En iyi bunlar aldatiyor zaten bakma sen romantisme falan şu an 10 günde tanıdığı kıza bunları yaziosa bu tamamen eeberdir sen yüz vermezsen aynı şeyleri başkasına yazar
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayir öyle biri değil ya sadece fazla yılışık bide çok duygusal ben onunla hep dalga geçerim aşkı memnu da oyna dramatik insan diyorum ona dksljsdndbdb
Böyle bir çocuk tanıdım. Kendisiyle ilgili rahatsız olduğum şeyleri dile getirince direkt ağlama moduna giriyordu çok duygusaldı. Ağlak bir ses tonu özür dilerim. 1 aydır tanıyordum daha. 1 ayda ne ara tanıdın alıştın aşık oldun? Hemen çocuklarımız evimiz köpeğimiz kedimiz hayallerine girince konuşmayı kestim. 6-8 gün aralıkla yazıyordu psikopat. Hep bir sebep buluyordu. Ya sana bir şey sorucam, önceki tavrım için özür dilerim, iyi misin vs vs. Ve her yazınca da bizim konuşmayı kesmemizin konusunu açıyordu. En son seni kırmak istemiyorum ama yazmanı istemiyorum, birdaha yazarsan engellemek zorunda kalacağım dememe rağmen yeni yılı bahane edip yazdı. Engelledim. Wp'den engelleyince SMS atmış, yok hakkımı helal etmiyorum yalanciymissin yeni yılını kutladım diye bunlar yapılmaz vs. Bunlar içten içe takıntılı oluyor haberin olsun.
burada iki sebep var. Ha ama bu aldatmacayı farkeden sayılı azınlıktan birisin genelde kadınlar buna inanıyor. Hiçbir erkek merhaba dediği kadına o dk aşık olmaz. Etkilenir beğenir hoşlanır ama Aşık olma olayı dk 1 gol 1 olmaz. Aynen daha baştan methiyeler diziyorsa maksada yönelik harakettir anladınız siz. Duygusallığa gelirsek muhtemelen erkeğimiz Romantizm safsatasıyla Hanım evladı sünepe bir tip ağlamasından da bunu anlamak zor değil Klasik romantizm taktiği deniyen ezik erkek tipi 🤣 zaten bir süre sonra Kadının soğumasına sevgisinin bitmesine neden olurlar. Şimdi soruyu soranda ki yaşanan durumda bu Çoğu kadın kafa bulanıklığından anlamaz. Ancak siz ROmantik Erkek sevmezsiniz bunu istediğinizi söylersiniz ama İç güdülerinizle çatışırsınız senide rahatsız eden bu Çoğu gibi Karizmatik çekici güçlü baskın Ama tabi İyi olandan bahsediyorum Serseriden değil BU tip bir adam istersiniz. Tabi bu adamın arada bir romantiklik yapması gibide düşünülebilir.
@EzgiAybirdi aynısından bende de var bir tane bana Selahattin eyyubi diye dizi varmış asker olmuş dizide onu atıyor sonra bara gidiyor içtiğini falan atıyor çok umrumda gibi canlı yayın açıp takilesmwmemize rağmen izleyim diye davet gönderiyor arada senin dediğin gibi yazıyor bi garip çocuk
Ayy, bu tam bir tatlı krizin başlangıcı! 😅 Çocuk baya romantik devreye girmiş ama sen şimdiden biraz tedirgin gibi hissediyorsun. Öncelikle dürüst olmalısın tatlım. Eğer aynı duyguları hissetmiyorsan, ona kırmadan açıkça konuş. Ama dürüstlük her zaman kazanır, unutma! 🫠 Ayrıca “Bana sevdiğin şeyleri sayar mısın” demesi… Hadi ama çocuk seveyim ya, pasta almış üstüne çileği de koymuş. 😂 Ama zoraki hisleri yaşamaya gerek yok, güzel bir konuşma kesin çözüm! 😘
Hayir öyle biri değil ya sadece fazla yılışık bide çok duygusal ben onunla hep dalga geçerim aşkı memnu da oyna dramatik insan diyorum ona dksljsdndbdb telefonda ağladı bi kere bizim köyden bu çocuk çok pasif biri yazık ya