Sevdiğim kız denedi ama sonra yapamadı?

Sevdiğim bir kız var, ben bu kızı deliler gibi seviyorum. Kız da ilk başta istemiyor gibi davrandı ama sonra biz bir şekilde konuşmaya başladık her şey iyi gidiyor gibiydi. 1 hafta kadar konuştuk ama sonra kendisi yapamadığını söyledi. Bu arada liseye gidiyorum ve kız da benimle aynı sınıfta. Bu ayrılığın gecesinde bana tekrar yazdı ve pişman olduğunu, bana haksızlık ettiğini düşündüğünü söyledi. Sonra biz sanırım 4 hafta kadar konuştuk ve tekrar ayrılmak istediğini söyledi. 1 hafta kadar konuşmadık. Ondan sonra ben dayanamadım ve okulda konuşmak istediğimi söyledim ve o da konuşmaya çok istekliydi. Konuştuk ondan sonra ben de seni seviyorum dedi. burada BİR DURALIM KÜÇÜK BİR ALTYAZI GEÇECEĞİM, BEN BU KIZA ÇOK FAZLA İLGİ VERDİM. NE DERSE YAPTIM, BANA KARŞI BİR HATASI OLURSA ÖZÜR DİLEYİNCE DİREK AFFETTİM, HER ŞEYİ ALTTAN ALDIM, VE ONU SEVDİĞİMİ DE SÖYLEDİM Kİ ZATEN BİZ HİÇ KONUŞMUYORKEN DE BENİM SEVDİĞİMİ BİLİYORDU. ŞİMDİ DEVAM EDEBİLİRİZ. Biz tekrardan konuşmaya başladık. Her şey de hiç olmadığı kadar güzeldi. Fiziksel olarak da çok yakındık saçıyla vs. oynuyordum ve o da benim saçımla oynuyordu. Ve duygusal olarak da yakınlaşmıştık o da bana eskisinden çok daha fazla ilgi veriyordu. Ama son bir kaç gündür soğuk davranmaya başladı. Sorunun ne olduğunu sorduğumda ilk başta iyiyim deyip durdu. 2 gün sonra yine konuşurken ablası aradı ve ablasıyla konuştukan sonra sohbetimiz birden ısındı tekrardan samimileşti. Ablası üniversitede okuyor ve ziyarete geleceğini söylemiş. Kızın ailevi sıkıntıları varmış ve ablası gelince anne babası belli etmemek için normal davranıyormuş. Ondan dolayı mutlu olmuş. Mutlu olunca da bu konuyu konuştum ve sorunun benimle alakalı olmadığını, ailesinin durumundan dolayı çok yorulduğunu, üzülüğünü ve korktuğunu söyledi. Ona yardımcı olmaya çalıştım ama pek de işe yaramadı. İnsanlarla genelde konuştuğumda onlara çok iyi geldiğimi söylerler ve kızla da gerçekten bu konuyu çok iyi bir dille konuşmuştum ama kız pek etkilenmedi, başkası a ihtiyacı yokmuş gibiydi. Ertesi gün de bana yine soğuk yaptı ben de artık sorunun benimle ilgili olduğunu düşünmeye başladı. Ve beni seviyor musun diye sordum. Cevap veremedi. Ben de iyi geceler yazdım. Bana uyicağını söylemişti. Ben de 10 15 dk sonra ona yazıp içimi döktüm ve gerçekten çok uzun konuştum. İnstagram mesaj sınırını 3 4 kere aştım ve yazarken o geldi uykusu tutmamış ve yazdıklarımı gördü. Eğer gelmeseydi ben yazma devam da edeceketim. Gelince bana yapamadığını yanlız kalmak istediğini, "bundan daha önce benimle flört olmak istediğinde hep seni kıramadığım için tamam dedim ama bu sefer hayır" dedi çok ısrar ettim "sorunların varsa beraber çözelim, çözebileceğimiz bir şey değilse beraber sabredelim seni bu kötü günlerinde yanlız bırakmak istemiyorum" dedim. Yaklaşık 1.30 saat konuştuk ve en sonunda bana artık rahatsız edici olmaya başladın ben yanlız kalmak istiyorum. Beni başka bir erkekle görmezsin merak etme" dedi. Bu ayrılık 40 saat önce oldu. Sizce ne yapmalıyım, olur mu?

Sevdiğim kız denedi ama sonra yapamadı?