınıza ve çizgiyi nereye çektiğinize bağlı, ancak eskiden daha samimi ve otantikti, şimdi gerçekten bir tür tartışma veya etkinlik varsa veya bir konuda görüş alışverişinde bulunmanız gerekiyorsa katılmanız gerektiğini düşünmüyorum, ancak bunun ötesinde gerçekten iyi bir fikir değil. Şu anda sanal dünyada çok az insan güvenilir ve çok az insan gerçek niyetini gösteriyor, bu yüzden herkesin böyle olduğunu söylemiyorum, ama trend bu, bu yüzden geçmişteki gibi değil ve gerçekten fark yaratmanız gerekiyor. Ancak bu, etkileşime girmesi hoş olan ve birbirlerine söyleyecek çok şeyi olan insanlar olmadığı anlamına gelmiyor.Hiçbir şey güvenli ya da istikrarlı değil ve insanlar sanaldan hoşlanmaya başladı. Aşk, hafifliğin ciddiyetten daha çok arandığı bir yere götürülemeyecek kadar önemli ve kutsaldır, ancak bunun yine de gerçekleştiği nadir durumlar vardır. Bence bu bir kader meselesi ve iyi bir buluşma. Ancak bu küçük bir yüzde olarak kalmaktadır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes sosyal medyadan zaten aşık olmuyor mu 😆
11 Yorumla- 28 gü
Evet😂
Sosyal medya, insanların birbirini tanıması ve duygusal bağlar kurması için bir araç olabilir, ancak "aşk" denilen duygunun tam anlamıyla sosyal medyada yaşanıp yaşanamayacağı daha karmaşık bir konu. Sosyal medya, genellikle daha yüzeysel bir etkileşim alanı sunduğu için insanlar arasında hızlı bir çekim, ilgi ya da hayranlık oluşturabilir. Ancak gerçek anlamda bir aşk ilişkisi, derin bir bağ, güven ve zamanla gelişen bir anlayış gerektirir.
Yani, sosyal medya üzerinden birine ilgi duymak ya da ona aşık olmak mümkün olabilir, ancak bu aşkın gerçek ve kalıcı olabilmesi için yüz yüze bir bağlantı ve zaman içinde oluşan daha sağlam duygusal temeller gereklidir.
00 Yorumla
- 28 gü
Aşık olup evlenenler bile var 😎
11 Yorumla- 28 gü
Eic için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
38Cevap
u
28 güBir şeyler hissetmek için sadece duygularıma ve hissettirdiklerine ihtiyacım var. Yani ortam sanal olabilir ama karşımdaki insanın hünerlerine bağlı. Bu zamanda hemen hemen birçok insanın başından geçmiştir, ‘sanalda aşk’ . Bak; Konu eğer “AŞK” ise her şey mümkün ama eğer hoşlantı, etkilenme, cinsellik vs gibi şeyler ise, ee herhalde mümkün değil. 😅 Aşkın gözlere veya dokunmaya ihtiyacı olmadığının o kadar çok hikayesi var ki, taa eskilerden bu yana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşkın sonunu getiren sosyal medya zaten. Her şey ulaşabilir olduktan sonra aşkın falan değeri kalmadı..
00 Yorumla- 28 gü
Ben cok date e ciktim sosyal medyadan tanistigim erkeklerle.
Sosyal medyada buluṣmadan kimseye ne hissediyorsaniz veya hissetmiyorsanız hepsi fake.
Bazı erkekler vardı sosyal medyada beni etkiledi ama gerçekde adam bir hiçti
bazılarını fotoda falan hiç beğenmemiṣtim ama karșımdayken aṣırı etkilenmiṣtim
Aṣk olur mu olmaz mi bilemem ama buluṣma olabilir tanıṣabilirsin
Ortamın falan varsa kesinlikle tavsiye etmem ama tanıṣacak ortamın falan yoksa kesinlikle denenmeli yani benim evlenen arkadaṣlarım vardı öyle
00 Yorumla - 28 gü
Olunur canım niye olmasın? Önemli olan karakter meselesi, sanki gerçek hayatta çok mu doğru kişiler karşımıza çıkıyor. Ha sanal, ha reel ne fark eder? Kaderinde yazılı ise her türlü yoldan o kişi seni bulur zaten. Bu yüzden hayatı akışına bırakıp yaşamak lazım, kimsenin lafına göre değil.
10 Yorumla - 28 gü
Birbirini tanıdıkça tatlı tatlı hisler oluşmaya başlar. İki taraf birbirine farkında olmadan çekilir. Yavaş yavaş reelde görüşme isteği başlar ve karşı konulamaz görüşülür. Görüştükçe bi daha bi daha görüşmek istersin. Zamanla bu hisler aşka dönüşür ve çok seversin. Nerede tanıştığınız önemli değildir ne kadar tanıdığınızdır önemli olan. Sonrası ise nikah masası şekil bir ben 😊
00 Yorumla - 28 gü
Şöyle söyleyeyim. Aslında insanlar yüzyüze olmadığında artık daha net konuşabiliyor. Sokakta yürüyen bir kadına merhaba desen sapık olabilirsin. Ama sosyal medyada merhaba dediğinde aynı kadın olumlu tepki verebiliyor. aslında sosyal medyadan aşık olmamak kabul görmese de, insanın mizacını (akıllı insanlar için) anlamak için en ideal yer.
10 Yorumla - 27 gü
Kızlar olur , erkekte olur ama erkeklerde daha farklı mesela buluşmak istediğinde buluşmazsan ertelersen bir süre sonra erkek sıkılıp veya güveni kırılıp soğuyabiliyor hemen. Biz 1 sene sonra görüştük çokta güzel aşk yaşadık. Hatta keşke daha önce görüşseydik dedik doyamadık buluşmalara , buluştuktan sonra , sesli konuşmak bile artık çok yavan kalıyordu hep görüntülü arıyorduk birbirimizi. Bende aşk vardı yoğun sanıyordum meğer görüştükten sonra daha bir yoğun oluyormuş aşk.
00 Yorumla kişiye bağlı tamamen. biri görmediği birini de sevebilir, önemli olan bunun aktarımı. dağda yaşasak bile bir bahane bulup sevebiliriz, konuşabiliriz, sevgimizi de gösterebiliriz bence.
00 Yorumla- 29 gü
Beyinsizler sadece şekile bakarak beğenme eylemini gerçekleştirir bir insanla uyumlu olabilmek için görsel güzellikten daha fazlası gerekir. Hiç internet aşkına kapılacak kadar slk olmadım şükür
00 Yorumla - 29 gü
Yaşattığı duyguya bağlı reelde bu duyguyu yasatamayanlar da var
20 Yorumla - 27 gü
Çoğunluk o şekilde aşık oluyor ama ben karşıyım. Sosyal medya etkileşimlerimi o yüzden minimal ve platonik tutuyorum.
00 Yorumla - 28 gü
Sadece sanalda olmaz sanal bir yol olabilir ama mutlaka realde tanışılmalı sadece sanal ile kalınmamalı.
00 Yorumla kadınlar olur tabi erkekler olmaz gibi, ben inanmam duygusal degiller çünkü onlar görünüsten etkilenirler
00 Yorumlau
28 güGörmeden sevilebilir. Sohbetini seversin, sesini seversin vs ama aşık olmak için yan yana gelinmesi, bir şeyler paylaşılması gereklidir
00 Yorumla- 28 gü
Somut olursa daha iyi olur ama insan âşık olunca gözü pek bir şey görmüyor. O yüzden nereden olduğunu da görmüyor.
00 Yorumla - 29 gü
Görmem, dokunmam lazım o elektiriklenme sosyal medyadan geçmiyor bana, bana göre aşık olunmaz görmeden, hissetmeden…
00 Yorumla - 28 gü
Sosyal medya dışında aşık olanlar var mı acaba 😂
00 Yorumla - 28 gü
Aşkımız kadar masum bir ortam değil sosyal medya. Umduğumuz içi boş bir kase çıkabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Artık sadece reeli veya sanal ortamı kalmadı, önemli olan bir şeyler hissetmek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normalde de zor aşık olan biriyim, hemen bağlana bilen bir yapım yok. Reele geçerse mümkün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. arkadaşım aşık oldu evlendi 1 kızı oldu boşandı
00 Yorumla- 28 gü
Sanal ilişkilere karşıyım. Reel de görüşme olanağı yoksa bir anlamı yok bence.
00 Yorumla m
29 güOlmaz dersem kessin olurum.. o yüzden bir şey demeyim 😅
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)28 gü
Sosyal medyada amaç cinsellik sosyal medyadan sevgili olanada güvenmem çünkü başka birini bulsa başka birine gider seçeneği çok
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)28 gü
Gayet oluyor. Biz facede tanışıp evlendik 😄 eskiler de bi vesikalık foto ile tanıştırılırmış benzer şeyler
00 Yorumla ben nedense internetten tanıştığım biriyle hayat aşkı olacağını düşünemiyorum. Ben gerçek hayatta kütüphanede ona çarpıp yere kitap düşürmem gerekmiş gibi hissediyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)28 gü
Sosyal medya aşkı ne demek pek anlaşılır değil. Ama sosyal medyada tanışıp hiç görüşmeden sadece yazışarak sanal bir ilişki yaşadığını zanneden bi kişiden bahsediliyorsa; bu hayal alemi geniş ve aşırı yoklukta olan bi ergendir bence ;)
00 Yorumla Olunur kanka şimdi bıraksalar sosyal medyada sevi...
00 Yorumla- 29 gü
Somut veriler şart. Sosyal medya banan çocuk ilişkisi gibi geliyor
00 Yorumla - 29 gü
Onu bilmiyorum da ben bizim sebzeciye aşık olmuşum xjsjjs
00 Yorumla - 27 gü
Olunuyormuş, bir arkadaştan biliyorum🥲
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sosyal medyanın real de bir farkı yok
00 YorumlaDürüstlük varsa olunur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben kimseye aşık olmam bir gün dersem matraklık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur hemen buluşmak gerekiyor
00 Yorumla- 28 gü
Sanaldan aşk olmaz. Somut olmalı.
00 Yorumla - 28 gü
Olunur neden olunmasın ki
00 Yorumla - 28 gü
Yani zor ama imkansız değil
00 Yorumla - 28 gü
Sosyal medya aşkı kadar absürt bisey yok ya
00 Yorumla - 28 gü
Görmediğin dokunmadığım kimseye aşık olmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. artık günlük hayatın bi parçası oda olunur
00 Yorumla- 28 gü
reele geçerse evet olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ben fotodan aşık oldum pismanim
00 Yorumla- 29 gü
İmkânsız olmadığı kesin.
00 Yorumla - 29 gü
Oluyormuş, Allah kahretsin..
00 Yorumla - 29 gü
Olmayın ben burdan oldum bulasilmaz buraya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben reelde dahi aşık olmam
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)28 gü
o da sanal aşk olur kdkdkdk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Hayır olmaz
00 YorumlaAşık olup evleniyorlar bile 😂
10 Yorumla- 26 gü
Evet aşık olunur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,7b cevap paylaştı. olunur
00 Yorumla- 27 gü
Belli olmaz
00 Yorumla - 28 gü
Olunmazz
00 Yorumla - 28 gü